Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.06.2008 Izmir Pınarbaşı Yariş Pisti Fotoları 'LEVO'

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.06.2008 Izmir Pınarbaşı Yariş Pisti Fotoları 'LEVO'
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 14.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.06.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 14.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben anlamadım ki sen kaç numarasın ?

Bi 10 numarya demişsin gene ben Dil çıkarıyorum diye bi 26 numaraya ?

Öfkeliyim

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 14.06.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler lLEVO üsenmedin geldin. düz yol gazıcılarıda yunanistandaydı o ara gelemedi arkadaslar kusura bakma bir dahaki sefere.. Şok oldum

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
Ben anlamadım ki sen kaç numarasın ?

Bi 10 numarya demişsin gene ben Dil çıkarıyorum diye bi 26 numaraya ?

Öfkeliyim

buracQ

Ben her ikisinide kullandım 10ve 26 numarayı UVEX kasklı
ve tulumun kollarındaki beyazlıklara dikkat et !!!

Saygılar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 15.06.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Herşeyden önce emeğine ve yüreğine sağlık aşkım, ben ve oraya gelen bütün arkadaşlarımız keyifli bir gün geçirdi gerçi ben hop hoturup hop kalktım sayende Öfkeliyim Öfkeliyim Can arkadaşımıza da yardımlarından dolayı teşekkür ederiz...

Pınarbaşı pistine ilk kez çıkmış olmana rağmen mükemmel ötesi bir performans gösterdin Can arkadaşımızında söyledi gibi bu piste ilk kez çıkıp en iyi virajlara giren ve en iyi performansı gösteren sensin diye.. Göz kırpıyorum seni ayakta alkışlıyorum ama çok iyi bir performans gösterdin diye değil söylediğin bütün sözlerin arkasında durmandan dolayı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Seninle GURUR DUYDUĞUMU bilmeni isterim... Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Bu arada sana laf çarpan bir çok arkadaşımızında orada olmasını isterdim, bir çok kişi geleceğini söyledi ama kimse gelmedi maalesef bu duruma üzüldük tabii.. İstemiyorum

Ayrıca Ercüment arkadaşımıza da teşekkür ederim işlerinin çok yoğun olmasına rağmen yarım saatliğine bile uğrayıp gönül aldığı için.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor demiş ki:
ekamba, BEN ÖMER BOZKURT ERBİL SANA sinir oluyorum levoo harbi pilot sen nesin bi türlü göremedik seni pistlerle ancak havasın sen senide görmek isteriz
bende sana taw oluyorum NANKÖR..birdaha sana dondurma yasak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada ben tatlı su motorcusuyum olm,ne işim olur benim pistlerde.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bana salça olacağına seni görelim pistlerde..... Dil çıkarıyorum

levocum,almanyaya vardın sanırım,çektiğin resimleri bekliyorum kankam... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hafta içi olması ve gec haberimizin olmasından dolayı beraber gazlayamadık malesef inş. birdahakine birlikte gazlarız helaliniz var Bravo Alkışlıyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@LEVO

Levent kardesim...

Resimler sahane olmus..
Ellerinize saglik.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

InsaAllah beraber orda olsaydikta biraz kurtlari dökseydik.. Göz kırpıyorum

Tulum kask falan sana emanet verildi galiba yoksa sen mi getirdin buradan..??

Ben 1 hafta sonra oradayim her ihtimale karsi komple korumalari getiriyorum...

Belki biri cikarda " gel sino abi seninle yarisalim "der diye Göz kırpıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Sino

Evet sino Herşey emanet idi. Motor Honda 600RR 2008 tulum kask eldiven çizme.
Sagolsun Can Kardeşim verdi ve bu Organizeyi yaptı benim için. Bravo

Motor emanet oldugu için tabiikide %100 Performansımı istedigim gibi kullanamadım ama buna ragmen Çok iyi geçti.

En Hoşlandıgım Vıraj EGEM Vırajıydı Dil çıkarıyorum Bravo ve Birmot Virajı Dil çıkarıyorum Bravo

O güzel İltifatına çok teşşekür ederim sinoocum. Bravo Sen ne zaman geri dönüyorsun almanyaya ?

Sen oradayken ben gelirsem döneriz pistte Göz kırpıyorum Bak seni daha Berlinede bekliyorum Göz kırpıyorum
Birdahaki Organizeyi Pazar gününe yapacagız o zaman daha fazla arkadaşlar katılır ve Zevkli olur inşallah Göz kırpıyorum

[b]Tüm arkadaşlarıma tek tek O güzel yorumları için çok teşşekür ederim
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Hepinizi Birdahaki Organizeye Bekliyorum Bravo Bravo Bravo

Saygılar..... [/b]

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 20.06.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
@Sino

Evet sino Herşey emanet idi. Motor Honda 600RR 2008 tulum kask eldiven çizme.
Sagolsun Can Kardeşim verdi ve bu Organizeyi yaptı benim için. Bravo

Motor emanet oldugu için tabiikide %100 Performansımı istedigim gibi kullanamadım ama buna ragmen Çok iyi geçti.

En Hoşlandıgım Vıraj EGEM Vırajıydı Dil çıkarıyorum Bravo ve Birmot Virajı Dil çıkarıyorum Bravo

O güzel İltifatına çok teşşekür ederim sinoocum. Bravo Sen ne zaman geri dönüyorsun almanyaya ?

Sen oradayken ben gelirsem döneriz pistte Göz kırpıyorum Bak seni daha Berlinede bekliyorum Göz kırpıyorum
Birdahaki Organizeyi Pazar gününe yapacagız o zaman daha fazla arkadaşlar katılır ve Zevkli olur inşallah Göz kırpıyorum

Saygılar.....

Tabiki emanet motor kendi makinen gibi olamaz. Insani frenleyen cok faktör olur.. Üzgünüm

Ben 04.08 de calismam lazim ..Yani 1-2 sinde almanyadayim insaAllah..

Gelecegim insaAllah ama lastikleri alayimda o zaman ..

Ama sende gelebilirsin benden önce ..
Benim gelmem biraz sürer izinden sonra metelige kursun atariz muhakkak 1-2 ay.. Ağlıyorum Göz kırpıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Sino

Sen çok erken dönüyorsun Üzgünüm Ben allah kısmet ederse 8.ayın ortalarında veya sonuna dogru Türkiyede Olacagım.
Seninde orada olmanı Çok isterdim Göz kırpıyorum

Tamam sen Lastiklerini al, bak ben aldım Metzeler K3 sende bunları al Göz kırpıyorum
Sen bana gelemezsen ben sana gelirim canım Kardeşim canını sıkma Göz kırpıyorum

Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal