Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?

Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

seni çok özlücem..

En son KammadeRR tarafından 19.06.2008 - 13:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bılmıyorumda bagıs yapana nıye yaptın demem Ama ben bagışlayamam Üzgünüm
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
tearofsatan demiş ki:
yakuzzza
Alıntı:

Ben bağışladım varsa almak isteyen bu yazımı okuyan önce ne yapması gerektiğini biliyordur sanırım...Çok deneyen oldu ama bir türlü beceremedi öküzler....Nasip belki kısmet onlaradır denesin arkadaşlarda şanslarını....

sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun kanımca dikkat et her deneyen öncekiler gibi öküz olmayabilir arkadaşım. allah dedirtmezler adama alalh korusun hık diye gidiverirsin. bir laf vardır bizim buralarda belki duymuşsundur en kral delikanlının ömrü 4,5 ytl dir diye o da şudur 1 adet mermi = 4,5 ytl
saygı ve sevgilerimle

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bu arada beni yanlış anlama lütfen bu bir tehdit falan filan değil seni tanımam etmem sadece muhabbet ortamında söylenmiş öenmsiz bir cümle olarak algılarsan sevinirim. yanlış anlamalara fırsat verip garip diyaloglara girmeyelim.

organ bağışına gelince herkezin böyle çok yararlı bir olayı ciddi ciddi düşünmesi gerekir aslında organlarımız toprak olacağına başka bedenlere hayat versin aslında çözüm çok basit bir empati kursa organ bağışına soğuk bakan insanlar anlayacaklardır. benim başıma gelmez dememek lazım acil organ bekleyen sen yada senin çok yakının da olabilir.......

dostum bu ölmeyle bayılmayı karıstıran adam emın ol senın gordugun canlı ınsanlar kadar ölü görmustur.....
senın bahsettıgın 4,5 ytl olan kursunları bız toptan aldımız ıcın ındırımlı oluyo..bızım ıcın ınsan hayatı daha mı dusuk acaba??
ınsanın hayatının bır kursunla bıcıldıgı bır yerde yasamak hatta o yerlerde calısmak...yasamla ölum arasında kı cızgı gıbı bısı olsa gerek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bağışlarım OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Başkanım kaderciyiz ve herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorsak demekki her şeyin bir sebebi var ve öyle olması belirlenmiş....
Yani bağışlamam diyorum kısaca , ama işin içine çok sevdiğim birisi giriyorsa canımı bile veririm (mesela böbrek nakli vs...) ....
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, bizden iyi bilen arkadaşlar var işte dostum..Yaşam ve ölüm....Birçok kere rüyama giren yaşadığım sahneleri imkan olsa da kaydedebılsem de o arkadaşa izletsem keşke....
Neyse ben bağışladım.Hiçbir tedirginliğimde yok...Veren allah alan allah...Kuldan gelecek tehlıke buyursun hoşgelsin sefa getirsin...O kadar ölüm gördüm ki can vermenin kıymetini daha iyi anladım o yüzden ben bağışladım...Herkesin de daha aklı selim düşünmesi lazım bu konuda.Tabiiki herkesin kendi kararıdır saygım sonsuz....
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motor ehliyetini aldıgım günün ertesi günü gittim tüm organlarımı bağişladım. böyle önyargılarla organ bagısı katılım sayısını sadece azaltabiliriz. bu tip mafya vb seyler genellikle sehir efsanesinden ibaret. organ bagısında sayı olarak dünyanın cok gerisindeyiz ve bu gercekten ciddi bir sorun hayatınızda bir defa hastanelerin organ bekleyen hastalar bölümüne giderseniz aslında organ bagıslamakla ne kadar büyük iyilik yapmış oldugunuzu anlayabilirsiniz. bu tip şeyler için insanın başına gelmesini beklememek lazım toplumdaki önyargıyıda yıkmak adına biraz cesaretli olup ölünce nasılsa kurtlanacak organlarınızla insanların hayatını değiştirebilirsiniz.yalnız türkiyede bunun baska zor bir tarafı da sen organlarını bagıslasan bile öldükten sonra gene anne babanın rızası gerekiyor.
biz hergün ip üstündeyiz motorcular olarak öyle ya da böyle ne zaman gidecegimiz hiç belli olmaz o sebeple bari ardımdan birilerine gerçekten faydam dokunsun istiyorum ben.
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza demiş ki:
pitman, bizden iyi bilen arkadaşlar var işte dostum..Yaşam ve ölüm....Birçok kere rüyama giren yaşadığım sahneleri imkan olsa da kaydedebılsem de o arkadaşa izletsem keşke....
Neyse ben bağışladım.Hiçbir tedirginliğimde yok...Veren allah alan allah...Kuldan gelecek tehlıke buyursun hoşgelsin sefa getirsin...O kadar ölüm gördüm ki can vermenin kıymetini daha iyi anladım o yüzden ben bağışladım...Herkesin de daha aklı selim düşünmesi lazım bu konuda.Tabiiki herkesin kendi kararıdır saygım sonsuz....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili pitman kardeşim şimdi kiminki büyük kiminki küçük mü oynayacağız ben yakuzzza yenlış anlamaz inşallah demiştim ama sen yanlış anlamışsın anlaşılan. mermileri toptan alıyor olabilirsin nerden aldığını öğrenmek isterim çünki bizimde izmir kemeraltı ve seferihisarda 2 tane silah dükkanımız var biz perakende 4,5 ytl ye satıyoruz. gördüğümüz çlü sayısına gelince ben van gürpınar da askerlik görevimi yaptım orası hariç hiç bir yerde hiç bir zaman başka bir canlıya tetik düşürmedim. ama düşürdüğüm tetikten sonra emin ol cesedin hali senin gördüğün cesetlerdeki 45 lik deliklerle süslenmiyor...
saygı ve sevgilerimle
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan, komik olmuş kardesim!! Göz kırpıyorum
Alıntı:

aman allah korusun dostum ben çok korkarım mermiden falan...İşim olmaz öyle silahlı mermili ortamlarda...Hep dikkat ederim kendime...Ben hiç ölüm görmedim sanırım dediğin gibi bayılmakla karıştırıyorum...Haklısın.....

yakuzzza, dedim sana baba kuzey ırak'a benzemez bu motor camiası kardesim kurtlar vadisi halt etmiş,baksana kime konuşsan polat memati kırması Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar konu güzel ve önemli bir konu saptırmadan devam edelim rica ederim....
tearofsatan, kimse birşeye alınmadı dostum sen rahat ol...benı de tanımıyorsun pitman ı da tanımıyorsun o yuzden gereksiz yorumlardan kaçınalım....Konuyla ılgili devam edilsin....Saygılar.....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence... korkutucu .. bişey organ mafyaları var organlarını şimdiden bağışlayanları öldürüyorlar Üzgünüm
bir sürü haber duyuyoruz... ben şahsen bağışlamam.. Üzgünüm

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan, kımınkının buyuk kımınkının kucuk oldugunu anca masaya koydumuzda anlarız..
konuda yanlıs anlasılma yok....
sadece ben içimden gecenlerı ve bildiklerımı yazdım Bravo
topic amacından cıkmasın bı merakın yada sormak ıstedıgın bısı varsa pm atabılırsın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuda en şanslı HALİLRR sanırım.Kimin ne ihtiyacı olacak Peri Bacasına...... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygılar abicim abi diyorum yaşça benden büyüksün seni tanımadığım pitmanı tanımadığım konusunda da haklısın. ama banada hak vermeni istediğim bir konu var ben senin yazdığın şeye yorum yapıyorum ve beni yanlış anlama diye de belirtiyorum allah razı olsun ki yanlış anlamadın çok saol. ama diğer arkadaşların bizim polemiğimize girmesini anlayabilmiş değilim. özellikle şu arkadaş srad-han kullandığı cümleye bakarmısın ?? polat memati kırması!!!! u ne demek abi ya bunun cevabını sen ver istersen. ben öyle saçma dizileri izlemiyorum hatta tv izlemiyorum sevgili arkadaşım. bu arada da bişi hatırlatmak istiyorum

yakuzza 1. kişi
tearofsatan 2. kişi
sradhan ve pitman 3. kişi oluyor galiba. devamını söylemeye terbiyem müsade etmiyor.

saygı ve sevgilerimle
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal