Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 759 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 19.06.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
tearofsatan demiş ki:
yakuzzza
Alıntı:
Ben bağışladım varsa almak isteyen bu yazımı okuyan önce ne yapması gerektiğini biliyordur sanırım...Çok deneyen oldu ama bir türlü beceremedi öküzler....Nasip belki kısmet onlaradır denesin arkadaşlarda şanslarını....
sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun kanımca dikkat et her deneyen öncekiler gibi öküz olmayabilir arkadaşım. allah dedirtmezler adama alalh korusun hık diye gidiverirsin. bir laf vardır bizim buralarda belki duymuşsundur en kral delikanlının ömrü 4,5 ytl dir diye o da şudur 1 adet mermi = 4,5 ytl
saygı ve sevgilerimle
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bu arada beni yanlış anlama lütfen bu bir tehdit falan filan değil seni tanımam etmem sadece muhabbet ortamında söylenmiş öenmsiz bir cümle olarak algılarsan sevinirim. yanlış anlamalara fırsat verip garip diyaloglara girmeyelim.
organ bağışına gelince herkezin böyle çok yararlı bir olayı ciddi ciddi düşünmesi gerekir aslında organlarımız toprak olacağına başka bedenlere hayat versin aslında çözüm çok basit bir empati kursa organ bağışına soğuk bakan insanlar anlayacaklardır. benim başıma gelmez dememek lazım acil organ bekleyen sen yada senin çok yakının da olabilir.......
dostum bu ölmeyle bayılmayı karıstıran adam emın ol senın gordugun canlı ınsanlar kadar ölü görmustur.....
senın bahsettıgın 4,5 ytl olan kursunları bız toptan aldımız ıcın ındırımlı oluyo..bızım ıcın ınsan hayatı daha mı dusuk acaba??
ınsanın hayatının bır kursunla bıcıldıgı bır yerde yasamak hatta o yerlerde calısmak...yasamla ölum arasında kı cızgı gıbı bısı olsa gerek _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1220 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 19.06.2008 - 13:23 Mesaj konusu:
HakanDincer,
Başkanım kaderciyiz ve herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorsak demekki her şeyin bir sebebi var ve öyle olması belirlenmiş....
Yani bağışlamam diyorum kısaca , ama işin içine çok sevdiğim birisi giriyorsa canımı bile veririm (mesela böbrek nakli vs...) .... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 19.06.2008 - 13:25 Mesaj konusu:
pitman, bizden iyi bilen arkadaşlar var işte dostum..Yaşam ve ölüm....Birçok kere rüyama giren yaşadığım sahneleri imkan olsa da kaydedebılsem de o arkadaşa izletsem keşke....
Neyse ben bağışladım.Hiçbir tedirginliğimde yok...Veren allah alan allah...Kuldan gelecek tehlıke buyursun hoşgelsin sefa getirsin...O kadar ölüm gördüm ki can vermenin kıymetini daha iyi anladım o yüzden ben bağışladım...Herkesin de daha aklı selim düşünmesi lazım bu konuda.Tabiiki herkesin kendi kararıdır saygım sonsuz.... _________________
ben motor ehliyetini aldıgım günün ertesi günü gittim tüm organlarımı bağişladım. böyle önyargılarla organ bagısı katılım sayısını sadece azaltabiliriz. bu tip mafya vb seyler genellikle sehir efsanesinden ibaret. organ bagısında sayı olarak dünyanın cok gerisindeyiz ve bu gercekten ciddi bir sorun hayatınızda bir defa hastanelerin organ bekleyen hastalar bölümüne giderseniz aslında organ bagıslamakla ne kadar büyük iyilik yapmış oldugunuzu anlayabilirsiniz. bu tip şeyler için insanın başına gelmesini beklememek lazım toplumdaki önyargıyıda yıkmak adına biraz cesaretli olup ölünce nasılsa kurtlanacak organlarınızla insanların hayatını değiştirebilirsiniz.yalnız türkiyede bunun baska zor bir tarafı da sen organlarını bagıslasan bile öldükten sonra gene anne babanın rızası gerekiyor.
biz hergün ip üstündeyiz motorcular olarak öyle ya da böyle ne zaman gidecegimiz hiç belli olmaz o sebeple bari ardımdan birilerine gerçekten faydam dokunsun istiyorum ben.
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 759 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 19.06.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
pitman, bizden iyi bilen arkadaşlar var işte dostum..Yaşam ve ölüm....Birçok kere rüyama giren yaşadığım sahneleri imkan olsa da kaydedebılsem de o arkadaşa izletsem keşke....
Neyse ben bağışladım.Hiçbir tedirginliğimde yok...Veren allah alan allah...Kuldan gelecek tehlıke buyursun hoşgelsin sefa getirsin...O kadar ölüm gördüm ki can vermenin kıymetini daha iyi anladım o yüzden ben bağışladım...Herkesin de daha aklı selim düşünmesi lazım bu konuda.Tabiiki herkesin kendi kararıdır saygım sonsuz....
sevgili pitman kardeşim şimdi kiminki büyük kiminki küçük mü oynayacağız ben yakuzzza yenlış anlamaz inşallah demiştim ama sen yanlış anlamışsın anlaşılan. mermileri toptan alıyor olabilirsin nerden aldığını öğrenmek isterim çünki bizimde izmir kemeraltı ve seferihisarda 2 tane silah dükkanımız var biz perakende 4,5 ytl ye satıyoruz. gördüğümüz çlü sayısına gelince ben van gürpınar da askerlik görevimi yaptım orası hariç hiç bir yerde hiç bir zaman başka bir canlıya tetik düşürmedim. ama düşürdüğüm tetikten sonra emin ol cesedin hali senin gördüğün cesetlerdeki 45 lik deliklerle süslenmiyor...
saygı ve sevgilerimle _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.06.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
tearofsatan, komik olmuş kardesim!!
Alıntı:
aman allah korusun dostum ben çok korkarım mermiden falan...İşim olmaz öyle silahlı mermili ortamlarda...Hep dikkat ederim kendime...Ben hiç ölüm görmedim sanırım dediğin gibi bayılmakla karıştırıyorum...Haklısın.....
yakuzzza, dedim sana baba kuzey ırak'a benzemez bu motor camiası kardesim kurtlar vadisi halt etmiş,baksana kime konuşsan polat memati kırması _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 19.06.2008 - 13:33 Mesaj konusu:
Arkadaşlar konu güzel ve önemli bir konu saptırmadan devam edelim rica ederim....
tearofsatan, kimse birşeye alınmadı dostum sen rahat ol...benı de tanımıyorsun pitman ı da tanımıyorsun o yuzden gereksiz yorumlardan kaçınalım....Konuyla ılgili devam edilsin....Saygılar..... _________________
bence... korkutucu .. bişey organ mafyaları var organlarını şimdiden bağışlayanları öldürüyorlar
bir sürü haber duyuyoruz... ben şahsen bağışlamam.. _________________
saygılar abicim abi diyorum yaşça benden büyüksün seni tanımadığım pitmanı tanımadığım konusunda da haklısın. ama banada hak vermeni istediğim bir konu var ben senin yazdığın şeye yorum yapıyorum ve beni yanlış anlama diye de belirtiyorum allah razı olsun ki yanlış anlamadın çok saol. ama diğer arkadaşların bizim polemiğimize girmesini anlayabilmiş değilim. özellikle şu arkadaş srad-han kullandığı cümleye bakarmısın ?? polat memati kırması!!!! u ne demek abi ya bunun cevabını sen ver istersen. ben öyle saçma dizileri izlemiyorum hatta tv izlemiyorum sevgili arkadaşım. bu arada da bişi hatırlatmak istiyorum
yakuzza 1. kişi
tearofsatan 2. kişi
sradhan ve pitman 3. kişi oluyor galiba. devamını söylemeye terbiyem müsade etmiyor.
saygı ve sevgilerimle _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız