SRAD-HAN, berhan abim çok söledim ama dinlemedi valla yine açık pencereleri örttürmüşssün eline saglık seviorum seni ve bu huyunu
adam utanmasa halil abiye onur abiye sana meydan okuycak ona taw oldm bukadar iddalı konuşmamalı !! _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.06.2008 - 16:38 Mesaj konusu:
bide su yağ konusuna bir açıklama getireyim!!!
servis illaki castrol yada su marka yağı koyun demiyor!!!!
yeni debriyaj sistemi yuzunden servis çalısanlarına verilen eğitimde kullanılan yağın JASO-MA krıterinde olmasının sart olduğunu söylenmiş, bu krıtere uyan herhangi bir marka yağda kullanılılabilir dediler!! ancak bizim götürdüğümüz motul 300v DE BU KRITER KUTUDA YAZMIYOR!!! aslında tam sentetik bu yağ içinde tum krıterleri barındırıyormuş ancak bunu yağın distribütöründen ögrendik daha sonra sina abi sayesinde!! yani 1000RR kullanıcıları yarı sentetik JAS0-MA krıterli motuluda kullanabilir! servisler illakkiii castrol demiyor!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 17.06.2008 - 16:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
servis yağ tavsıyesınde bulanabılır kesınlıkle bunu kullan dıyemez bende repsol motul shell kullandım hepsındende az cok memnundum ama shell bıraz daha ıyı geldı bana ozellıklede kawasakı 636 (shell vsx 15-50)de cok ıyıydı.hatta bu servıs tavsıyesıydı.
Tarih: 17.06.2008 - 16:43 Mesaj konusu:
cbr1000rrcagri, öyle bir olay yok zaten kardesim,işte ağzı olan konusuyor olay bu!!
jaso-ma krıteri olan herhangi bir markada kullanılıyor ve servisler bu konuda sıkıntı yaratmıyorlar!! yeterki krıter kutuda yazsın okadar basit!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Tarih: 17.06.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
ekamba, saırcak bişey yok okuma yzaman varsa baba gayet basit bişey!! kutuyu eline al,arkasına bak orda JAS0-MA buyuk harflerle yazar işte onu koyarsın! aynı sey motor kapağı üzerindede sabit olarak fabrika tarafından yazılmış,durumun ciddiyeti burdan da anlasılıyor,fabrika gözden kaçmasın diye motora bu yazıyı yazmış!!! ama burası turkiye tabiki adamlar bunu hesaba katamamış,bizim halkımız okumaz duyar!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.06.2008 - 16:57 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, ben zaten öyle yapıyordum kankam bilirsin...
daha düne kadar servis repsol derken,MOBİL1 mi MOTUL mü koysak diye baya bi istişareler yapmıştık seninle...
ama en azından bilmeyen varsa bunuda öğrenmiş oldu JAS0-MA olayını..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 17.06.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
imanla paranın kimde olduğu belli olmazSRAD-HAN, anlayana tabiki lafım...had hudut bildirilecek yaşıda aklıda aldık yürüdük biz bu alemde.birilerini öne sürmeyeceksin kendin geleceksin.bakıyorumda burda öten arkadaşlar şunu salarım üstüne bunu yollarım vs...diyor.yokmu kardeşim burada konuşupta hadi gazlayalım gör gününü diyecek biri...motorcusado ötmeyeceksin bal yapmaz arı gibi vızıldamayacaksın.SRADHAN kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum...kendi çapımda kullanıyorum demişim ya işte sen onuda anlamamışın.ne o sen başkasının çapındamı kullanıyorsun?herkes kendi çapında kullanıyor.bu acemi yada tecrübemin az olduğunu göstermez yada anlatmaz...fabrikalarını gezdiğim doğru japonyada kaldığımda doğru.ben iki teker ve müzik aletlerim üzerinde aşırı titizim.ha bundan sonra kimseyede birşey sormayacam burada.mademki insanlar yazılanları işine geldiği gibi yorumlayıp burada döktürüyor aleyhte kullanmaya çalışıyor benimde işim olmaz.keşkede katılmasaymışım bu siteye.tek tabanca olmak en güzeli.bu topice ilk yazdığım mesajı okursan kimseye ve kimsenin makinasına saldırıda bulunmadım.e burda bazı arkadaşlar maşallah dil pabuç kadar mevzuyu buraya kadar dallandırıp budaklandırdılar.ne var ben hondayı sevmem sen suzukiyi sevmezsin başkası yamaha sevmez öteki kawa sevmez.bunuda dile getiremeyeceksek nerde kaldı tartışma fikir paylaşma.ne kadar kaynaşma halinde olduğunuz belli ne zaman böyle bir topic açılsa millet birbirine düşman kesiliyor.hiç sevmediğim şey sonunda bende dahil oldum. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Tarih: 17.06.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum
bunu gemilerde gezerkenmi ögrendin! firmalar testlerini sizin güvertedemi yapıyorlar yoksa!!
bu arada sen özelden bana bi ulaş kardesim ben sana hemen gereken organizasyonu yapıcam istanbulda da izmirdede sen iste yeter!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
busamania, asıl sen vızıldıyosun koca HONDA ya laf atmak çekememek vızıldamak demektir kimin haddine hondayı kötülemek koca hondayıda kendine benzettin kılavyeden !! _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
En son motorcusado tarafından 17.06.2008 - 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.06.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:
kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum
bunu gemilerde gezerkenmi ögrendin! firmalar testlerini sizin güvertedemi yapıyorlar yoksa!!
bu arada sen özelden bana bi ulaş kardesim ben sana hemen gereken organizasyonu yapıcam istanbulda da izmirdede sen iste yeter!!
gemilerde öyle binip inmeksizin çalışılmaz bilmiyorsan öğren.ayrıca ben noshiro şehrinde termik santralde 2 yıl geçirdim 2 yılın sadece toplamda 6 ayı kömür gemisinde geçti.bu fırsattan istifade gezebildiğim kadar yerini gezdim japonyanın.sen geleceksen kendin geleceksin gazlamaya organizasyon falan fasarya.araşırız buluşuruz gazlaşırız.ben ne diyorum sen hala organizasyon diyon.burası saçma sapan bir ortammış.silsinler benim kaydımı...lanet olsun sitenizede alayınızada... _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Tarih: 17.06.2008 - 17:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
motorcusado ötmeyeceksin bal yapmaz arı gibi vızıldamayacaksın
esek arısı bal yapmaz ama fena solar test edildi!!offf offf bu arada şimdi vaktin var demekki nettesin! arama motoruna bir honda yaz!! oku cıkan sayfaları tabiki 1ayını alır okuman okadar bilgiyi tarihi!! sonra diğer markaları yaz teknolojisi hakkında sermayasi hakkında bilgin olur!! honda 50cc mopetten tut tamamen kendi üretimi ucak yapan bir firma! formula 1e ve GP gibi en buyuk organizasyonlara hem makina hemde takım olarak katılan tek firma!! bu yarışlar zaten teknolojinin sınırlarının yarışmasıdır ve diğer firmalar hem maddi olarak hemde teknolıji olarak hondadan geride kalmıştır,çünkü teknoloji için para gerek!! nekadar cok para varsa okadar arastırma olur!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
ben burda şimdi senin alayına bir söverim denizlerde geçer ömrün akıllı konuş
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
SRAD-HAN, demişki ;
Alıntı:
esek arısı bal yapmaz ama fena solar test edildi!!offf offf
çok güzel özetlemişssin berhan abim eşşek arısı bal yapmıyor ama birazdaha alayımızı karıştırırsa kötü sokucam !! _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
busamania, sana lanet olsun terbiyesiz herif.....adam gibi konuşsana.....4 yıldır burdayım ben, çook gördük senin gibi gereksiz lavukalrı, kendileri silinip gitti zaten.... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız