Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR'ın cevabı!.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR'ın cevabı!.....

1000RR'ın cevabı!.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, berhan abim çok söledim ama dinlemedi valla İstemiyorum Çok gülüyorum yine açık pencereleri örttürmüşssün eline saglık seviorum seni ve bu huyunu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

adam utanmasa halil abiye onur abiye sana meydan okuycak ona taw oldm bukadar iddalı konuşmamalı OK !!
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide su yağ konusuna bir açıklama getireyim!!!
servis illaki castrol yada su marka yağı koyun demiyor!!!! İyi fikir
yeni debriyaj sistemi yuzunden servis çalısanlarına verilen eğitimde kullanılan yağın JASO-MA krıterinde olmasının sart olduğunu söylenmiş, bu krıtere uyan herhangi bir marka yağda kullanılılabilir dediler!! ancak bizim götürdüğümüz motul 300v DE BU KRITER KUTUDA YAZMIYOR!!! aslında tam sentetik bu yağ içinde tum krıterleri barındırıyormuş ancak bunu yağın distribütöründen ögrendik daha sonra sina abi sayesinde!! İyi fikir yani 1000RR kullanıcıları yarı sentetik JAS0-MA krıterli motuluda kullanabilir! servisler illakkiii castrol demiyor!!! İyi fikir İyi fikir

En son SRAD-HAN tarafından 17.06.2008 - 16:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servis yağ tavsıyesınde bulanabılır kesınlıkle bunu kullan dıyemez bende repsol motul shell kullandım hepsındende az cok memnundum ama shell bıraz daha ıyı geldı bana ozellıklede kawasakı 636 (shell vsx 15-50)de cok ıyıydı.hatta bu servıs tavsıyesıydı.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

o yuzden yag konusuna gırmıyorum bıle
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar adama koyacağı yağı şaşırtırlar yahu.......... İstemiyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, öyle bir olay yok zaten kardesim,işte ağzı olan konusuyor olay bu!!
jaso-ma krıteri olan herhangi bir markada kullanılıyor ve servisler bu konuda sıkıntı yaratmıyorlar!! yeterki krıter kutuda yazsın okadar basit!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bı de sunu sormak ıstıyorum su honda ya yag yakıyor dıyenler madem yag yakıyor nıye yag tavsıye edıyorsunuz hepsını yakcak ne de olsa Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, saırcak bişey yok okuma yzaman varsa baba gayet basit bişey!! kutuyu eline al,arkasına bak orda JAS0-MA buyuk harflerle yazar işte onu koyarsın! aynı sey motor kapağı üzerindede sabit olarak fabrika tarafından yazılmış,durumun ciddiyeti burdan da anlasılıyor,fabrika gözden kaçmasın diye motora bu yazıyı yazmış!!! İyi fikir ama burası turkiye tabiki adamlar bunu hesaba katamamış,bizim halkımız okumaz duyar!!! İyi fikir
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, ben zaten öyle yapıyordum kankam bilirsin... Göz kırpıyorum
daha düne kadar servis repsol derken,MOBİL1 mi MOTUL mü koysak diye baya bi istişareler yapmıştık seninle... Bravo
ama en azından bilmeyen varsa bunuda öğrenmiş oldu JAS0-MA olayını..... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imanla paranın kimde olduğu belli olmazSRAD-HAN, anlayana tabiki lafım...had hudut bildirilecek yaşıda aklıda aldık yürüdük biz bu alemde.birilerini öne sürmeyeceksin kendin geleceksin.bakıyorumda burda öten arkadaşlar şunu salarım üstüne bunu yollarım vs...diyor.yokmu kardeşim burada konuşupta hadi gazlayalım gör gününü diyecek biri...motorcusado ötmeyeceksin bal yapmaz arı gibi vızıldamayacaksın.SRADHAN kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum...kendi çapımda kullanıyorum demişim ya işte sen onuda anlamamışın.ne o sen başkasının çapındamı kullanıyorsun?herkes kendi çapında kullanıyor.bu acemi yada tecrübemin az olduğunu göstermez yada anlatmaz...fabrikalarını gezdiğim doğru japonyada kaldığımda doğru.ben iki teker ve müzik aletlerim üzerinde aşırı titizim.ha bundan sonra kimseyede birşey sormayacam burada.mademki insanlar yazılanları işine geldiği gibi yorumlayıp burada döktürüyor aleyhte kullanmaya çalışıyor benimde işim olmaz.keşkede katılmasaymışım bu siteye.tek tabanca olmak en güzeli.bu topice ilk yazdığım mesajı okursan kimseye ve kimsenin makinasına saldırıda bulunmadım.e burda bazı arkadaşlar maşallah dil pabuç kadar mevzuyu buraya kadar dallandırıp budaklandırdılar.ne var ben hondayı sevmem sen suzukiyi sevmezsin başkası yamaha sevmez öteki kawa sevmez.bunuda dile getiremeyeceksek nerde kaldı tartışma fikir paylaşma.ne kadar kaynaşma halinde olduğunuz belli ne zaman böyle bir topic açılsa millet birbirine düşman kesiliyor.hiç sevmediğim şey sonunda bende dahil oldum.
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum

bunu gemilerde gezerkenmi ögrendin! firmalar testlerini sizin güvertedemi yapıyorlar yoksa!!
bu arada sen özelden bana bi ulaş kardesim ben sana hemen gereken organizasyonu yapıcam istanbulda da izmirdede sen iste yeter!!
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, asıl sen vızıldıyosun koca HONDA ya laf atmak çekememek vızıldamak demektir kimin haddine hondayı kötülemek koca hondayıda kendine benzettin kılavyeden !!

En son motorcusado tarafından 17.06.2008 - 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

kardeş ben 2001den beridir gemilerde çalıştığım için öyle sizler gibi gün geçiremiyorum internette ve bu sitede.ama hondanında bi nane yapamadığını çok iyi biliyorum

bunu gemilerde gezerkenmi ögrendin! firmalar testlerini sizin güvertedemi yapıyorlar yoksa!!
bu arada sen özelden bana bi ulaş kardesim ben sana hemen gereken organizasyonu yapıcam istanbulda da izmirdede sen iste yeter!!
gemilerde öyle binip inmeksizin çalışılmaz bilmiyorsan öğren.ayrıca ben noshiro şehrinde termik santralde 2 yıl geçirdim 2 yılın sadece toplamda 6 ayı kömür gemisinde geçti.bu fırsattan istifade gezebildiğim kadar yerini gezdim japonyanın.sen geleceksen kendin geleceksin gazlamaya organizasyon falan fasarya.araşırız buluşuruz gazlaşırız.ben ne diyorum sen hala organizasyon diyon.burası saçma sapan bir ortammış.silsinler benim kaydımı...lanet olsun sitenizede alayınızada...
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorcusado ötmeyeceksin bal yapmaz arı gibi vızıldamayacaksın

esek arısı bal yapmaz ama fena solar test edildi!!offf offf Gülümsüyorum bu arada şimdi vaktin var demekki nettesin! arama motoruna bir honda yaz!! oku cıkan sayfaları tabiki 1ayını alır okuman okadar bilgiyi tarihi!! sonra diğer markaları yaz teknolojisi hakkında sermayasi hakkında bilgin olur!! honda 50cc mopetten tut tamamen kendi üretimi ucak yapan bir firma! formula 1e ve GP gibi en buyuk organizasyonlara hem makina hemde takım olarak katılan tek firma!! bu yarışlar zaten teknolojinin sınırlarının yarışmasıdır ve diğer firmalar hem maddi olarak hemde teknolıji olarak hondadan geride kalmıştır,çünkü teknoloji için para gerek!! nekadar cok para varsa okadar arastırma olur!! İyi fikir
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, demişki ;
Alıntı:

lanet olsun sitenizede alayınızada...

ben burda şimdi senin alayına bir söverim denizlerde geçer ömrün akıllı konuş Sinirlendim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN, demişki ;
Alıntı:

esek arısı bal yapmaz ama fena solar test edildi!!offf offf

çok güzel özetlemişssin berhan abim Gülümsüyorum eşşek arısı bal yapmıyor ama birazdaha alayımızı karıştırırsa kötü sokucam !!
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, sana lanet olsun terbiyesiz herif.....adam gibi konuşsana.....4 yıldır burdayım ben, çook gördük senin gibi gereksiz lavukalrı, kendileri silinip gitti zaten....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal