Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 18.06.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerime helal olsun diyorum çok zevkli birazda yorucu olsa gerek.

bu arada MD kardeşliğinide unutmamak gerek Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 18.06.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet dün abilerimizi edirneye girişteki gişelerde harun22 ile beraber karşıladık gerçekten çok iyi insanlar muhabbetleride iyi onlarla biraz takılabildik sonra hotele gittiler ben ayrılmaz zorunda kaldım ama gerçekten abilerimi tanıdığıma çok sevindim zx10r da kamera vardı inş yolculukları hayırlı bir şekilde bitince videolyu burda görebilriiz.
cilo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekerinize taş değmesin hayırlı yolculuklar
Alkışlıyorum
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar abilerimizi edirneden uğurladık bu sabah harun22 den de resimleri aldım şimdi ekliyorum

X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

954RR gelmedi mi? ben mi göremedim ?

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG, gelmedi galiba bende göremedim ?
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TiTaN_, sayı eksilmiş demek ki Gülümsüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh oh gezin bakalım........ Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harun22
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG demiş ki:
954RR gelmedi mi? ben mi göremedim ?

antalyada kalmış galiba o
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun22, hımm anladım. zaten burdan da bir gün önce ayrılmıştı.

Başa dön
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG, aynen öyle yolda kopmaLar oLmuş memLeket sevgisi ağır bastı kaLdı herhaLde
harun22
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 19.06.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15. foto son turkıye noktası 20 metre ılerısı yunanıstan Üzgünüm
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayamusa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar ben bu yaz kendi basima turkiyeye didiyorum motorla temmuzun20 sinde falan bana yol arkadasi varmi?
Başa dön
hayamusa Çevrimdışı hayamusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 20.06.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

954 ve suzuki gsx r600 cüler erkenden satış çekmişler be bence beraber gelinir beraber gidilir zaten nazilliden ayrılıp gittiler bence hoş olmamış gerci aralarındaki mevzuyu bilmiyorum ama grup gelir gelmez ikiye bolundüydü sonrada birleşme olmamış anlaşılan
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11 12, 13, 14  Sonraki
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal