Asistans hizmetleri diye birşey var, faydalanmakta fayda var Hemen çekici geliyor atıyorsun motoru çekiciye, sen de ister üzerine ister şoför yanına... yak bir mutluluk çubuğu tüttüre tüttüre gel evine
Özel birşey yapmana gerek yok, kredi kartı kullanıyorsan yeterli, çoğu kredi kartında ücretsiz var bu hizmet.
Bunun yanı sıra, kapıda mı kaldın? patlat bir telefon çilingir bedava gelsin en acilinden... vs vs gibi hizmetler aslında elimizin altında, sadece dikkat etmiyoruz.
ghostenduro bu hizmeti hangi kart veriyor.. advantage, bonus,world veya axess sadece arabayla kalınca geliyolardı.. motora destek yok bildiğim kadarıyla... sırf bu yüzden protesto edelim motor resimli flexi alınca motora da asistans versin gibi bişiler yapalım....
ben sırf dağbaşında kalırım diye kalıncana bi zincir gibi bişiyi bagajda bulunduruyorum.. bir kez benzincide bir kezde E-5 te bıraktım biyerlere zincirleyip..
Kayıt: Dec 17, 2006 Mesajlar: 145 Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn
Tarih: 19.06.2008 - 15:45 Mesaj konusu:
hava sıcaksa serinleyene kadar bi söğüt gölgesi bulmak lazım.. _________________ [flash width=500 height=99]http://i252.photobucket.com/albums/hh4/endurado/mkg.gif[/flash]
eski makineler böyle değildi ki zaten motordan anlamayan adam motora binmezdi. yolda bir aksilik yaşandığında adam hemen müdahele edip duruma düzeltirdi. ama şimdi öylemi ?? elektronik devreler falan filan allah yardım etsin ve allah kimsenin başına da böyle kötü bir olay vermesin. _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2104 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 19.06.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
ya kardeşim cep telefonu denen bir alet var. ararım hemen gelir bir çekici. cep çekmiyorsa otabanlara acilk yardım telefonları var yol kenarlarında onlarda birine ulaşır yardım isterim. bu arada bu yoldan hiçmi araç geçmiyor elbet yardım eden biri bulunur. ama yine de değişik bir konu. irdelemekte fayda var. bakalım başka nasıl fikirler çıkacak ortaya. _________________
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 233 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 22.06.2008 - 01:07 Mesaj konusu:
volkanoptik demiş ki:
ya kardeşim cep telefonu denen bir alet var. ararım hemen gelir bir çekici. cep çekmiyorsa otabanlara acilk yardım telefonları var yol kenarlarında onlarda birine ulaşır yardım isterim. bu arada bu yoldan hiçmi araç geçmiyor elbet yardım eden biri bulunur. ama yine de değişik bir konu. irdelemekte fayda var. bakalım başka nasıl fikirler çıkacak ortaya.
Arkadaşlarını arar yardım istersin böylece ne kadar samimi olduklarıda ortaya çıkar yada YUSUFFFFFFFFFFFFF _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
benım temde bı kac defa geldı basıma aksam hava karanlık oldugundan motorda bı şey gozukmuyo du cagırdım servıs geldı kurtulduk sebep sadece karburator uzerındekı hava ayar vıdasının dusmesıymıs dedim ya
bunun icinmı yolda kaldık
bı ton ezıyet
sehirlerarası basıma gelse herhalde motoru atarım sarampolden assagı otostopla dewam ederım
ama yok ya atmam motoru
en kotu ıhtımal yol kenarında kuytu bı yere motoru kıtlıyıp otostopla en yakın motorcu aramaya gıderım,
nasıl fıkır _________________ farkımız tarzımız USKUDAR lı olmamız
ilk yapacağım şey motorun bujisine bakmak.sorun büyük ihtimal bujidedir.
daha önce uzun yolda aynı olay 2 kere başımızdan geçti o yüzden tecrübe kazandık biraz.arıza yapan arkadaşın haojin marka scooter ı.benim ybr henüz öyle bi arıza yapmadı.benden bi tavsiye uzun yolda her zaman yanınızda yedek buji bulundurun...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 30.06.2008 - 14:53 Mesaj konusu: Re: motorla sehirler arası yolda kaldıgımızda...
my_jinlun demiş ki:
arkadaslar cok onemlı bı konu atladık motorumuza sehırdısına gıdıyoruz otobanda 90-100 kımısı 150-160
bırden motor gaz kestı ve stop ettı ne kadar marsa bassakta calısmıyor otobanda yolun kenarında yaktık bı cıgara moral 0 dusunuyoruz
ıste o an ne dusunmelıyız ne yapmalıyız....
sorun dediğin gibi ise o an hemen koltuğu kaldırıp
akü kutup başlarını kontrol etmen gerekir.oksitlenme yada gevşemedendir.
baktın kutup başlarında sorun yok ozmn konjektör girişlerine ve soketlere tek tek elden geçirmen gerek.
akü ile soketler arasındaki sigortalara da bakıverirsin.hepsini kontrol edip te sorunu bulamadıysan
geriye bobin kalıyor onu da sen dağ başında yapamıyacağına göre en yakın kankana tel edip
araba bulup yükleyip servise gitmekten başka çare kalmaz.
konu elektrik arızasına benzediği için bunları yazdım..
yolda kalmak kadarda rezalet birşey yoktur.o yüzden ne yapmalıyız?
her yağ değişiminde 4000 km de bir gittiğinizde hazır motorda sökülmnüşken elektrik tesisatınıda
gözden geçirmekte fayda vardır oksitlenmelere vb şeylere karşı.çok zor bişii değil.
yolda kalıp rezillik çekmekten iyidir 10 dakka fazladan tesisata göz atmak.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 30.06.2008 - 16:40 Mesaj konusu:
Bence en iyisi yola çıkmadan önce koltuğun altına 6 lahmacun 1 kaşarlı pide koyacaksın en güzeli bu ben kaçkere kaldım hepsinde de perişan oldum nasıl olsa çalıştıramayacaksın baş vura bileceğin tek yol kalıyor çekici motoasistmi olur artık orası sana kalmış _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız