Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18.06.2008 İstanbul MD Avrupa Toplantısı + Karting Turnuvası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18.06.2008 İstanbul MD Avrupa Toplantısı + Karting Turnuvası

18.06.2008 İstanbul MD Avrupa Toplantısı + Karting Turnuvası
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav Mr.Big, önce tanışma topicine yaz kardeşim allah allah!!! olacak iş değil yaniiii. bu ne düzensizlik, ayıptır ayıp. kaç yaşındasın bakayım sen? motorun bile yoktur allah bilir. kurallara uy biraz yahuuu....... Öfkeliyim Öfkeliyim Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim

bak şimdi topic nasıl karışacak:) sazanımız bol mu onu görücem şimdi ben Gülümsüyorum akaşam görüşürüz üstad. Bu arada bir tane ARZUMUZ var o da yetiyor aman fazlasına gerek yokk diyorum. edebi sanatlardan tevriye'yi bizlere hatırlattın saolasın....

Not: bu arada ben baktığımda tanışmada mesaj yoktu. artık günahı sitenin boynuna Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Athos-, hemen kendisine bir uyarı PM i atıyorum, ya da akşam geldiğinde sen bir ilgi alaka gösteriver Göz kırpıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göstereceğim de sen lakabının neden Mr.Big olduğunu biliyor musun? ben biliyorum ondan korku dağları bekler diyorummmm Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Athos- demiş ki:
göstereceğim de sen lakabının neden Mr.Big olduğunu biliyor musun? ben biliyorum ondan korku dağları bekler diyorummmm Gülümsüyorum

Bilmem miiiiiiii??????? Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum İsim babası kim onun???
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 18.06.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar adam şantiye köşelerinde ter dökerken sizler serin yuvalarınızda arkasından atıp tutyorsunuzda bunun akşamı var haftasonu tekne gezisi varrrr bilmem anlatabiliyormuyum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

NOT: Topağı amacından saptırmayın Başkan buralarda fırçayı çeker ona göre Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, bu aralar ben annemlerde kalmaya karar verdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir organizasyon oldu katılan, emeği geçen herkese teşekkürler, Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 19.06.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben gelemedim kusura bakmayın işim vardı gelmeyi çok istiyodum ama olmadı Ağlıyorum sonuçlar ne oldu kim kazandı
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler niye yok hala.Fotoğrafçılarımız uyuyormu.Toyrider Hanım hiç yakışmıyor yani
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelen herkese teşekkürler güzel bir geceydi. OK Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipsivri, Toyrider foto çekmedi, fotolar benim ve Barbarosun makinasında. Bu gece bir ara koyarım. Gün içinde vaktim olmaz sanıyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baylar bayanlar , tamero kaptano sizleri ve delileri bizim mekanada bekler efendim , kenesiz çayır bol tekne , deniz manzara piyerloti altın boynuz komşumuz feshane , teleferik bol mangal kafayı bulanlara yatacak tekne çok bulanlara deniz , market, büfe her türlü faaliyet var mekana hafta sonu ve içi beklerim kaptano tamero Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelen herkese teşekkürler güzel bir geceydi.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim içinde çok güzel bi gece ve çok iyi bi deneyim oldu Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Alkışlıyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, komik şey Gülümsüyorum etler ve içecekler senden ise neden olmasın Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal