Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.Kızımda Geldi (Fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.Kızımda Geldi (Fotolu)

2.Kızımda Geldi (Fotolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:16    Mesaj konusu: 2.Kızımda Geldi (Fotolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar hayatımın en güzel gününde bu inanılmaz ve anlatılmaz olan duyguyu sizinle paylaşmak istedim zaten sizlerden başka kimim var Çok gülüyorum

İlk kızımı zaten biliyorsunuz daha öncede fotolu vermiştim onun pabucu dama atıldı biraz ama alınmaz o bana Dil çıkarıyorum

Şimdide yeni kızım DELFİN fırından yeni çıktı tazecik Çok gülüyorum

Yeni cicilerini giyiyor bebeğim eee Tarzanlık bitti Çok gülüyorum

Şöyle biraz dinleneyim Dil çıkarıyorum

Esneyeyimde babam belki beni mıncıklamayı keser Çok gülüyorum

Ahhh Aziz Oran abicim allah sanada nasip etsin inşallah hep yanımdaydın iyiki varsın sağol Alkışlıyorum

Yanımda olan tüm arkadaşlarım murat abim hepinize teşekkür ederim. Bravo

ŞEBELEK MAYMUNUM BENİM YERİM SENİ BENNNN Delirdim

Baba kız bakışması hiçbir şeye benzemiyor doğrudan göze Göz kırpıyorum

Ve KIZIMI emzirme zamanı eee karnınıda doyurmak lazım valla hem analık hem babalık yapıyorum arkadaşlar işim zor Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Evet arkadaşlar bugün hayatımın en mutlu günü daha önce yaşadığım her heyecan ve mutluluk bu mutluluğun yanında ezilir muhteşem bir duygu allah herkese yaşatsın bu duyguyu kalın sağlıcakla dostlar ...
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün Gülümsüyorum

makinanı da kazasız belasız kullanırsın inşallah Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14,inan duygulanmamak elde degil,allahın bir mucizesi bu,güzel bir bebek bahtıda güzel olur işallah,analı babalı büyümesi dileklerimle. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS demiş ki:
ZX14,inan duygulanmamak elde degil,allahın bir mucizesi bu,güzel bir bebek bahtıda güzel olur işallah,analı babalı büyümesi dileklerimle. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Çok teşekkür ederim allah kimseye evlat aratmasın evlat acısı göstermesin gerçekten bir mucize inanılmaz bir duygu.
Başa dön
muhammed21
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı buyutsun Gülümsüyorum
Başa dön
muhammed21 Çevrimdışı muhammed21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün.
Allah bağışlasın.
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı buyutsun cok tatlıymış cadı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, allah analı babalı büyültsün çok şeker yahu Gülümsüyorum
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel cok duygulu bır an sagılıklı omurler olsun ailecek Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyy oyy oyy maşallah allah analı babalı büyütsün
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bigadiç

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün.
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt

L4n3T

motorcusado

NOSFERATUS

emrerr

Arkadaşlarım çok teşekkür ederim DELFİN hanımında hepinize çok selamları var şimdi sütünü içti gazını çıkartmam lazım inletiyor heryeri yemin ediyorum benim hayabusadan (yoshimura egsoz) böyle ses çıkmıyor Çok gülüyorum
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, abi siz yandınız yemin ediyorum dayımın eşide dogum yaptı 3ay uykusuz gezdileri 1gün bizde kaldılar kafayı yiyordm valla akrapoviç gibi vırr vır ses çıkarıyo ogün akrepin sesini aradım valla Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ama yüzüne baktıgın zaman bütün herşey unutuluyo o ayrı Bravo
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado demiş ki:
ZX14, abi siz yandınız yemin ediyorum dayımın eşide dogum yaptı 3ay uykusuz gezdileri 1gün bizde kaldılar kafayı yiyordm valla akrapoviç gibi vırr vır ses çıkarıyo ogün akrepin sesini aradım valla Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ama yüzüne baktıgın zaman bütün herşey unutuluyo o ayrı Bravo

valla kardeşim aynen öyle ama inan adamın uykusuda gelmiyor. Göz kırpıyorum
Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, Allah bagıslasın resimlerini görmek bile yetiyor insana tebrik ederim analı babalı büyüsün Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal