Gecnlerde aynı konu verilmişti ama sanmıyorum bir faydası olacagını _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
hıc bır sey yapmadan soyulmaktan ıyıdır dıyecegım ama sankı psıkolojık olarak rahatlatır gıbı gelıyor..tum ulkede uygulanması lazım.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 18.06.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
armyy, biz motosiklet sürüyoruz dostum aldığımız benzin kralı 50 YTL ye doluyor, otobüs bi çekiyor pompaya 2.000 YTL kamyon aynı şekilde _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
umut2323, dogru dıyorsun
arabamda shell kullanıyorum oda artık 200 ytl cıvarı dolmaya basladı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 18.06.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
üniversite öğrencisiyim bizde türkiye ekonomisi diye bir ders var dersin büyük bölümünü petrol un yükselme sebebi söylüyor hoca nedenleri
1.petrol stoklarının azalması
2.doların düşmesi
3.Petrol çıkaran ülkelerdeki kargaşa:Yani Amerika Irak ı ele geçirdi oradaki tüm petrol rezervini ele geçirdi ve stok yaptı şimdi piyasaya çok az petrol gönderiyor bunun sebebide petrol ün yükselmesi petrol yıl sonuna kadar 4 ytl ye çıkması kesin gibi bunu da ekleyim.
Ayrıca petrol da her bir dolar artışı 500 milyon dolara açığa neden oluyor. _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
arkadaşım aldığın benzin fiyatının markasıyla o kadar alakası yok. Olay sevgili devletimizin akaryakıttan birazcık fazla vergi kesmesiyle ilgili.. Dünyada tamam petrol fiyatı artıyor da, aynı benzin Çin'de 1 ytl misal. O yönden yaklaşalım lütven..
Tarih: 18.06.2008 - 12:28 Mesaj konusu:
armyy, benimde aynı şekilde arabayı sıksam 220 yakıyodu o gün hesapladım 290 yakıyo km ye designserhat, Şu Amerika kadar lanet bir ülke yok alt üst etti dünyayı şerefsiz köpekler _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Aynı konu ile ilgili topic açılmıştı,oradan devam edelim.Ayrıca copy/paste yaptıktan sonra altına alıntı yada mail olduğunu bildirelim. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız