Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 19.06.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
samurai79 demiş ki:
celikay_41, bide türkçe yazsan,herkez anlasa ne güzel olacak değilmi?
al bende de o kadar sanırım arkadaş şu araba egsozu takan çincilerden _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 19.06.2008 - 14:38 Mesaj konusu:
Bence Kaski takmayan Havacilarda hicde suc yok, sucun büyügü devletimizde kanunun cok zayif olusundan.
Eger kanun kasksiz Motor kullanardan 1000 ytl para cezasi alacak olsa, sanirim havacilarin havasi kalmaz ve ekmek almaya bile kasksiz gitmezler.
Türkiyede Kanunlar cokk zayiff cokkk.....
Tarih: 19.06.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL demiş ki:
tiki isen ve caddede bir cafeden başkasına giderken piyasa yapmak istiyorsan kask alınır sol kola takılır ve kasıla kasıla gaz aça aça gidilir,
ve bakılır kimler baktı kimler bakmadı bir dahaki turda sorti için hazırlanılır,
Veya sol kola takarsın ufaktan gazlı gidersin millette derki vaybe be ne cesaret kasksız biniyor der....
Bu şekilde çogaltılabilir örnekler....
kesinlikle katılıyorum...
polislerin espirisinede bayıldım doğrusu _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
evt kaskın önemine bizzat şahit oldum eger e kadim dost olmasaydı aşıgı oldugum o sevgilim yanı motorum a şim di başkaları biniyor olacaktı kask kazada kırıldı ama şükür kafa salam bu arada kask kadar olmasada dizlik ve dirseklikte çok önem li sag dizim sakat kaldı moyora binerken zorlanıyorum ama motorumun canı saolsun
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.06.2008 - 14:49 Mesaj konusu:
Kanundan cok,bizde sorun...Biz hala elimizdekilerle baskalarina gösteris yapmayi seven,baskalarini elindekiyle ezmeyi kendine gurur kaynagi sayan..,egitimsiz KROlari icinde cok fazlasiyla besleyen bir toplumuz....
Adamlar köyünde esege binerken kalkip istanbulua geliyorlar,biraz parayi buluncada motor araba alip,baskasina hava atiyor...EEEE ne yaparsin görmemis AYI iste ne olacak _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
kask takanlar da güneşten ve polisten korunmak için takıyorlar..
çoğunun çenelerini bağlamadıklarını göreceksiniz.. bazı polisler bile çenesini bağlamadan takıyolar kaskı, bi polise sordum ne iş diye arkadaşları sırf bu yüzden şehit veriyoruz demişti..
bence madem bağlamıcaksın koluna tak kaskı, sonra istatistiklerde kafasında kaskı olupta ölenlerin sayısı artıyo.. kasklar da işe yaramıyomuş gibi bi hava oluşuyo...
Tarih: 19.06.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
yine bomba oldu anlasılan _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 19.06.2008 - 19:15 Mesaj konusu:
boriz demiş ki:
adama türkçe yaz diyosunuz, eğitim şart diyosunuz, bi 'de' 'mi' 'ki' gibi ekleri daha ayrı yazmayı bilmiyonuz. hem kel hem fodul..
3 yılda 5 mesaj çok katılımcı gördüm seni _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
LEVO, kdrygz,duygularıma tercuman olmuşsunuz. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız