Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İki tekerler konuşursa..(farklı resimlerle)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İki tekerler konuşursa..(farklı resimlerle)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:16    Mesaj konusu: İki tekerler konuşursa..(farklı resimlerle) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba dostlarım.. Yine boş bir zamanımda beğeneceğinizi umduğum küçük bir çalışma hazırladım.Maksat eğlence olsun.. Sürç-i lisan ettiysem affola :P

Bitti.

Umarım beğenirsiniz.Kendi ellerimle hazırladım.

Saygı ve sevgilerimle Göz kırpıyorum
Başa dön
tuqruL Çevrimdışı tuqruL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla cokk güldümm yaaaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum özellıklede su replikler süper olmussss .. necatii abii falannn heheheheheee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok güzel olmuş.ellllllllllllleeeerine sağlık Bravo Bravo Gülümsüyorum
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık komik olmus sahiden Çok gülüyorum
Motordelisi
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş... Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler arkadaşlaaaarr.. Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsi birbirinden güzel,paylaşım için teşekkürler. Alkışlıyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Aslında aklıma bir fikir geldi. İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir Konuşan arabaların olduğu animasyon filmler oluyor da, konuşan motosikletlerin olduğu bir film niye yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Aramızda 3D max gibi animasyon programları kullananlar var. Mekanı Türkiye'de bir il olan güzel komedi tarzı bir motosiklet filmi yapılabilir. MD'ye mal edilebilir. Film kapağına da daaan diye MD damgası vurulabilir. Böyle bir çalışma olursa 3D modellemelerde çalışabilirim. Ne dersiniz? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Örneğin; böcek, fare vs gibi tiksindirici hayvanlar, animasyon filmlerde ne kadar sevimli ve bir o kadar da komik oluyorlar. Düşünsenize ülkemizde motosikleti tehlikeli bulan ve bu nedenle binmeye korkan insanlar çok. Böyle bir film ne kadar animasyon da olsa bu tarz insanları motosiklete teşvik konusunda yardımcı olabilir. Ayyyyy kafamda senaryolar oluşmaya başladı bile Delirdim Delirdim

En son AHMET_R6 tarafından 17.06.2008 - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
Çok güzel Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Aslında aklıma bir fikir geldi. İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir Konuşan arabaların olduğu animasyon filmler oluyor da, konuşan motosikletlerin olduğu bir film niye yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Aramızda 3D max gibi animasyon programları kullananlar var. Mekanı Türkiye'de bir il olan güzel komedi tarzı bir motosiklet filmi yapılabilir. MD'ye mal edilebilir. Film kapağına da daaan diye MD damgası vurulabilir. Böyle bir çalışma olursa 3D modellemelerde çalışabilirim. Ne dersiniz? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Düşünce güzel.Ben anlamıyorum bu işlerden ama anlayan arkadaşlar illaki vardır Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele o bayan yerine yatan motor harika
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel oLmuş eLLerine sağlık Alkışlıyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güldüm vallahi ellerine sağlık. Allah senide ömür boyu güldürsün. Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal