Tarih: 18.06.2008 - 09:40 Mesaj konusu: Petrol Ofisi 10YTL altına yakıt vermiyor :-( :-(
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. dün todayime benzin almaya gittim ve yolda kaldığım için ittire ittire bi hal olmuştum. petrole geldim ve 5 ytl lik benzin istedim:
pompacı- yazıyı oguyamıyanmı dedi.
bir baktım ki bilmemne tarihli karar ile 10YTL altına benzin vermek yasaklanmışşşş
arkadaşlar böyle şey olurmu yaww diğer petrollerden alıyorum 5 YTL ye burası vermiyoo acaba Antalya damı böyle yoksa tüm illerdemi böyle???? cebinde 7YTL si olan benzin alamıcakmı şimdi???? çok sinirlendim _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
--->>> pompacı- yazıyı oguyamıyanmı dedi. ---<<< Ömrü hayatında eline böyle bir fırsat belki bir daha geçmeyecek bir insan en iyi bu şekilde gösterir acizlik komplexini.. Allah bizi bunlardan kurtarsın. Canım Türkiyem.. _________________ FOreVER_FrEEdOM said; That 's R6.. That 's on the HoRizoN.... click me
bad_boy0007, boyle bır karar alınsa bıle senın durumundakı bırıne yardımcı olmalıydı ayı.. kolayına gelmıs sallamıs _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 18.06.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
bir daha oraya gitmekmii ASLLAAAA!!! birini kesinlikle göndermemmmm
ama yapılan yanlışşş. yetkisiz kişilere yetki verilirse böyle sonuçlkar doğuyoo işte yok efendim petrol efisinin müdürü almış bu kararıı Allah Allahh _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
benim en sinir olduğum şey adam 1000ytlik arabayla geliyor adamın depo kapağını açıyor benzini koyup kapatıp anahtarını teslimediyor iş motrorsiklet olunca 'kapağı aç' sanki babasının oğluyum bide bunun üstüne dikkatsizce depoya benzin pompasını sokmaya çalışması ve depo benzin gölü keza çekerkende aynı şey çok kavga ettim bu yüzden şimdi mecbur kalmadıkça başka benzinciden almıyorum buradakilerde beni tanıyorlar sorun olmuyo _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 18.06.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
hadi burdan yak bu ne şimdi ya kafasına göre kanun mu yazıyor bunlar şikayet ediceksin bu zekasızları _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
arkadaşlar böyle bişey yok 3 ytl yede benzin veriliyor ben petrolcuyum ve petrol ofisi benzin istasyonumuz var 5 ytl de 10 ytl de fark etmiyor böyle bir yasak petrol ofisinde yok her hangi bir yerdeki cayil pompacının söyledigi lafla petrol ofisi 10 ytl altına benzin vermiyor demeyin.... _________________
Tarih: 18.06.2008 - 11:42 Mesaj konusu:
b_dostbey demiş ki:
arkadaşlar böyle bişey yok 3 ytl yede benzin veriliyor ben petrolcuyum ve petrol ofisi benzin istasyonumuz var 5 ytl de 10 ytl de fark etmiyor böyle bir yasak petrol ofisinde yok her hangi bir yerdeki cayil pompacının söyledigi lafla petrol ofisi 10 ytl altına benzin vermiyor demeyin....
arkadaşım o zman ben çekebilirsem resmini çekeyim bilmemne kararı ile bilmemene numaraları ile 10YTL altına BENZİN VERMEK YASAKTIR. yazıyor. ben uydurmuyorum bunu antalya doğu garajında petrol ofisi var inanmıyan GİDER BAKAR... ha unutmadan PO müdürlüğü yazıyor kağıtta her köşeye yapıştırmışlar... _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
En son bad_boy0007 tarafından 18.06.2008 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
arkadaşım böyle bir yasak yok petrol ofisinde varsada şikayet etmeni tavsiye ederim www.poas.com.tr telefonlada mail lede şikayet edebilrisin _________________
Boyle sacma seymi olur yaa ordaki işbilmeyen bırıleri kendi kafasına gore takılıyolar şikayet edılırse po onların tepesıne bıner sonrada inadına 5 ytl lık almaya devam et bence aynı yerden tukurduklerını yalat onlara
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız