BOYUMU ÖLÇMEDEN NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN
KENDİ MEZIYETLERINLE KIYASLIYORSUN SANIRIM ZATEN SENİN ARKASINSA
komik misin
bahsettıgım kısı yarışıçı aynı zamanda yanı sana xl _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
heralde kazalar 100 de bir milyon artar çünkü bi kere soğuk kanlı değiller biraz öyle olsalar gerisi gelir zaten _________________ YAKINDA HONDA CBR 125
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
adnuf, yeni üyesin 1
yazdıklarınla ben motor kullanacamdan ziyade BEN motorum imasında bulunuyosun 2
sanalda yazarken kimsenin amacını ne düşündüğünü bilemzsin 3
bu yazdıklarım benim düşüncem 4
yazım tarzını düzeltirsen bence iyi olur 5
yok ben halimden ve yazım tarzımdan memnunum dersen
inan tahmininden çok talibin çıkar burda 6
hangisini tercih edersen et
sana kazasız sürüşler dilerim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2040 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 18.06.2008 - 23:50 Mesaj konusu:
ArapKadri,rim,söylediklerinin altına imza atabilirmiyim. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Allah sizi nasıl bilyorsa ölee etsin ama iyi etsin emii , Berhan hiiç gülüceemm yoktu ya bi kerede rahat dur , bi kerede bi şeyi bilme olmazmı illaa lafı yaldızlı hale getirip öle yapıştırıcaksın dimi yoksa rahat etmezsin
bu arada rahat bırakın Adnuf ' u yeter ama size kalmış asmak kesmek alala çok matahsınız da sankim neyse bu konu burda biter o kadar !!! Berhan uzatırsan seni kime havale edeceğimi iyi biliyorsun ona göre yaniii
aklıma gelmişken ekleyi vereyim trafikte motor üzerinde yada büyüklü küçüklü dört tekerde okadar başarılı hatunlar varki bir çok erkek sürücü onlara sadece özenmekle kalır beni boşverin son derece berbat araba ve motor kullanıyorum Allah büyük ümidimde var elbet birgün öğrenirim ama benden daha kötü araba kullanan biri daha var o da bu sitede hemide herif o kendinii bilii _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 19.06.2008 - 05:15 Mesaj konusu:
iyi bişey tabi istanbulun trafıgı rezalat adamı bunaltıyo fenalık geliyo en azından motorla aralardan sıyırıyonda gidiyor.. _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız