Tarih: 18.06.2008 - 16:15 Mesaj konusu:
yav Mr.Big, önce tanışma topicine yaz kardeşim allah allah!!! olacak iş değil yaniiii. bu ne düzensizlik, ayıptır ayıp. kaç yaşındasın bakayım sen? motorun bile yoktur allah bilir. kurallara uy biraz yahuuu.......
bak şimdi topic nasıl karışacak:) sazanımız bol mu onu görücem şimdi ben akaşam görüşürüz üstad. Bu arada bir tane ARZUMUZ var o da yetiyor aman fazlasına gerek yokk diyorum. edebi sanatlardan tevriye'yi bizlere hatırlattın saolasın....
Not: bu arada ben baktığımda tanışmada mesaj yoktu. artık günahı sitenin boynuna _________________
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 18.06.2008 - 17:11 Mesaj konusu:
Arkadaşlar adam şantiye köşelerinde ter dökerken sizler serin yuvalarınızda arkasından atıp tutyorsunuzda bunun akşamı var haftasonu tekne gezisi varrrr bilmem anlatabiliyormuyum
NOT: Topağı amacından saptırmayın Başkan buralarda fırçayı çeker ona göre _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 19.06.2008 - 02:07 Mesaj konusu:
Çok güzel bir organizasyon oldu katılan, emeği geçen herkese teşekkürler, _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Tarih: 19.06.2008 - 12:00 Mesaj konusu:
baylar bayanlar , tamero kaptano sizleri ve delileri bizim mekanada bekler efendim , kenesiz çayır bol tekne , deniz manzara piyerloti altın boynuz komşumuz feshane , teleferik bol mangal kafayı bulanlara yatacak tekne çok bulanlara deniz , market, büfe her türlü faaliyet var mekana hafta sonu ve içi beklerim kaptano tamero
Tarih: 19.06.2008 - 12:46 Mesaj konusu:
tamero, komik şey etler ve içecekler senden ise neden olmasın _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız