Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.06.2008 Izmir Pınarbaşı Yariş Pisti Fotoları 'LEVO'

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.06.2008 Izmir Pınarbaşı Yariş Pisti Fotoları 'LEVO'

11.06.2008 Izmir Pınarbaşı Yariş Pisti Fotoları 'LEVO'
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 20.06.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
@Sino

Sen çok erken dönüyorsun Üzgünüm Ben allah kısmet ederse 8.ayın ortalarında veya sonuna dogru Türkiyede Olacagım.
Seninde orada olmanı Çok isterdim Göz kırpıyorum

Tamam sen Lastiklerini al, bak ben aldım Metzeler K3 sende bunları al Göz kırpıyorum
Sen bana gelemezsen ben sana gelirim canım Kardeşim canını sıkma Göz kırpıyorum

Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve almanları Tokatlamamız lazım Göz kırpıyorum Bravo

Ne yapayim izinim o kadar. Mercedesde en fazla 4 hafta veriyorlar bir anda izin.
Ben yine 5 yada 6 hafta alabiliyorum.. Dil çıkarıyorum

Almanlari tokatlamaya varim bak... Delirdim Delirdim Çok gülüyorum

Ben gelince seni beklerim.. Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 20.06.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinocuum Almanları Tokatlamaktan çok zevk alıyorum türklügümden gurur duyuyorum hele bide beraber tokatlarsak offf anaam offf. Göz kırpıyorum
Korkma seni Tokatlamam Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

Ben senin yanına geleceemm Göz kırpıyorum Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
Sinocuum Almanları Tokatlamaktan çok zevk alıyorum türklügümden gurur duyuyorum hele bide beraber tokatlarsak offf anaam offf. Göz kırpıyorum
Korkma seni Tokatlamam Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

Ben senin yanına geleceemm Göz kırpıyorum Bravo

Bak agzimi actirma ... Çok gülüyorum

Sonra yalvarirsin "sino söyleme beni nasil dagittigini !"diye.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Beklerim basimin üstünde yerin var moruk biliyorsun.. Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.06.2008 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, resimler süper sizler süpersiniz gerçekten bütün güzellikler birarada çooook güzel kareler var burda ellerine sağlık bileğine sağlık gönülden tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bizim ülkemizde iyi şeyleri başaranları sevmezler takdir edilmez tepki alır genelde mutlaka biri çıkar "ne var bende yaparım aynısı diyen " mutlaka siz en güzel cevabı vermişsiniz Bravo

Alıntı:

Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım

ve işte bu sahneyi görmek için herşeyden sahip olduğum vazgeçerdim gerçekten bunu yaparken mutlaka resimleyin o duyguyu bizimle de paylaşın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.06.2008 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nesen daım olsun levo saglıcakla kal tebessumun eksılmesın yolunda bahtında acık olsun Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha demiş ki:

LEVO demiş ki:

Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım

ve işte bu sahneyi görmek için herşeyden sahip olduğum vazgeçerdim gerçekten bunu yaparken mutlaka resimleyin o duyguyu bizimle de paylaşın Alkışlıyorum

Piranha kardesim resim degil insaAllah videoya cekecegiz.. Bravo
Ama cogu almanlar sürünüyorlar SS Race motorlari ile yada düz otobanda gazliyorlar.. Üzgünüm Beğenmedim
Virajlara geldilermi fossss Beğenmedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.06.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
piranha demiş ki:

LEVO demiş ki:

ve işte bu sahneyi görmek için herşeyden sahip olduğum vazgeçerdim gerçekten bunu yaparken mutlaka resimleyin o duyguyu bizimle de paylaşın Alkışlıyorum

Piranha kardesim resim degil insaAllah videoya cekecegiz.. Bravo
Ama cogu almanlar sürünüyorlar SS Race motorlari ile yada düz otobanda gazliyorlar.. Üzgünüm Beğenmedim
Virajlara geldilermi fossss Beğenmedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

inş abi kesinlikle bekliyorum hemde herşeyden çok bunu bekliyorum öyle ev yakmakla olmaz bu iş Göz kırpıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, levent abim ayagına saglık fotoları büyük bi keyifle izledim çok güzel kareler gerçekden Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@MooNLighTT Bana en büyük sevinci ve Mutlulugu veren sendin tatlim Cünkü sen yanimdaydin.

Piranha Insallah kardesim, sinoyla birlikte fotolari ve videoyu cekeceez insallah. Bravo

[b]motorcusado
Cok Tessekür ederim seninde yüregine saglik kardesim Bravo

@Sino
Sino agzini actirmiyayimmi ? Kimi dagitiyorsun? Kime yazdiginin farkinda deyilsin herhalde sinocuum,
ben geleyim oraya senide arkama bindiririm ama korkma yook haaaa.....sonra söylemedi deme.... Dil çıkarıyorum
[b]Günah benden gider o güzeliim KLeeblatt da seni bi döndereyimm..
[/b]. Göz kırpıyorum
[/b]

@cbr1000rrcagri Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo

@KoRRhan
Insallah korrhan kardesim, ne kadar cok olursak o kadar zevkli olur Bravo

@yakuzzza
Göz kırpıyorum Bravo

@HalilRR
Tessekür ederim halilciim, insallah beraberde gazlariz zevkli olacagindan eminim. Bravo

@KORGeneral
Cantürk süper yatirdi Motoru ve güzelde gazladi :-)

@gixxa Bravo Bravo Bravo

@EKAMBA Sanada bi Motor ayarlariz Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Kolay erbilciim yeterki sen iste Dil çıkarıyorum
Almanyaya vardim resimleri en kisa zamanda ekliceeem Bravo

@RACING35 Bravo

@zxrhalit Tessekür ederim kardesim, senide yarislarda kupalarla geri dönmeni isterim Göz kırpıyorum Bravo

@mysugar Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

@crazy_81 Tabiikii, günlerden Carsambaydi ve herkes isinde gücünde olabilir, birdahaki sefere Insallah hepbirlikte Gazlariz. Bravo Hep beraberce cok keyifli gececek Bravo

@GSXR-PRO
Neden sasirmadin ali..nereden tahmin edebiliyordunki ? Sonucta bende Klawjede gaz veriyoorum hahahahaaa... Delirdim Bravo

@PolatCetin

Polat kardesim, seninde dedigin gibi ilk defa tr de pistte ciktim. Avrupadaki pistlerle bizim Pinarbasi pisti kesinlikle Mükayese kabul edilemez. Eksikler Asfalttan basliyor ve Güvenlikten Ambülanslardan bitiyor.
Biz orada daha pistte cikmadan evvel dedilerki Birmot virajina yaklastiginizda birazcik dikkat edin, bende sordum neden? eeee fazla rüzgardan tellerin arka tarafindan pistte Kumlar gelmisde kayabilirmisiz!!! Bu ne demek yaa!!! Bunlari ben buradaki yaris pistindeki alman arkadaslarima anlatsam saka yapiyorum zannederler!!!
Ben yaris Pistini cok ufak buldum yaklasik 2,5 KM bir yaris pisti icin cok ufak ki Türkiye Sampiyonlari o Piste dönüyor Tolga burak serkan gibi daha nice yeteneklere bu pist layik görülüyor, böyle birsey olabilirmi ? Adam gibi yaris Pisti Kaymak gibi asfalt ve en az 4Km olamsi gerek!!!
O Rezalet Körfez Pistinde Sinan Sofuoglunu Kayip ettik Ne oldu Türkiyede? Herhangi bi faaliyet varmi ? Yok Olamazda !!!
Olmasi icin Milyarlarca Paralara ihtiyac olacakta ondan !!! Sular duruldu herkes yavas yavas unutuyor, herhangi bi aktivite yoktur. Neyse yaralar büyümesin Polat Kardesim.

@Hayabusa
Efsane sizlersiniz ahmetciim, Konyaya selamlar... :-)

@ossky
Sizler calisiyorsunuz, sizde benim gibi gezseniz sizlerde gelirdiniz, insallah birdahaki sefere canim Kardesim. Göz kırpıyorum

@crazy_81
Ilk baslarda arkadaslar beni tanimiyorlardi ve onun icin birazcik yüklendiler bana, ama simdi sorun Kalmadi sanirim Göz kırpıyorum Bravo

Hepinizi saygiyla selamliyorum..

Başa dön
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 21.06.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 21.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

GSXR-PRO
Neden sasirmadin ali..nereden tahmin edebiliyordunki Sonucta bende Klawjede gaz veriyoorum hahahahaaa...

Hehehe Gülümsüyorum .Bende bu işi biliyorsam kim realde sıkar,kim klavyede sıkar bırakta tahmin edeyim Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@AzRaiLNeRoN Bravo

@ege_umit Göz kırpıyorum Bravo

@GSXR-PRO
eeeeeee, hadi bakalim biraz kizistirayim Dil çıkarıyorum
Sen nerden biliyorsun bu isi ? Dil çıkarıyorum Sen Erbil deyilsinki bilesin Dil çıkarıyorum

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Canın sıkılıyor galiba Gülümsüyorum
ulem benimle Erbil'imi birbirine tutuşturacan yemesss.Öyle tuzaklara düşmem.Erbil'i severim
Galiba senin canın sıkılmaya devam edecek bugün.
Başka bir şey bul Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
LEVO, Canın sıkılıyor galiba Gülümsüyorum
ulem benimle Erbil'imi birbirine tutuşturacan yemesss.Öyle tuzaklara düşmem.Erbil'i severim
Galiba senin canın sıkılmaya devam edecek bugün.
Başka bir şey bul Bravo

Canım sıkılıyor tabi aliii seni klawjede birtürlüü geçemedimm yahu Delirdim Dil çıkarıyorum
Çok hızlısın çokkk Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal