Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR'ın cevabı!.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR'ın cevabı!.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, burak nette kal birazdan yaptıgım süprizi görüceksiniz inş devamı gelir bu süprizin herzamanki gibi hüsran sonuçlar ve cevaplar almayız Delirdim Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, yok la çok samimi söylüyorum şaka değil.

her makinayla 08 100rr ı tokatlayabildiğine göre sendeki bilek arnold şıvayzeneger de yok herhal Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 31 saniye:
Alıntı:

buracQ, burak nette kal birazdan yaptıgım süprizi görüceksiniz inş devamı gelir bu süprizin herzamanki gibi hüsran sonuçlar ve cevaplar almayız

motorcusado, la duşa gircektim ama meraklandım

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı kategoride herhangi bir makinayla demek istemiştim.ama anlayışın kıt sanırım.
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, gel msnden ben sana söliim Çok gülüyorum

olm o bilegini evde özel çalışarak güçlendirmiş heralde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son motorcusado tarafından 17.06.2008 - 15:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, senin biseps kasını yerim ben gazcııı

Fazla gaz oldun

ipek.burak*
Başa dön
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, valla kardeş kusura bakmada o bilek gemilerin makina dairelerinde güçlendi beee...bu yürekte birkaç batma tehlikesi ve 3 büyük yangında ölümün nefesini ensede hissetmekle güçlendi.otobana çıkıpta öyle yalandan düzlükte de gaz açmıyoruz biz.7-8 yaşlarında başladık yaş büyüdü bilek büyüdü yürekte büyüdü...
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorparca demiş ki:
hiçbir motosiklet firmasının size;şu marka yağı kullanacaksınız aksi taktirde aracınızı garanti kapsamı dışında bırakırız v.b gibi söylemlerde bulunma hakkı yoktur,söylenilse bile böyle birşeyi uygulamaya kanunen hakkı yoktur.a marka motosiklet üreticisi b marka motosiklet yağlarını tavsiye ediyor ibaresi dışında herhangi bir dayatma olamaz.siz aldığınız motosiklet markasının tavsiye ettiği yağı kullanmak zorunda değilsiniz.ama özel incelikte bir yağdır ve tek bu markada var ise durum tabiki farklıdır.bu tür servis diretmelerinin hiçbir dayanağı yoktur.tabiki servisler yağ satıp bu ürünlerden para kazanacaklardır,bu son derece normal ve olması gereken birşeydir ancak illa bunu alacaksın yoksa şöyle olur böyle olur...yok öyle birşey.japonlarda insan.seri üretim motosikletlerde bugüne kadar fabrikasyon hatalar oldu ve olacak ama bir başka standart laf ise rodaj ve kullanıcı hatası lafıdır.iyi günler..

hoppa nasıl yani !!!servisin tavsiye ettiği yağ o motosikletin özelliklerini ihtiyacını karşılayan bir yağdır ve binici tavsiyeye uymak zorundadır insanları yanlış yönlendirmeyin bizde yıllarca servis hizmeti verdik
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim er meydanı asfalttır.honda 1000rr la gel kardeşim maçan yiyorsa kalkalım.boş boş konuşarak olmuyor burdan böyle...
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, helal sana koç. Senin gibilere ihtiyacımız var.Arnold amca da eskiden denizciymiş zaten
Göz kırpıyorum
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, kardeşim geleceksin dandik 1000rrınla kalkacaz.geçecen bu zibidi ağızlarını efendi efendi kalkacaz kaç metre istersen.senin bu esprilerin kız tavlamak için bile gereken zeka seviyesinin altında.senin zeka yaşın kaç?
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, sen halaa konuş böyle zeka yaşımın senden yüksek oldugunu anlıcaksn brazdan sadece bekle bak biraz ne çıkacak karşına neler olacak !! OK İyi fikir
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

.senin zeka yaşın kaç?

niye İQ testine göre mi kapışcan? İQsu 100ün altındaysa kalkmican mi ?

ipek.burak*
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, kardeşim burak ugraşma son 5dk süpriz için şuan topic incelenmede !!!!!!!!!!!!!! Göz kırpıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, merak ettım suan hangı makınaya bındıgını ? ?

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, Honda'nın Moto Gp'deki tecrübesinden, ilklerinden, yaptıklarından ve başarılarından haberın olsa neye uğradığını şaşırırsın........zorla söylettin yani Gülümsüyorum senin haddine mi düşmüş koskoca Honda hakkında basit söylemlerle atıp tutmak.......birazdan kitlenir bu topik zaten, ama dayanamadım saçmalıklarına, cevap yazmak zorunda kaldım.....
EDIT:ONURKARACA
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal