Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK

Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

p.tesi günü geldik 3 motorü 2 gixer 1000ü 1 tane gixer 600 ü alanya oasiste kalıorumü pazar gününe kadar burdayım, alanya antalya arası arkadaşlar vaktiniz olursa arayın tanışalım ayrıca, gixer 1000 lerden bitanesinin arka lastik bitti, tanıdığınızda az kullanılmış çıkma arka lastik varsa alırız, yardımınızı bekliyorum...

iRFaN_BaYRaK 537 898 55 55
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, tolga erten 05353063737 lastıkcı deıl ama benım selamımı soleyın gereken herseyı yapıcaktır.. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanyadamı bu arkadaş?
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanyada arif abinin yanına gidin o bişeyler ayarlar size.iyi tatiller. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abiyle önceki gün bistro belman da karşılaştık konuştuk tmm ayarlarım dedi ama alkollüydük telefonu almadık Gülümsüyorum
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, +90 242 5137637 bu numarayı dene
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmm bu numarayıda denicem yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komşum iyileştin mi sen yahu? dün akşam mekana uğradık daha bitmemiş sen alanyada nasıl olacak? Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka sağ omuzum kırık solda çıkık 800 km yol geldik rahat durmuoruz Gülümsüyorum lanet olsun içindeki motor sevgisine Gülümsüyorum
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfanım ufo otelin diskosuna takılmayın fazla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
irfanım ufo otelin diskosuna takılmayın fazla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

naptın sen ya ufo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum uzayamı cıkıcaklar ufo ıle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abinin dükkan var carsıda kime sorsan gösterir.oraya bakarsanız bulursunuz.bende eski tel nosu var.oda kapalı.klay gelsın.

Son Mesajdan 44 saniye:

bu arada belman dogru tercih Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman sen antalyalımıydın?
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 19.06.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arifin teli akadaşım 0 242 5137637
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 19.06.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam alanyalara gelir bizim haberimiz olmaz Gülümsüyorum
Akşama hallederiz Bravo
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal