Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 13.06.2008 - 23:11 Mesaj konusu:
tebrik ediyorum, Okulların açılmasını bekliyorum artık destek olmak için. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
nofeaRR, bii susss sen bakimm Bana çekmişler söz konusu kitap olunca işte
VOLKANRR, Sana yorum yapmıyorum bile.
Rabbit, teeey teeyyyy yaaa,baskı yokmuşmuş Vitrin boş kalsın,sen kitabın başına "Şeker Portakalı'na ithaf olunur"yaz,bide 15 sayfalık önsözü ben yazayım,anlaşalım.
BeLiaL, benim derdim sizin derdiniz,sizin derdiniz yine sizin derdiniz. Çoook istiyosan senide bu derde Davşii'yle beraber ortak edebilirim. Varlığınız yeter canım benimm,teşekkür ederim _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
seker_portakali, yazacagız kızım sık boğaz etme ,öyle he denince olmuyor.İlham perisi lazım
HalilRR, ben biliyorum ne diyeceğini,sene başı organizasyonda ön sırada yerimi alıyorum diyeceksiiiin _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 18.06.2008 - 23:10 Mesaj konusu:
tebrikler çok güzel ve anlamlı bir etkinlik _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
gerçekden çok güzel bir arganizasyon olmuşş emeği geçen bütün arkadaşlarıma abilerimi ablalarımı canı gönülden tebrik ederim.desteklerinin devamını dilerim.
Tarih: 18.06.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
Çok güzel bir davranış..Bu kadar çok üyesi olan bi siteye göre katılım biraz düşük gibi geldi bana..Sanırım pek çok üyenin bu faaliyetten haberi olmamasıyla alakalı bir durum..Ana sayfada bu tür çalışmalarla ilğili bir banner olursa daha faydalı olacağını düşünüyorum..Tebrikler!! _________________ Gün olur alır başımı giderim....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız