Tarih: 21.06.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
bi de inek hırvatlar röportajda muhabiri küçümsediler
akşam sizi eve gönderiyoruz
2010 da afrikada görüşürüz falan diye
tabi 2010 da görüşürüz ama önce bizi bekleyen bi yarı final maçı var da
bi gölge etme hırvat aga..... _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
TÜRKİYEM BENİM BİRİCİK SEVĞİLİM _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
köşe bir mahalle olmasına ragmen burdada çok heyecanlı geçti kutlama birsürü mermi yakıldı ateş yakıldı bagrıldı çagrıldı aracı olan konvoyda yerini aldı
amazon_teamss, yok aman almayayım bu kadar MAGANDA varken
ama finale çıkarsak hele bide 1.olursak değil zafere çıkmak bosnaya kadar koşarım _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Apr 19, 2006 Mesajlar: 689 Nereden: BURSA CUMHURİYETİ
Tarih: 21.06.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
Allahım NE Maçtı Ya Mucizeler Takımı Olduk Resmen Maçlardaki Son Dakikalarımızla Efsane Olacağız İşte Türk'ün Gücü _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
köşe bir mahalle olmasına ragmen burdada çok heyecanlı geçti kutlama birsürü mermi yakıldı ateş yakıldı bagrıldı çagrıldı aracı olan konvoyda yerini aldı
magandalık birsürü mermi yakıldı _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız