Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK

Alanyadayım!!! yardım edin MD ailesi..İRFaN_BaYRaK
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.06.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
pitman sen antalyalımıydın?

evet Göz kırpıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, ufo değil ofo Gülümsüyorum ... O otel merkezde. Arkadaş Alanya'da yani yaklaşık 2 saatlik yol var arada Gülümsüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, ryangt fazla gıtme dıyo ama kendısı hıc gıtmemış Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, Aydo ların yanına götür sen arkadaşı benimde çok selamımı söyle gelecem hepsını zıyarete....Akıllı olsunlar... Bravo Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, muuuuckxs kankaaaam Gülümsüyorum
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofo otelmiydi Çok gülüyorum
ne bilim zaten bi girdim aklım şaştı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Bravo Göz kırpıyorum
ryangt, aklının karıstıgı bellı zaten Şok oldum Dil çıkarıyorum ama demekkı girişte karısmıskı aklın kafanı kaldırıp adına bakmamıssın Dil çıkarıyorum
genelde oraya ılk gıdenlerde bu olurryangt, ..
harbıden ufo sanarlar Dil çıkarıyorum uzayda bıle o kadarı bır arada yoktur Çok gülüyorum
ilk girerken bi tedırgınlık şaskınlık...içeri girdiğin an bi şaşkınlık..çıkışı hiç sorma anlam verılmıcek tuhaf bi tebessum ben neymışim havası... Dil çıkarıyorum sonna kendını kazanova sanarsın...
ama bu oraya gıren herkes için gecerlı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK geldi, Alanya' da asayiş düzeni alt üst oldu. Gülümsüyorum
Ne geceydi öyle yahu, kaç kaç bıktım.
Her köşe başında da karşılama merasimi mi düzenlenir adama.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 23.06.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ofo otelde ki arkadaşların belli strandartları varmış. araba yan koltuğu motor artçısı gibi yolculuklar onları açmıyormuş diye duydum aslı varmıdır Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, gökhan gördüm fotoları fena dağıtmışsınız Çok gülüyorum

irfan bu ne zaman nerde ne yapacağı belli olmaz Gülümsüyorum

ryangt,
şu ofo otelden bahsetsene azıcık nasıl bir yerdir? biz gidebilirmiyiz Çok gülüyorum

sizin tükkanın arka tarafındaki gibi bi yermi Gülümsüyorum
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 23.06.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dana dün gece döndüm alanyada ;
olsa süper olurdu vala...

yolları akşamları hala aklımızda..

james dean , ve havana yıda denemeden sakın geçme kardeşim !!!

beline kuvvet Göz kırpıyorum
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, konu cıkma lastıkten ofo otele kadar gelmıs Şok oldum Şok oldum sen motor ıcın lastık aramıyomuydun canım abım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum neyse konuyu codugunu bıldıgımden topıc kıtlıyorum Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal