abi iamn gücü ve inanç dedikleri bu olsa gerek. oynanılan futbola bakarsan iğrenç ötesi bişi sokaklarda bile böyle kötü oynamadık biz ama biri sürüklüyor cenab-ı allah çok büyük bütün maç boyunca hakkımız yendi ama maç sonunda bizim oldu. şükürler olsun allaha
tatlılardan cezerye yarı finalde şampiyonlar şampiyonu TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEE _________________ ben mevlana değilim adam ol öyle gel!!!
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 21.06.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
hayatımda sadece milli maçları seyrettim ve dün akşam saatlerce kutladım sokaklarda,helal olsun size TÜRKO lar yaptığınız bir mucizeydi _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 21.06.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
_________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
maç boyunca verem ettiler rüştü bir yandan sabri bir yandan.ama helal olsun sabaha kadar ağladım zıpladım valla uyuyamadım türkoyuz biz ama bi dahaki maç sakata geldik.adam yok sahaya koyacak hepsi cezalı _________________ aşiret çocuğu değil,efe torunuyuz.türküz,izmir doğumluyuz..
süper bir maçtı yaa helal olsun bize TÜRK MİLLETİNİN GÜÇÜNÜ DÜNYA BIR DAHA ANLADI VE DAHA DA ANLAYACAK _________________ BİZE DEDEMİZDEN GEÇTİ MOTUR HASTALİĞİ
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.06.2008 - 17:05 Mesaj konusu:
Seslerim hala kısık, lastik yakmaktan balatam bitti
Ama değer be. Bu zafer karşısında bi balatanın , bi lastiğin lafı mı olur canım
Ben en çok teknik direktörlerine üzüldüm Adam her pozisyonda paspas gibi yerden yere attı kendini. Gol attıklarında da en çok sevinen o oldu ama sanırım elendiklerinde de yine en çok üzülen o oldu
Helal olsun kardeşlerimize, bize bu mutluluğu, bu sevinci yaşattılar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 565 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 21.06.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
HalilRR, halil abi onların hocaları sanki biraz şey gibiydi bole bi yumuşak gibi adam yardımcısıyla sarılıyor öpüşüyor koklaşıyor _________________ dünya tersine dönse vazgeçmem!!!
MOTOR VE MÜSLÜM DELİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız