Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - youtube açıldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

youtube açıldı

youtube açıldı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 18.06.2008 - 07:57    Mesaj konusu: youtube açıldı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

youtube açıldı vatana millete ve tüm delilere hayırlı olsun

not: düzenleme aşağıdadır
Dns leri girerseniz açacaktır. @Arctura nickli arkadaşımız geçenlerde dns ip lerin bilgisayara nasıl girileceğini fotoğraflı olrak anlatmıştı link aşağıdadır.
http://www.motordelisi.com/ftopict-63411.html

En son born tarafından 18.06.2008 - 09:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda Gülümsüyorum güzel haber. Göz kırpıyorum
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide ben neden hala giremiyorum Gülümsüyorum
TOKAT
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açılmıyoo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nedir Peki. yeni arayüz mü?

[img][/img]
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala kapalı..... Beğenmedim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben giriyorum ama bende proxy dns ler var dns ayarlarından
dns1: 208.67.222.222
dns2: 208.67.220.220
ipleri girin you tube açılacaktır
Başa dön
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim kapalı
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dns leri girerseniz açacaktır. @Arctura nickli arkadaşımız geçenlerde dns ip lerin bilgisayara nasıl girileceğini fotoğraflı olrak anlatmıştı link aşağıdadır.
Başa dön
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani açılmıştı bi nane yok

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

born, bence o olay yasal olmayan bişey gibi geliyor polis çökmesin sora Gülümsüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar youtube açılmadı sadece giriş yolları var arkadaşlar bir kaç kez bunu tarif ettiler
örneğin vtunnel , ctunnel vb. gibi
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 18.06.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar youtube'ye girmenin en güzel yolunu size acıklıyorum www.vtunnel.com sitesine girerek gmail yazan yere youtube yazın ve videoları izleyebilir ve indirebilirsiniz Bravo
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.06.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açılmıyor hala kapalı yaaaa Ağlıyorum Beğenmedim Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.06.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Re: youtube açıldı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

born demiş ki:
youtube açıldı vatana millete ve tüm delilere hayırlı olsun

not: düzenleme aşağıdadır

Proxy girdikten sonra zaten açılıyordu, Ameriga yenidenmi keşfedildi ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal