Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask kullanımı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask kullanımı

kask kullanımı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79 demiş ki:
celikay_41, bide türkçe yazsan,herkez anlasa ne güzel olacak değilmi? Gülümsüyorum

al bende de o kadar Gülümsüyorum sanırım arkadaş şu araba egsozu takan çincilerden Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadar hiç kaskım olmadı.ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum Gülümsüyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Kaski takmayan Havacilarda hicde suc yok, sucun büyügü devletimizde kanunun cok zayif olusundan.
Eger kanun kasksiz Motor kullanardan 1000 ytl para cezasi alacak olsa, sanirim havacilarin havasi kalmaz ve ekmek almaya bile kasksiz gitmezler.

Türkiyede Kanunlar cokk zayiff cokkk.....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL demiş ki:
tiki isen ve caddede bir cafeden başkasına giderken piyasa yapmak istiyorsan kask alınır sol kola takılır ve kasıla kasıla gaz aça aça gidilir,
ve bakılır kimler baktı kimler bakmadı bir dahaki turda sorti için hazırlanılır,
Veya sol kola takarsın ufaktan gazlı gidersin millette derki vaybe be ne cesaret kasksız biniyor der....
Bu şekilde çogaltılabilir örnekler....

kesinlikle katılıyorum... Bravo

polislerin espirisinede bayıldım doğrusu Çok gülüyorum
ramazanusta
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt kaskın önemine bizzat şahit oldum eger e kadim dost olmasaydı aşıgı oldugum o sevgilim yanı motorum a şim di başkaları biniyor olacaktı kask kazada kırıldı ama şükür kafa salam bu arada kask kadar olmasada dizlik ve dirseklikte çok önem li sag dizim sakat kaldı moyora binerken zorlanıyorum ama motorumun canı saolsun
Başa dön
ramazanusta Çevrimdışı ramazanusta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanundan cok,bizde sorun...Biz hala elimizdekilerle baskalarina gösteris yapmayi seven,baskalarini elindekiyle ezmeyi kendine gurur kaynagi sayan..,egitimsiz KROlari icinde cok fazlasiyla besleyen bir toplumuz....
Adamlar köyünde esege binerken kalkip istanbulua geliyorlar,biraz parayi buluncada motor araba alip,baskasina hava atiyor...EEEE ne yaparsin görmemis AYI iste ne olacak Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
kaçak et pardon artçı için kask + siyah vizör olmazsa olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bekarlar veteriner kontrolüne girmiyor dimi Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polisin Kask takmadigi bir ülkede hic havacilar KASK TAKARMI ????

Başa dön
boriz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adama türkçe yaz diyosunuz, eğitim şart diyosunuz, bi 'de' 'mi' 'ki' gibi ekleri daha ayrı yazmayı bilmiyonuz. hem kel hem fodul..
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boriz demiş ki:
adama türkçe yaz diyosunuz, eğitim şart diyosunuz, bi 'de' 'mi' 'ki' gibi ekleri daha ayrı yazmayı bilmiyonuz. hem kel hem fodul..

boriz

Lagalugayi birakta konuyla ilgili birseyler yaz bilmiyorsan sus !!!!!

Başa dön
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask takanlar da güneşten ve polisten korunmak için takıyorlar..

çoğunun çenelerini bağlamadıklarını göreceksiniz.. bazı polisler bile çenesini bağlamadan takıyolar kaskı, bi polise sordum ne iş diye arkadaşları sırf bu yüzden şehit veriyoruz demişti..

bence madem bağlamıcaksın koluna tak kaskı, sonra istatistiklerde kafasında kaskı olupta ölenlerin sayısı artıyo.. kasklar da işe yaramıyomuş gibi bi hava oluşuyo...
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkalarından küfür adiyom dursalar 2 tanede gdircema ma durmuyoalr

tabi kesin yapmışsındır... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yine bomba oldu anlasılan Delirdim Delirdim
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boriz demiş ki:

3 yılda 5 mesaj çok katılımcı gördüm seni Dil çıkarıyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, kdrygz,duygularıma tercuman olmuşsunuz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal