sparcogs, daha kotu olabılırdı sanırım kalıcı bu ızler
ben şimdi bu adamı ne yapim ? Ben şunu anladım bişeye çok değer verirsen böyle oluyor. Oysa çok dikkat ediyordum motorun başına bişey gelmesin diye.
Neyse cana gelmesin diyip geçiyorum. Herkeze teşekkürler..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 18.06.2008 - 21:26 Mesaj konusu:
Açık söyliyeyim ben tutar tokatlardım o adamı..
İzlerin kalıcı olması lazım. Çıkmıyor öyle kalıyor sanırım. çünkü o bir aşınma _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 18.06.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Sparcogs,
Moralinin bozulmasında çok haklısın.
Benim eski motorda da bunun çok hafifinden olmuştu. Çizmeyen, ince ve kaliteli bir metal cilası (egzoz parlatıcısı gibi) birşeyle hafif hafif ve kontrollü şekilde ovmayı dene derim, işe yarayabilir. Bende işe yaramıştı ama sabırla ovmalısın.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Benim eski motorda da bunun çok hafifinden olmuştu. Çizmeyen, ince ve kaliteli bir metal cilası (egzoz parlatıcısı gibi) birşeyle hafif hafif ve kontrollü şekilde ovmayı dene derim, işe yarayabilir. Bende işe yaramıştı ama sabırla ovmalısın.
Tarih: 18.06.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
sparcogs demiş ki:
XANDROS demiş ki:
Sparcogs,
Moralinin bozulmasında çok haklısın.
Teşekkürler. Denicem
Olmazsa farklı metal parlatıcıları ile dene. İçimden bir his işe yarayacak diyor. Ben de de metal üzerinde beyazlıklar oluşmuştu, ince ince ova ova neredeyse tamamen yoketmiştim ama uğraştırıyor doğruya doğru. Kağıt etiketlere sürme ama, bozulabilirler.
Kolay gelsin arkadaşım, inşallah halledersin. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 18.06.2008 - 22:25 Mesaj konusu:
sparcogs, ooooovvvvvvvv dostum moralini bozmak istemem ama kötü olmuş ya,neyse takma kafana vardır bundada bir hayır,ben basınçlı yıkama makinası alana kadar yıkamacıya gidip normal ücreti ödeyip kendim yıkamıştım yıllarca makinamı,sanada tavsiye ederim,çünkü kimse senin motorunla arandaki duygusal bağı anlayamıyor en azından motorcu değilse.
XANDROS, dostumun tavsiyesi bencede olabilir,düşük mikronlu ve kaliteli bir metal parlatıcı ile ve de biraz emek ile sorununu çözebilirsin sanırım,çünkü anladığım kadarıyle temizleme sıvısı senin şaseyle reaksiyona girerek yüzeyi bozmuş.Neyse geçmiş olsun kardeşim _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 19.06.2008 - 11:00 Mesaj konusu:
Hiç bi şekilde çıkmazsa çok ince ıslak zımparayla dene en azından her taraf aynı mat gri renkte olur böyle lekeli alacalı bulacalı durmaz jant boyasıda deneyebilirsin _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
benim 600rr'm olcak herifin biri aynı şleyleri yapıcak varya o döktüğü ilacı alır bende onun kafasından aşağı dökerm arabası motoru bisikleti varsa onlarada dökerm
geçmiş olsun arkadaşların verdikleri tavisyeleri yap derim işe yarar _________________ Fırat ÜNER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız