Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR'ın cevabı!.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR'ın cevabı!.....

1000RR'ın cevabı!.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania demiş ki:
arkadaşlar ben şahsi saldırılarda bulunmuyorum motoruda kötülemiyorum sadece kişisel fikirlerimi beyan ettim o kadar.ayrıca her firma her sektör AR-GE olayına büyük yatırımlar yapıyor bu hondaya mahsus birşey değildir.Amerikayı yeniden keşfetmenin mantığı yok gereğide yok.suzuki K7 gixer ile başlattı elektronik kontrollü steering damper olayını.honda HESD ile değil!SMDS sisteminin mucidi suzukidir ki bu sadece pist için yapılmış bir sistemdir fakat biz cadde binicilerininde kullanımına sunuldu.diğer firmalar ne yaparsa yapsın suzuki hayabusa modeliyle 99 lardan beri geçilmezliğini koruyor.hondanın, türkiye için konuşuyorum, düşük fiyat yaygın servis avantajlarından dolayı çok tutulma nedenleridir.yeni Fireblade i inceledim eski modellerdeki gibi elektrik kabloları vs..salkım saçak değil derli toplu yapılmış.malzeme kalitesi dahada iyileştirilmiş.E bunu suzuki ve kawasaki bunları zaten yıllardır yapıyor!heleki kawasaki diğer 3 japonun arasında malzeme kalite ve sağlamlığı açısından en kemiklisi.06 zx6r altımda parçalanmadı ya makinası şanzımanı dağılmadı ya gerisi yalan.ben istediğimi yapmazsa cinnet geçiririm tekmelerim makinayı.kavga ederim.600 sınıfında makinaların hepsini kullandım ben ama kawasaki bir başka.birkaç gün önce siyah beyaz 08 1000rr alan bi arkadaşla konuştuk motorun debriyajında sorun vardı boşluk ve vuruntu yapıyordu garantiden halletmek için uğraşıyordu.dedim bu HESD olayı ve ön sinyallerin aynalara koyulması hoş olmuş baya.bana dediki "e yapsınlar ya artık.suzuki yıllardır yapıyor.gsxr1000 alacaktım sakat makina ne zaman nerde ne yapacağı belli olmuyor o yüzden bunu aldım bununda kafadan sıkıntıları çıktı" geçen yıl k8 srad600 almış 600den sıkıldığımın farkına vardım 1000e geçtim dedi.ayrıca srad600 ünde 200-220 km hızlara kadar 1000liği aratmadığını söyledi.

şimdi 600rr için bunu söyleyebilirmisiniz?

İstemiyorum yanılıyorsun.malzeme ve işçilik kalitesinde en iyiyi herkes biliyor,kawasaki değil o kadar söyleyim.motorrad 600 lük testine bir bak 600rr çeyrek mili10.66 da gsxr600 10.75 de bitiriyor.işkembeden atıyosun,bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin.bence saliselerin önemi yok.ancak senin mantığınla salisede olsa 0-400mt de 600rr bu senenin ve geçen senenin en hızlısı.dergi bari okuyun da destekli sallayın.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, dostum kusura bakma ama belgem falan yok..Bulunduğum yer ıtıbarı ılede boyle bır ımkanım yok...Keşke ımkanım olsada bızzat gıdıp öğrenebılsem.Ama ınan bunları dınledığım kışı gerçekten burdakı herkesın tanıdığı başarılı biri...Ayrıca ekstradan beldeyama teknık servısını yapan bır arkadaşım var ankarada ondan da aynı şeyı duydum....Onun taraflı bırşeyler soylıyeceğine ınanmıyorum..... OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, demişki;
Alıntı:

heleki kawasaki diğer 3 japonun arasında malzeme kalite ve sağlamlığı açısından en kemiklisi.

vay anasını yaaa.. yıllardır boşa kürek çekmişiz desene.şu sitede kawaya en kaliteli japon diyeni ilk defa duyuyorum.pesss
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiye kadar herkes istedigi yagı koydu istedigi gibi rodaj yaptı boyle bi sorun olmadı ama şimdi butun sorunlar rodajın üstüne atılıyor en kolay yol olarak İstemiyorum
yag yakıyormuş sebep rodaj kötü

şansımanda sorun var sebep kotu rodaj

bence garip bi durum gerçi sorunlar elbet giderilir ama sinek küçükte olsa mide bulandırır
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
şimdiye kadar herkes istedigi yagı koydu istedigi gibi rodaj yaptı boyle bi sorun olmadı ama şimdi butun sorunlar rodajın üstüne atılıyor en kolay yol olarak İstemiyorum
yag yakıyormuş sebep rodaj kötü

şansımanda sorun var sebep kotu rodaj

bence garip bi durum gerçi sorunlar elbet giderilir ama sinek küçükte olsa mide bulandırır

Kampanya yapılır bencede. Makineler çağırılır değiştirilir. Honda bunun arkasında durur.
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben hondayı sevmiyorum ne yaparsa yapsın.banane honda ne zaman neyi yapmış neyi takmış neyi koymuş yaptığı makinalara.ben sadece binen arkadaşların yorumlarını aktarıyorum.sen hondayı seversin sevmezsin bu benim umrumda değil.ben ilgilenmediğim şeylerin geçmişinide bilmem araştırmamda hiçbir zaman.geçen yıl ekim ayıydı sanırım avustralyada guiness rekorlar kitabına girmek için ghost riderda katıldı dergiler hala bende vıdı vıdı eden arkadaşlara yazının tamamını burada orjinal olarak yayınlayabilirim.en yüksek hız ve de tek teker en yüksek hız yarışları yapıldı.merak ediyorum acaba niye suzukiler kafaya oynuyor.niye hayabusalar tercih sebebi.niye birinci gelenler hep suzuki?

honda nerde?getirmişler iki tane dandik honda vızırdayıp durmuş.moto gp yarışlarında nerde honda teknolojisi?ghost rider niye ısrar ve inatla suzuki tercih ediyor?hondanın turbo uygulaması yapılmış custom makinası ne duydum ne gördüm.niye aksesuar sektöründe en çok çeşit suzukinin modelleri için üretiliyor?hondanın hangi makinası hayabusa gibi uzun yıllardır yenilmez efsane yada dünyanın en hızlı motoru gibi unvanlar almıyor?

sorular çoğalabilir ama sıkıldım cevap bekliyorum...

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

ayrıca kenan sofuoğlunun uçakla yarışıpta kazanması yeni birşey değilki.bu daha önce başka insanlar ve başka markalarla denenmiş yapılmış birşey.ya sanki mucizeler yaratılmış gibi şaşırma durumları var ortamda.komik sadece...
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, demişki ;
Alıntı:

arkadaşım ben hondayı sevmiyorum ne yaparsa yapsın.banane honda ne zaman neyi yapmış neyi takmış neyi koymuş yaptığı makinalara.ben sadece binen arkadaşların yorumlarını aktarıyorum.sen hondayı seversin sevmezsin bu benim umrumda değil.ben ilgilenmediğim şeylerin geçmişinide bilmem araştırmamda hiçbir zaman.geçen yıl ekim ayıydı sanırım avustralyada guiness rekorlar kitabına girmek için ghost riderda katıldı dergiler hala bende vıdı vıdı eden arkadaşlara yazının tamamını burada orjinal olarak yayınlayabilirim.en yüksek hız ve de tek teker en yüksek hız yarışları yapıldı.merak ediyorum acaba niye suzukiler kafaya oynuyor.niye hayabusalar tercih sebebi.niye birinci gelenler hep suzuki?

honda nerde?getirmişler iki tane dandik honda vızırdayıp durmuş.moto gp yarışlarında nerde honda teknolojisi?ghost rider niye ısrar ve inatla suzuki tercih ediyor?hondanın turbo uygulaması yapılmış custom makinası ne duydum ne gördüm.niye aksesuar sektöründe en çok çeşit suzukinin modelleri için üretiliyor?hondanın hangi makinası hayabusa gibi uzun yıllardır yenilmez efsane yada dünyanın en hızlı motoru gibi unvanlar almıyor?

Honda Hayat Onda OK İyi fikir

sen kafanı yorma bence ii edersin Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania demiş ki:

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

ayrıca kenan sofuoğlunun uçakla yarışıpta kazanması yeni birşey değilki.bu daha önce başka insanlar ve başka markalarla denenmiş yapılmış birşey.ya sanki mucizeler yaratılmış gibi şaşırma durumları var ortamda.komik sadece...

cici çocuk sen hondayı sevme sorun yok.kafadan atma bilip bilmeden konuşma diyorum ben sana.moto gp de honda nerede demişsin.yaş kaç hocam?
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, bknz: imzam.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hondada Problem olma ihtimali neden bu kadar çekilmez. Honda problemli olamazmı.
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçbir motosiklet firmasının size;şu marka yağı kullanacaksınız aksi taktirde aracınızı garanti kapsamı dışında bırakırız v.b gibi söylemlerde bulunma hakkı yoktur,söylenilse bile böyle birşeyi uygulamaya kanunen hakkı yoktur.a marka motosiklet üreticisi b marka motosiklet yağlarını tavsiye ediyor ibaresi dışında herhangi bir dayatma olamaz.siz aldığınız motosiklet markasının tavsiye ettiği yağı kullanmak zorunda değilsiniz.ama özel incelikte bir yağdır ve tek bu markada var ise durum tabiki farklıdır.bu tür servis diretmelerinin hiçbir dayanağı yoktur.tabiki servisler yağ satıp bu ürünlerden para kazanacaklardır,bu son derece normal ve olması gereken birşeydir ancak illa bunu alacaksın yoksa şöyle olur böyle olur...yok öyle birşey.japonlarda insan.seri üretim motosikletlerde bugüne kadar fabrikasyon hatalar oldu ve olacak ama bir başka standart laf ise rodaj ve kullanıcı hatası lafıdır.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorparca demiş ki:
hiçbir motosiklet firmasının size;şu marka yağı kullanacaksınız aksi taktirde aracınızı garanti kapsamı dışında bırakırız v.b gibi söylemlerde bulunma hakkı yoktur,söylenilse bile böyle birşeyi uygulamaya kanunen hakkı yoktur.a marka motosiklet üreticisi b marka motosiklet yağlarını tavsiye ediyor ibaresi dışında herhangi bir dayatma olamaz.siz aldığınız motosiklet markasının tavsiye ettiği yağı kullanmak zorunda değilsiniz.ama özel incelikte bir yağdır ve tek bu markada var ise durum tabiki farklıdır.bu tür servis diretmelerinin hiçbir dayanağı yoktur.tabiki servisler yağ satıp bu ürünlerden para kazanacaklardır,bu son derece normal ve olması gereken birşeydir ancak illa bunu alacaksın yoksa şöyle olur böyle olur...yok öyle birşey.japonlarda insan.seri üretim motosikletlerde bugüne kadar fabrikasyon hatalar oldu ve olacak ama bir başka standart laf ise rodaj ve kullanıcı hatası lafıdır.iyi günler..

+1
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, Bravo
CoBaLT, Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

CoBaLT,
Alıntı:

Hondada Problem olma ihtimali neden bu kadar çekilmez. Honda problemli olamazmı.

yıldızlarda kayar durmaz yerinde şarkısı dinletmek gerek ferdiden acıklı acıklı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

alpiser demiş ki:
busamania, bknz: imzam.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

haklısın bakalım imzan Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal