Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık bende aranızdayım özledim herkezi walla Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt arkadaslar çarsamba göruşmek üzere geçen hafta maçdan dolayı kımse yoktu inş bu hafta herkez gelırde tatıle gıtmeden herkezı görurum sevdıgım öptüm hepınızı delıler
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nympha bak şimdi geçen toplantıda türkiyenin maçı vardı..... sayı ondan azdı.. ben de maç olduğu için gelmedim mesela.... ayrıc yaz geldi. millet biryerlere gidiyor sürekli.. sayı az olacaktır tabiki eskiye nazaran.. başkanın olduğu toplantıdaki kalabalık inanılmaz güzeli ama o kalabalığı başka zaman yaşamamız zor.... 5 kişi elbette az ama şu euro 2008 geçsin bi hele Gülümsüyorum dert etme o kadar. çayır çimen çok güzel bir organizasyon... sohbet yemek temiz hava motorlar arabalar.... herşey var... merak eden gelir. bi kere gelen hep gelir müsait oldukça....

ben istanbuldaki işlerimi bitirdim bundan sonra yalovada olacağım... iantiye orada... ama çarşambaları gelmeye çalışacağım.....

herkesi bekleriz...
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 Çevrimdışı honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee çarşamba günü toplanıyormuyuz topaç ap OK
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evt arkadaslar çarsamba göruşmek üzere geçen hafta maçdan dolayı kımse yoktu inş bu hafta herkez gelırde tatıle gıtmeden herkezı görurum sevdıgım öptüm hepınızı delıler

Gena maç var fınale kadar devaaaaam Delirdim Delirdim
ben gelırım genede Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, dev ekran getirsek çayır çimene kursak nasıl olur diyorum
Delirdim
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yaaaa dev ekran olmasada olur bence hep beraber maçı seyredelim...nasıl olur bilmem ama organizatörlerimiz bir şeyler ayarlar belki....bizde üzerimize düşen maddi manevi her türlü desteği elimizden geldiğince seve seve sağlarız...ama aklıma bir çözüm gelmiyor..fakat dev ekran biraz zor gibi.....
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dev ekranı araştırdım hem masraflı hemde belediyeden sorun falan çıkar diye daha ufak çaplı bir çözüm getiryim dedim. Tamero arkadaşımızla konuştum jenaratör getirecek bende ufak bir bütçeli televizyon alıcam ve hem maç seyredip hemde mangalımızı yakıp keyfimize bakacağız. Gülümsüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet tv geliyor dev yada cüce , jenaratörde geliyor maçı izleyip mangalımızıda yapacağız maçı bahane yapanlar bakalım bu sefer ne bahane uyduracaklar kaçış yok ona göre çünkü her şey olacak dimi toyum riderim toys roys ,
oyuncak mağazası gibi oldu yaw bu toys roysda gerçi araba markasınada benzedi rolls royss:D Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
dev ekranı araştırdım hem masraflı hemde belediyeden sorun falan çıkar diye daha ufak çaplı bir çözüm getiryim dedim. Tamero arkadaşımızla konuştum jenaratör getirecek bende ufak bir bütçeli televizyon alıcam ve hem maç seyredip hemde mangalımızı yakıp keyfimize bakacağız. Gülümsüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hem maç keyfi hem mangal keyfi Çok gülüyorum

GELSEM BENİDE ARANIZA ALIP BÖĞRÜNÜZE BASARMISINIZ ACEBAAAAAA ?

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emirhan_41
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze iyi eglenceler unutmayın milli macımızı Alkışlıyorum
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toyrıder demiş ki:

armyy, dev ekran getirsek çayır çimene kursak nasıl olur diyorum

dev olmasada olur tv olsunda ızlerız antenıde adalara cevırdık mı tamamdır Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorumm Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yavas gıtme yarısı guzel olur eglencelı dakıkalar bızlerı beklıyor yanı desenıze Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal