Tarih: 13.06.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
malaguti olarak italyadan gelebilir _________________ "carpediem" isim değişikliğine uğramıştır
"Remember yesterday,dream about tomorrow but live today..."
ramzey in 200 cc lik bir modeli var onu al derim ben; veya tam cross amaçlı kullanıcam dersen kanuni cross 250 i al derim. Bu motorlarla max. 110 km/sa hız yapabilirsin onu da dikkate al.(tabi 110 km/sa hızı toprak yolda yapıyosun o da apayrı bir zevk)
Tarih: 14.06.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
bi kere bu model x olduğu için asfalt için yapılmış bir makina.cross için r modeli var.fiyat olarak gerçekten pahalı.çünkü 8 bin ytl ye 2. el temiz bi xt 660 x bulabilirsin.aldığın performans verdiğin 6 bin ytl ye değmez yani bu alette.. _________________ drive like a devil, feel like a god...
Tarih: 14.06.2008 - 03:04 Mesaj konusu:
Olsa güzel olur ve mevcut renklerden fazla satardı anlasılan beyaz modasına Yamaha da uyacak _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
harıka makına benım ılk hayal ettıgım motordu bu tabıkı on sene evvelkı modelı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
arkadaşlar cwplar için tşk ler herkse öss şokunu üstümden henüz attım o yüzden giremiordum. _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız