Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 19.06.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
arkadaşlar yaz geldi okul bitti (okul hayatımız bitti) üniversiyeye gitcez inşallah.ama biraz çalışmak istiyorum aklımda kuryelik var ama adres bilgim çok çok iyi olmadığı için normal kuryelikten uzak durmak zorundayım.ecza deposunda kuryelik yaparsam gideceğim yerler belli olacak diye sanırım daha kolay olur benim için.ancak hiç kuryelik yapmadım sadece bir kurye ile konuştum o da yapacaksan ecza deposunda yap dedi.sizce nasıl bi fikir? nedir + ları - leri.motoru onlar vermesi lazım çünkü amcamın motorunu kuallanıyorum onunlada kuryelik yapamam.maaşları ne kadardır,çalışma şartları vsvs ??? lütfen yardımcı olun bilgilerinizi tecrüvbelerinizi esirgemeyin herkese çok teşekkür ederim şimdiden...
Son Mesajdan 2 saat 23 dakika sonra eklendi:
yaww kimsenin bi bilgisi,ilgisi,çalışmışlığı yokmudur _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 19.06.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
bence hiç kuryelik le uraşma
bi bildiğin var sanırsam biraz açar mısın konuyu?? bir de hem maddi olarak sıkışığım hemde motor kullanmak istiyorum bunun için sanırım kuryeliği seçtim,ama ecza deposunda..
Alıntı:
Ayarlarsan banada ayarla be dostum
Tarih: 20.06.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
depresif_motorcu,cidden ne alaka constantine_502, dediği gibi bi bildigin varsa acık acık söyle ben senelerdir yapıyorum bu işi bi bildigin varsa söylede yararlanalım yoksa eger abuk subuk boşuna yorum yapıp gerginlik yaratma _________________
Tarih: 20.06.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
Dikkat et zor iş üzülmeyesin sonra _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 20.06.2008 - 08:54 Mesaj konusu:
emrerr, anaa emre geldi neuremencer, abi ne zorlukları var biraz bahseder misin ben zaten büyük ihtimalle sadece yazın yapacam yani kış zorluklarıyla uğraşmıcam ama nedir yani zorlukları ??? _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
Tarih: 20.06.2008 - 08:59 Mesaj konusu:
bildiğim kadarıyla motoru onlar veriyor bi arkadaşımız var kadıköyde çalışıyor ama kndisini hep pendikte kaytarırken buluyoruz yani çok zor olucağını sanmam ama her işin kendine göre zorluğu vardır kimse kimseye bedava para vermez illaki bi zorluğu olur ayrıca arkadaşa verilen motosiklet honda 250cc. ... hayırlısı neyse o olsun _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
sevgili kardeşim arkadaşların dediği gibi her işin kendine göre bir zorluğu var. bende senin gibi liseden mezun olduğum zaman öss sınav sonucunu beklerken ( 2000 senesinde ) bende ecza deposunda kuryelik yaptım. hepimiz biliyoruz ekmek parası kazanmakkolay değil ama yapmak istediğin çok zevkli taşıdığın şeylerin insanların yararına olması ayrı bir heyecan veriyordu bana. eğer yaptığın işten zevk alarak yapacaksan yap derim ben 4 ay aralıksız çalıştım ve mecburen çıkmak zorunda kaldım işten ayrılırkende bir o kadar üzüldüm. çünki o zaman bende farklı peugeot vardı ecza deposunda verilen motor ise mz di heheheheh
saygı ve sevgilerimle allah muvaffak etsin inşallah _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Tarih: 20.06.2008 - 09:15 Mesaj konusu:
tayfun-R, evet dostum bende duydum hatta bana selçuk ecza deposu cbf 250 veriyomuş vu full koruma ekipmanları onlardan tabi bi bilene sormakta fayda var diye topic açtım ama daha bi kurye yorum yazmadı sanırsam _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
Tarih: 20.06.2008 - 09:17 Mesaj konusu:
tearofsatan, sağolasın dostum sanırım aynı zamanda yazdık senin yazdığı mesajı şimdi gördüm bu gün bi gidip araştıracam ecza depolarını bakalım bişey çıkcak mı _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim inşallah gönlüne göre bir yer bulursun ama şunu eklemeden geçemicem bazı ecza depoları şunu yapıyor bazı kurye elemanlarını belirli günlerde veya belirli saatlerde kurye faaliyetinden çekiyor ve eline bir çanta tutuşturuyor içi ilaç dolu hastane hastane doktor doktor gezip ilaçları göstermeni pazarlama yapmanı istiyorlar. iş mevzzunu konuşurken bu konuya da değinmeni isterim eğer bu olaydan rahatsız olabileceksen tabikide. _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız