Tarih: 18.06.2008 - 18:29 Mesaj konusu: satılık 2006 model 600F
gri siyah renkte 2006 model fakat 2007 yılının nisan ayında alanya honda bayisinden sıfır olarak satın aldığım motorsikletimi satıyorum motorsikletimde herhangi bir sorun yada kaza yoktur hiçbir sorunu yoktur sitedeki arkadaşlar bilirler motorsikletin km 20 bin de kullanım amacım sadece antalya izmir hattında iş nedeni ile her iki şehirdeki iş yerlerime zamanında ve rahat keyifli ulaşabilmek için kullandım şehir içinde kullanılmamıştır her iki ilde de aracım var motoru sadece uzun yolda kullandım fiyat olarak 13.500 ytl istiyorum ilgilenen arkadaşların özel mesaj yolu ile ulaşmalarını rica ederim
halilrr ve hakan başkanım motoru bilirler sorabilirsiniz tamamı ile orjınaldir sagı solu ellenmemiş eksozu degişmemiştir
Tarih: 18.06.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
izmir07, hayırlısı olsun ancak rakam biraz yüksek gibi geldi bana üretimi durdurulduktan sonra nedense geriledi fiatları _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
izmir07, hayırlısı olsun......istenilen rakam da hiç de yüksek falan değil gayet normal...600F 2.elde aranan bi motosiklet..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 18.06.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
sahibinden.com alana satana hayırlı olsun.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız