Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 20.06.2008 - 19:29    Mesaj konusu: 3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar;

Bu gün 20.06.2008

İstanbuldan hareketle marmarise doğru saat: 21:00 da yola çıkıyorum. Bazı arkadaşların bildiği gibi geçirdiğim kazada krılan sol kolum halen alçuda. Bu nedenle Otobüs ile gidiyorum.

Bu başlıkta her gün günlük olarak MARMOKA gelememiş olan arkadaşlara resimler ve anılarla bilgi vermeyi düşündüm. Yarın sabah ilk resimler ile Marmaris ve Festival alanındaki hazırlıkların resim ve izlenimleri burada bulacaksınız.

Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 20.06.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, sizlere şimdiden iyi eğlenceler. Resimleri dört gözle bekliyor olacağız.
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum otobüsle gitmeyi, orda olanları gidemeyen dostlara aktarmayı düşünmek çok güzel bir davranış Bravo hemde bir kolunuz alçıda ve bu yaşta.. tebrik ediyorum Bravo

fotoları bekliyoruz.. Gülümsüyorum
Başa dön
emRRe Çevrimdışı emRRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 20.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt,bir terslik olmazsa geleceğim ama gelene kadar olup bitenleri görebilmek güzel olacak,teşekkürler Abi Bravo Alkışlıyorum
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle git Derkunt.İyi yolculuklar.Festivale gelemiyorum malesef.Ama Emok'u kaçırmayacağım inşallah.Elin düzelirse beraber gidelim istersen.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün 21.06.2008

Sağsalim MARMOK alanına vardım evime yerleştim. Festival alnını şöle bi turladım. bir kaç resim çektim. şimdi resimler yükleniyor.

Hava çok sıcak. akşam üzri tekrar dolaşıp resim çekeceğim hazırlıklar tüm hiziyla devam ediyor. Güneş zavallım koşturupduruyo. Bu arada MARMOK ta olupta görüşmek istiyen olursa ben Villa 11 deyim.

İşte Nihayet Resimler

Mehtaplı bir gecede İstanbuldan otobusum feribota bindi.

Susurlukta ilk molayı verdik.

Marmariste Ulusoy bizi münübüse bindirdi ve Aktur Kovanlık Tesislerine getirdi

Kapıda giriş işlemlerimiz yapıldı. Villamıza gittik.

Güneş Karaçetin ve Savaş Biçer koşuşturmaktan bi haldeler bu sicakta allah kolaylık versin işi zor.

Hazırlanan MARMOK

En son derkunt tarafından 21.06.2008 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, eee hadi abi resimleri bekliyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.06.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aceleyle resimler küçük oldu. Bun dansonrakiler normal boy olacak Bravo
Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi resimsiz bırakma bizleri Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt,eline sağlık Abi Bravo
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 21.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende Marmoktayım R1 le geldim çadırımı kurdum duş aldım motorcular yavaş yavaş gelmeye başladı ortam güzel olacağa benziyor.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman bizede fotoları beklemek düşüyor Gülümsüyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, biz gelemedik bari bizim yerimize de eğlenin Ağlıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marmokta olan arkadaş ve kardeşlerim ben Villa 11 de kalıyorum gelin görüşelim.
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, sımıdıden ıyı eglenceler..ıslerım dolayısıyla aranızda olamıycagm..bol bol resım beklıyoruz..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal