Bilemir, İnşallah _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
ne maçtı be yine son anda çevirdik maçı,gölü yedikten sonra habitti ha bitecek dedim baktım semih attı,yürüyün be kim tutar sizi... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Roytoy, EN GÜZEL yanı ağlamalarıydı tam bir şenlik havasına girmiştilerrrr VEEE SEMİHHHHHH ŞENTÜRRKK aslanım benim zaten gerisi geldiiiiiiiiiii _________________
aslanlarım beee kim tutar sizi YİNE AVRUPAYI SALLADIK bu deprem cok konusulacak.turnuvada böyle maçlar görulmedı teşekkür ediyoruz bize bu mutlulugu yaşattıkları için.korkun bizden AVRUPA GELİYORUZ BU TÜRKLERİN AYAK SESLERİ.....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız