Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki Ninja 250 arıyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki Ninja 250 arıyorum

Kawasaki Ninja 250 arıyorum
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.06.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sene bitti daha gelecek makinalar da insanlar alacak binecek satacak Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.06.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIZGINJAPON, 125 cc 15 beygir motora 9.000 Ytl para verilir mi? Ben vermem verene de saygı duyarım.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 18.06.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence cbr 125 r a bi bak derim o daha iyi lur 0.km al bir tane Bravo 5.510YTL
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thereya demiş ki:
Congo, çok saol umarım satılmamıştır Gülümsüyorum

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

yardım isteyen birne kendini tanıtsada tanıtmasada ciddi cevaplar verilir diye düşünüyodum. Yanılmışım Gülümsüyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kyra
Üye
Üye

Nereden: İst/Maltepe

MesajTarih: 18.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım alırsın şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle
Başa dön
Kyra Çevrimdışı Kyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben istediğim motoru buLursam benim ninja yı satıcam rahat oLun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
www.diagontattoo.com
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı CN-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ocean_dry
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, evet bende onu alıcam Gülümsüyorum Sana derhal bi motor bulmak lazım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

işallah diyelim genede Gülümsüyorum
Başa dön
ocean_dry Çevrimdışı ocean_dry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkez alıcam dıyor ama kımsenın aldıgı felan yok 10 kusur verılır mı 250 cc ye gıder 600f alırım 14 mılyara ne makınalar var
ocean_dry
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL88, bende biliyorum o fiyatın üzerine biraz daha eklenirse 600 F alınabileceğini... fakat yazılarımı okuduysan ben henüz 10 saat kadar motor kullandım ve ninjadan daha ağır bir motoru bu seviyede kullanmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Herşey sırayla önce 250 ile biraz alışayım zaten amacım 600 cc bir motora kavuşmak Gülümsüyorum) Göz kırpıyorum
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.06.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thereya, sana yolladıgm linke tııkllamaddınmı ?
ocean_dry
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinizin ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim... Sonunda aradığım motora sahip oldum ve inanılmaz mutluyum tekrar teşekkürler... Delirdim
Başa dön
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yani aldın mı sen şimdi o motoru?
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.06.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Congo demiş ki:
thereya, alttaki linkte satılık bir Ninja 250R var. Satan arkadaş telefon numarasını da bırakmış ilanda.

http://www.motordelisi.com/ftopict-63957-.html

250cc motoru 10000ytl ıstıyo:) bende er6n ver bana 10500 vereyım sana Dil çıkarıyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ocean_dry
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, evet aldım motoru Gülümsüyorum ve çok güzel. Buradan Ninja 250 cc adına kotu konuşan herkese selam olsun... Çok gülüyorum Her gören bayılıyo. Ön yargıyla bakan herkes gördüğünde ve özellikle kullandığında fikirleri değişiyor. Ben çok çok çok acemi olmama rağmen inanılmaz rahat kullandım çok dengeli bir motor... Verdiğim parayada helal olsun diyorum... diğer 250 cc ile kıyaslanamaz bile... Her yeni başlayan arkadaşa tavsiye ederim...
Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ocean_dry, Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız bin,yannız böyle kuru kuruya aldım demekle olmaz Dil çıkarıyorum resim bekliyoruz haberin olsun.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal