Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa'ya K8-1000 kuyruk granajı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa'ya K8-1000 kuyruk granajı

Hayabusa'ya K8-1000 kuyruk granajı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
olcaycolak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-R1 demiş ki:
kuyruk uygulaması sportiflik katmış hoş olmuş ama kişisell fikirdir senelerce binmeme rağmen o motoya ne yapsak pek bişeye benzemiyo Gülümsüyorum

tabikide her görüş kişiseldir.. fakat şu linkede bi göz at Göz kırpıyorum
http://motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=64877#1322683

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusanın tipini hiç beğenmiyordum, bu biras daha güzelleştirmiş ama eskisinden iidir yani...

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel olmuş yaw bayıldım walla süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaycolak demiş ki:
PaRiS-R1 demiş ki:
kuyruk uygulaması sportiflik katmış hoş olmuş ama kişisell fikirdir senelerce binmeme rağmen o motoya ne yapsak pek bişeye benzemiyo Gülümsüyorum

tabikide her görüş kişiseldir.. fakat şu linkede bi göz at Göz kırpıyorum
http://motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=64877#1322683

bence o daha kötü..kırmızı koltuklar filan, beyaz motordan zaten hiç hazetmem..ama neyse kişisel görüş kişisel zevktir...kimisi onu beğenir kimisi bunu rengi değil kuyruğu konuşmak lazım konu o çünkü..herneyse imzanda sertaçın sitesi var sen sertaçmısın bu arada??
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok olmuş hoşbir görüntü çıkmış on numara olmuş Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 21.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni kasada en köklü değişim zaten kuyruk grenajında yapılmıştı. Bu değişimi hiçe saymak pekte hoş gözükmemiş.Ama farklı birşey olması elbette dikkat çekecektir Bravo

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
anibal
Üye
Üye

Nereden: Gebze / Kocaeli

MesajTarih: 21.06.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğe saygı duymak gerekir
ben beğenmedim
Başa dön
anibal Çevrimdışı anibal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu dayılar Yunan, hatta burda başka bi arkadaş topic açmıştı gsxr1000 mi yoksa busa mı çıkaramadım fln diye. Videosunu koymuştu

Beyaz bizona benzemiş...
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.50 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal