Tarih: 21.05.2008 - 11:12 Mesaj konusu:
Millet olarak yorum yapmaya özelliklede olumsuz yorumlamaya bayılırız sırf bu konu ile ilgili değilki en başta futbol,herkes profesörü değilmidir? _________________ GSR
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 18.06.2008 - 21:42 Mesaj konusu:
HakanDincer, bu dediklerine kesinlikle katılıyor ve saygı duyuyorum fakat (şu tpikler neden kitleniyor) ve (1000rr hakkında duyduklarım) gibi 2 topic de saçmalıkların binibin para iken benım gayet düzeyli bir açıklama ile açtığım ''1000RR'ın cevabı'' adlı topic herne hikmet ise bir üyeniz tarafından kilitlendi....Bunun nedenını sormuyorum size sadece bilgilerinize arz ediyorum.Ben kendım öğreneceğim nedenini zamnı gelince zaten... _________________
yahu adam motor arıyor giriyor ikinci el bölümüne bakıyor ordan kendine uygun olanı alıyor telini arıyor.. yani silinmiyor sadece yorum yapılması engelleniyor
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.09.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
1.5 yıl olmuş konu açılalı...kilit _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
''Motor Delisi Türkiye 'nin her yerinden üyresi olan ve ziyaret edilen bir motorsiklet haber portalıdır'' çok güzel.2. el ilanların kitlenmesi bu solaganla ters düşüyor.tenakus var. üyenin kendi motorsikletinin ilanını vermesi zaten bir haberdir...satan kişinin en tabii özgürlüğüdür.Hukuki meriyet kespedecektir. bu reklem topiğini kapatmak.üyeler için kurulmuş gaye ve onların menfaati amaçlandığına göre bunu kapatamazssınız.birileri kötülüyor diye bu olamaz...yorumu kapatırsın olur biter.dünyanın her yerinde yoruma kapalı ilan verilir.ikinci tenakus;''reklam avantajlarından faydalanmak istermisiniz?'' diye sormuşsun,yazmışsınız, hemde üyenin bu imkanını yok ediyorsunuz.''Motor Delisi Reklam Servisi'' iletişim vs '' demişsiniz.portal girişindede ana sayfa vs den sonra 2.el demişsin.ya hepsini kaldırırsın tamam o zaman.yada bu solaganları yazdığın zaman hukuk boşluğuna düşersiniz.kimsenin ilanını kaldıramaz çizemezssiniz.üyenin bu hakkını kimseden alamazssınız.
Son Mesajdan 22 saat 22 dakika sonra eklendi:
bakkeyfine, şeker-portaldan mesaj aldım 2.el topikleri kitliyoruz diye.mesajlar 86 da bahsettiğim gibi aynen hukuki boşluğa düşerler.konu aynen geçerlidir.yalnız bana biligi de şeker portalı solagan atmış demiş ki aynen yazıyorum;DÜŞÜNCELERLE KARŞILAŞINCA,zayıflar korkar,APTALLAR KARŞI GELŞİR,AKILLI KARAR VERİR,USTALAR YÖNETİR.buyurun burdan yakın...Hem Türkiye'nin üyelerine hizmet verip,korkak,aptal,davar gibi yönetirim,ustayım yönetirim diyor...ayıptır ayıptır,esefle kınıyorum zavallımı...hitabetini düzelt ,edepli ol derim.
Son Mesajdan 22 saat 29 dakika sonra eklendi:
bakkeyfine, yazısına ilaveten.seker-portalı bilgilendirme yazısının altına yazdığı solaganı aynen yazıyorum;''DÜŞÜNCELERLE KARŞILAŞINCA-ZAYIFLAR KORKAR-APTALLAR KARŞI GELİR-AKILLI KARAR VERİR-USTALAR YÖNETİR'' DEMİŞ.üyeye hizmet veren bu zat böyle bir solaganı kullanamaz.hiç bir üye aptal,korkak,güdülmeye layık olduğunu zannetmiyorum.esefle kınıyorum zavallım seni.Türk Milleti akıllı ve zekidir...sen denli olmaya davet ediyorum.. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
üzerinde sadece kilit resmi olsada yazının üzerini çizmeseniz olmazmı acaba ve ikinci el bölümü için bir albüm oluştursanız ve aracın resimlerini albüme yükleyelim dileyen arkadaşlar resimlerine videolarına oradan ulaşsınlar...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız