LEVO, resimler süper sizler süpersiniz gerçekten bütün güzellikler birarada çooook güzel kareler var burda ellerine sağlık bileğine sağlık gönülden tebrik ederim
bizim ülkemizde iyi şeyleri başaranları sevmezler takdir edilmez tepki alır genelde mutlaka biri çıkar "ne var bende yaparım aynısı diyen " mutlaka siz en güzel cevabı vermişsiniz
Alıntı:
Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım
ve işte bu sahneyi görmek için herşeyden sahip olduğum vazgeçerdim gerçekten bunu yaparken mutlaka resimleyin o duyguyu bizimle de paylaşın _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım
ve işte bu sahneyi görmek için herşeyden sahip olduğum vazgeçerdim gerçekten bunu yaparken mutlaka resimleyin o duyguyu bizimle de paylaşın
Piranha kardesim resim degil insaAllah videoya cekecegiz..
Ama cogu almanlar sürünüyorlar SS Race motorlari ile yada düz otobanda gazliyorlar..
Virajlara geldilermi fossss
inş abi kesinlikle bekliyorum hemde herşeyden çok bunu bekliyorum öyle ev yakmakla olmaz bu iş _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
LEVO, levent abim ayagına saglık fotoları büyük bi keyifle izledim çok güzel kareler gerçekden _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
@Sino Sino agzini actirmiyayimmi ? Kimi dagitiyorsun? Kime yazdiginin farkinda deyilsin herhalde sinocuum,
ben geleyim oraya senide arkama bindiririm ama korkma yook haaaa.....sonra söylemedi deme....
[b]Günah benden gider o güzeliim KLeeblatt da seni bi döndereyimm..[/b].
[/b]
@cbr1000rrcagri
@KoRRhan Insallah korrhan kardesim, ne kadar cok olursak o kadar zevkli olur
@KORGeneral Cantürk süper yatirdi Motoru ve güzelde gazladi :-)
@gixxa
@EKAMBASanada bi Motor ayarlariz Kolay erbilciim yeterki sen iste Almanyaya vardim resimleri en kisa zamanda ekliceeem
@RACING35
@zxrhalit Tessekür ederim kardesim, senide yarislarda kupalarla geri dönmeni isterim
@mysugar
@crazy_81Tabiikii, günlerden Carsambaydi ve herkes isinde gücünde olabilir, birdahaki sefere Insallah hepbirlikte Gazlariz. Hep beraberce cok keyifli gececek
@GSXR-PRO Neden sasirmadin ali..nereden tahmin edebiliyordunki Sonucta bende Klawjede gaz veriyoorum hahahahaaa...
@PolatCetin
Polat kardesim, seninde dedigin gibi ilk defa tr de pistte ciktim. Avrupadaki pistlerle bizim Pinarbasi pisti kesinlikle Mükayese kabul edilemez. Eksikler Asfalttan basliyor ve Güvenlikten Ambülanslardan bitiyor.
Biz orada daha pistte cikmadan evvel dedilerki Birmot virajina yaklastiginizda birazcik dikkat edin, bende sordum neden? eeee fazla rüzgardan tellerin arka tarafindan pistte Kumlar gelmisde kayabilirmisiz!!! Bu ne demek yaa!!! Bunlari ben buradaki yaris pistindeki alman arkadaslarima anlatsam saka yapiyorum zannederler!!!
Ben yaris Pistini cok ufak buldum yaklasik 2,5 KM bir yaris pisti icin cok ufak ki Türkiye Sampiyonlari o Piste dönüyor Tolga burak serkan gibi daha nice yeteneklere bu pist layik görülüyor, böyle birsey olabilirmi ? Adam gibi yaris Pisti Kaymak gibi asfalt ve en az 4Km olamsi gerek!!!
O Rezalet Körfez Pistinde Sinan Sofuoglunu Kayip ettik Ne oldu Türkiyede? Herhangi bi faaliyet varmi ? Yok Olamazda !!!
Olmasi icin Milyarlarca Paralara ihtiyac olacakta ondan !!! Sular duruldu herkes yavas yavas unutuyor, herhangi bi aktivite yoktur. Neyse yaralar büyümesin Polat Kardesim.
Tarih: 21.06.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
GSXR-PRO
Neden sasirmadin ali..nereden tahmin edebiliyordunki Sonucta bende Klawjede gaz veriyoorum hahahahaaa...
Hehehe .Bende bu işi biliyorsam kim realde sıkar,kim klavyede sıkar bırakta tahmin edeyim _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 21.06.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
LEVO, Canın sıkılıyor galiba
ulem benimle Erbil'imi birbirine tutuşturacan yemesss.Öyle tuzaklara düşmem.Erbil'i severim
Galiba senin canın sıkılmaya devam edecek bugün.
Başka bir şey bul _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 21.06.2008 - 21:01 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
LEVO, Canın sıkılıyor galiba
ulem benimle Erbil'imi birbirine tutuşturacan yemesss.Öyle tuzaklara düşmem.Erbil'i severim
Galiba senin canın sıkılmaya devam edecek bugün.
Başka bir şey bul
Canım sıkılıyor tabi aliii seni klawjede birtürlüü geçemedimm yahu Çok hızlısın çokkk _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız