CoBaLT, Hocam honda'da problem olabilir, insanoğlunun yaptığı ve demirden olan herşeyde hata olabilir, sonuçta motor dediğin bir çuval vida.. işte olay Hondanın problemi çekilir..! diğer markaların öyle çekilmez problemleri unutuldu, honda öksürdü yeryerinden oynuyor
Ne büyük marka imişsin ey HONDA..! herkes seni konuşuyor..!
Tarih: 17.06.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar durumda halde ortadadır.yeni 1000rr la istediğiniz gibi istediğiniz yerde istediğim makinayla kalkarım.ezdim yine ezerim 1000rr ı. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
busamania, son yazdığın gerçek değildi di mi?? bak şakaysa hiç komik değil, ama ciddiysen çook komik Hondayla ilgili düşüncelerim ironiydi aslında, BEN BU KADAR MAL DEĞİLİM de hadi nolur _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 17.06.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
mal sensin kötü söz sahibine aittir.hakaret içerikli yazılar hoş olmaz.ben yaşadığımı yaptığımı bilirim.naptınız beeee ya neymiş bu 1000rr.arkadaşım gaz açmak bilek ister bileeeeekkk.bol keseden boş boş sallamakla olmuyor bu işler...dikkat et ben hiçbir zaman öyle sıktım böyle gaz açtım demedim.gaz açmak bilek ister diyorum sadece.1000rr taytay makinasıdır.sakindir.emekliliğimden sonra alıp binerim belki.e onada daha var bi 30 yıl falan.malum yaşlanınca insanlar refleksler zayıflıyor sakin takılmak lazım. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2136 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 17.06.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
arkadaşlar Honda ARGE ve kalite kontrol konusunda rakipsiz bir üreticidir .sorun varsa bile bunu çözer.Geçtiğimiz pazar redstrom ile birlikte otobanda gazladık valla ne yalan söyliyeyim 2008 1000RR bence güzel motor . görsel olarakta güzel gazlama yönündende güzel bence.Ayrıca ben merak edip almanyadaki sitelerde araştırdım acaba orda sorun varmı diye forum sitelerinde ve google da aratmama rağmen böyle bişeye rastlayamadım. Honda güzel motor kimse kıskanmasın _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.06.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
ekamba, böyle paslaşmayla kendi söylemek istediklerini yazma kardeş....
ne alaka bu dediğin,konuşan yazan honda rr1000 08 kullanıcısı.ben yazacaktım önce davranıp söylemiş bunu,
o bunu derken motor sahibi olarak,bize susma ve paslaması kalır kardeşşşşşşşşşş.........
busamania, sen bukadar büyük konuşma bekle birazdan sana yaptıgım süpriz gelicek bakalım ozamanda bileyine güvencekmisin inş bukadar emin konusursun _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 17.06.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
nabacan bilgisayarımımı çökertecen hackleyip _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
busamania, ne bilgisayarını çökertcem be hackci degilim ben kimsenn pcsinide ellemem benim süprizim daha başka sana sabırsızlıkla bekliorum sende bekle az kaldı _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 17.06.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
buracQ demiş ki:
busamania, sen ybr ile busayı da tokatlarsın
Aman haa ybr fena hızlıdır saçların dağılabilir.
buracQ, sen ne esprili bi arkadaşmışın yaaa...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
eee o zaman adresimi buldun evime gelip sopamı atacan?ava giderken avlanmada arkadaşım... _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız