Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR'ın cevabı!.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR'ın cevabı!.....

1000RR'ın cevabı!.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, bak kim geldiii ? OnurKaracayı tanırmısın acaba ?
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, dur şimdi karıştırma.bi konuşsun onlar onur abi ile.
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, tamam bıraktım ben olayı akışına denizci ve bilekci arkadaşın allah yardımcısı olsun Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 17.06.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yorumlarınızı kişisel yapmayın bu şekilde devam ederseniz topic kilitlenecektir.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim kendine güveneceksin başkasının bilmemneyiyle gerdeğe girmeyeceksin.motorcusado,
ben benim kimseye değil kendime güvenirim.buyur gel gazlayalım diyorum sen adam çağırıyorsun.kendine güvenmiyormusun?
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedology demiş ki:
motorparca demiş ki:
hiçbir motosiklet firmasının size;şu marka yağı kullanacaksınız aksi taktirde aracınızı garanti kapsamı dışında bırakırız v.b gibi söylemlerde bulunma hakkı yoktur,söylenilse bile böyle birşeyi uygulamaya kanunen hakkı yoktur.a marka motosiklet üreticisi b marka motosiklet yağlarını tavsiye ediyor ibaresi dışında herhangi bir dayatma olamaz.siz aldığınız motosiklet markasının tavsiye ettiği yağı kullanmak zorunda değilsiniz.ama özel incelikte bir yağdır ve tek bu markada var ise durum tabiki farklıdır.bu tür servis diretmelerinin hiçbir dayanağı yoktur.tabiki servisler yağ satıp bu ürünlerden para kazanacaklardır,bu son derece normal ve olması gereken birşeydir ancak illa bunu alacaksın yoksa şöyle olur böyle olur...yok öyle birşey.japonlarda insan.seri üretim motosikletlerde bugüne kadar fabrikasyon hatalar oldu ve olacak ama bir başka standart laf ise rodaj ve kullanıcı hatası lafıdır.iyi günler..

hoppa nasıl yani !!!servisin tavsiye ettiği yağ o motosikletin özelliklerini ihtiyacını karşılayan bir yağdır ve binici tavsiyeye uymak zorundadır insanları yanlış yönlendirmeyin bizde yıllarca servis hizmeti verdik

incelik ve özellik tipini belirtilmesi normaldir ve her motosiklet için kalınlık ölçüsü zaten motosiklette yazmaktadır,buna uyulması gerekir fakat;marka olarak diretemez ve hiç bir hakkıda yoktur.Türkiye'de Honda-Kawasaki-Suzuki-Yamaha'nın tavsiyelerine uymak müşterinin kendisine kalmış birşeydir ki buna uyan kaç servis var? Honda yetkili servisi olupta bir servis castrol,bir servis motul,diğer bir servis mobil ürünleri ile bakım işlemlerini yapıp garanti kapsamında tutuyorsa hangisi doğrudur?bu olay diğer motosiklet firmalarında da tabiki mevcut.kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok,söylediğimiz herşey insanlar haklarını bilsin ve buna göre davransın diye.bu söylediklerim insanların bilgilenmesi içindir.bu başlıktaki konuyla direkt olarak ilgili değildir.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar affınıza sığınarak çömez bir motorcu olarak (ama ilk kazasını bile yapmış, 2 kırık, 3 çatlakla subaylığa terfi etmiş) bişey sormak istiyorum. Herkes burda yok damperli steering, yok HMDS mi ne, neyse onları yazıp duruyo, işte neymiş sakin motormuş honda, yok ghost rider Suzukiciymiş, anası kawacıymış fln...

Peki motor nedir? Şasi midir? 0-100 müdür? Çeyrek mil midir?

Ya motor özgürlük değil midir? Insanın ÖZGÜRCE KENDİNİ İFADESİ değil midir motor? Peki yeni Honca cıbırla (1000RR) kendini ifade eden bir adamın hiç mi kız arkadaşı olmamış? Ya bu makina çirkin bi kere! Çirkin işte. En çirkini hem de! 80'lerin motorlarından da çikin! Çok çikin! Çikiiiiiiiiiiiiiiiiin!!! Elektronik bilmemne sayesinde bilmemneyi 0.0000001 saniye daha iyi yapıyomuş. Eeeeeee? Çirkin olunca ne para ediyor? Evet, ona ayrıca gelmek lazım... Geliyorum...

Adamlar nasıl ucuz motor yaparız diye kırpmış kırpmış orasından burasından, sonra da 600'lük kasaya 1000'lik motor koduk diye hava atmış, bi kere motor harbi küçük. Suzuki yıllardır 600'lük kasaya 750'lik koyuyo, aleti en baba motorcular bile testlerinde yolda tutmakta zorlanıyo. Sonra gitmiş designer'ine çok para vermemek için fresh out of college bi yetmeye design yaptırmış.

Siz de gidip bu motoru aldığızla kalmayıp, hatta sorun yaşayanları da görüp hala daha yok cıbır en iyisi, honda diğer motorların babası, hepsinin anasını alır, bacısını satar fln...

ÇİRKİN KARDEŞİM MOTOR. Siz hayat onda bundayı bırakın, bi kere de iyi bir iş çıkarılmadığında en sevdiğiniz insan bile olsa (ki bu bir marka sadece) bi eleştirin yahu!

Honda bu modeliyle hata yapmıştır, en kısa zamanda da düzeltecektir, let it be design, or power/drive train. Naçizane düşüncem budur...
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, sen bırak şimdi motogp falan geçecen onları.sen neler yapmışın onları duyalım.japonyaya gittinmi?ben gittim?4 büyüğün hangisinin fabrikasını test sürüşlerini gördün?ben hepsini gördüm.fabrikasını gezdim.uzakdoğuda gitmediğim yer kalmadı.hyundai sadece araba üreticisimidir?mitsubishi nedir ne yapar?kawasakinin iş sahaları nelerdir?seninde bu tür eleştriler yazman haddinede düşmez hududunada...
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her motorun kullanma kılavuzunda,konulması gereken yağ özellikleri yazar. Örnek : JASO

Her yağın kutusunda da,hangi standartlara uyduğu yazar. Yağ markası farketmez,ayrıca bir servisin yağ satmak için garantiyi bahane etmesi hiç hoş değil.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, !!
ben sana motorum 1000RRım vs. bişey söledimmi kapışalımda demedim !! dikkatli okuman lazım!! al sana kapışcak adam korktunmu yoksa bende 1000RR yok al işte sana 1000RRI Olan onur abiye söyledim sıkmak yemedi galiba klavyede yazmaya benzemio ama degilmi ? Göz kırpıyorum
sende yalan olup gitmezssin inşallah OK İyi fikir
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helallllllllllllll
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzza Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIZGINJAPON, bravo sanaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

barossatr, kilitle herkes kurtulsun dicem ama hemen yeni topic açarlar walla(kimseye çaktırma yakında hondacı oluyorum galiba) Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, madem bukadar biliyosun burda millete neden ne alsam diye soruyosun! hepsinin fabrikalarını bile gezmişin daha ne istiyosun!!
http://www.motordelisi.com/ftopicp-1274264-.html#1274264
http://www.motordelisi.com/ftopicp-1282668-.html#1282668
burda da motor tecrubeni yazmışın bi 600cc kullanmışın nekadar kullandığınıda anlamak zor değil kendi çapımda kullanıyorum diyosun topicte senin 10katı tecrubeli adamlara gel sıkalım v.s diyosun kardesim senin sorunun ne??
http://www.motordelisi.com/ftopicp-1290157-.html#1290157
çokmu bilgilisin yazılarını okudum ,çokmu sıkısın suan altında motor bile olduğu süpheli toplan race üzerinde 10bin km yaptıysan ben baska bişey bilmiyorum! derdin gazlamakmı kardesim,istanbuldaysan ordan izmirdeysen burdan sana gönüllü çok adam bulurum madara olursun!! haddini aşma! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Her yağın kutusunda da,hangi standartlara uyduğu yazar. Yağ markası farketmez,ayrıca bir servisin yağ satmak için garantiyi bahane etmesi hiç hoş değil.
Bravo Bravo Bravo

motorparca demiş ki:
incelik ve özellik tipini belirtilmesi normaldir ve her motosiklet için kalınlık ölçüsü zaten motosiklette yazmaktadır,buna uyulması gerekir fakat;marka olarak diretemez ve hiç bir hakkıda yoktur.Türkiye'de Honda-Kawasaki-Suzuki-Yamaha'nın tavsiyelerine uymak müşterinin kendisine kalmış birşeydir ki buna uyan kaç servis var? Honda yetkili servisi olupta bir servis castrol,bir servis motul,diğer bir servis mobil ürünleri ile bakım işlemlerini yapıp garanti kapsamında tutuyorsa hangisi doğrudur?bu olay diğer motosiklet firmalarında da tabiki mevcut.
Bravo Bravo Bravo

örnek vereyim hemen..
2006 r1 sıfır aldığımda servisten repsol koymuşlardı ve bunu koyun demişlerdi...
aradan bi sezon geçmedi tekrar servise gittim baktım bu sefer mobil 1 koyuyorlar..... Gülümsüyorum
fakat ondan sonra motul e geçtim ve inanılmaz memnundum,repsol e göre tabi... Bravo
bence yağ konusunda kendini kanıtlamış markalardan şaşmamak gerek. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal