http://de.youtube.com/watch?v=_e2ELJGxqUw _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 18.06.2008 - 16:45 Mesaj konusu:
sino, Motor kesinlikle çok zevkli hazırlanmış. İşini biliyorsun Ben de çoğunluk gibi manet diyorum ve ön diskler diye de ekliyorum
6'nın ve 8'in de bir hikayesi var mı?
sino, Motor kesinlikle çok zevkli hazırlanmış. İşini biliyorsun Ben de çoğunluk gibi manet diyorum ve ön diskler diye de ekliyorum
6'nın ve 8'in de bir hikayesi var mı?
Tebriklerin icin tesekkürler kardesim...
Ama sadece cantlar 2200 euro gerisini anlatmiyayim..
Kücük tefek seyler zamanla eklenecek...
Manetler gilles gelecek onlarda en pahalilari ve en iyileri manet sektöründe ama degecek..
Diskler de alinacak ama yeterli bozuk para olunca tabiki..
Onlarda Braking olacak muhtemelen..
Daha ufak tefek seyler var ama sonradan..
Bozuk para isi iste _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
açılış tarihi yukarda... sabaha karsı açmıs topic i rüyasında gördü galiba sino
Ağzımı açtırma serkannnnnnn...
Hem ben çok geç yatar ve erken kalkarım...
Sen fosur fosur uyurken ben motora ne yapayım diye kafayı yorarım.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 16, 17, 18
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız