Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2092 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 20.06.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
Öbür tarafa gidince de MD kurulacak mı??? Toplantılar olacak mı?? Orda da internet var mı? Bunlar olmayacaksa ben gelmiyorum. _________________ Dört tekere HAYIR!
thefastbiker, usta vazgeç ne sen öl nede biz böle bi mezar yaptırmak zorunda kalalım _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Mermerci arkadas motor kazalarındaki yogun ölümlü oranları inceden hesaplamış olsa gerek para tuzagı bunlar aldanmayın bu mezara harcayacagınız paraya daha saglam korunun ve daha dikkatli kullanın arkadaşlar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
thefastbiker, töbe töbe çocuk manyakmısın.Allah korusun _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız