Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÇILGINIZ BİZ ÇILGINNN OoOoO TÜRKOO

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÇILGINIZ BİZ ÇILGINNN OoOoO TÜRKOO
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu gerçekten öyle mi demiştin Çok gülüyorum Ben başka bişey hatırlıyorum sanki Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tearofsatan
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi iamn gücü ve inanç dedikleri bu olsa gerek. oynanılan futbola bakarsan iğrenç ötesi bişi sokaklarda bile böyle kötü oynamadık biz ama biri sürüklüyor Göz kırpıyorum cenab-ı allah çok büyük bütün maç boyunca hakkımız yendi ama maç sonunda bizim oldu. şükürler olsun allaha

tatlılardan cezerye yarı finalde şampiyonlar şampiyonu TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEE
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu demiş ki:
Demedim mi İbrahim,Atarsa Semih Atar Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Delirdim Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel bi geceydi Türk futbolcularımızın hepsini kutluyorum... Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRK denej yeter Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 21.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatımda sadece milli maçları seyrettim ve dün akşam saatlerce kutladım sokaklarda,helal olsun size TÜRKO lar Alkışlıyorum Alkışlıyorum yaptığınız bir mucizeydi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 21.06.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo azmın ve ıman gücünün zeferı

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 21.06.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cataspatas
Üye
Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim maç boyunca verem ettiler rüştü bir yandan sabri bir yandan.ama helal olsun sabaha kadar ağladım zıpladım valla uyuyamadım türkoyuz biz Delirdim Delirdim ama bi dahaki maç sakata geldik.adam yok sahaya koyacak hepsi cezalı İstemiyorum
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söylenecek pek birşey yok şok dayız hala Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizi bu buraya kadar kim durdurabilmişki hırvatlar durdursun EN BÜYÜK TÜRKİYE Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
07moturdelisi07
Üye
Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper bir maçtı yaa helal olsun bize TÜRK MİLLETİNİN GÜÇÜNÜ DÜNYA BIR DAHA ANLADI VE DAHA DA ANLAYACAK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun tüm emeği geçenlere Alkışlıyorum EN BÜYÜK TÜRKİYE Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seslerim hala kısık, lastik yakmaktan balatam bitti Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum

Ama değer be. Bu zafer karşısında bi balatanın , bi lastiğin lafı mı olur canım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben en çok teknik direktörlerine üzüldüm Çok gülüyorum Adam her pozisyonda paspas gibi yerden yere attı kendini. Gol attıklarında da en çok sevinen o oldu ama sanırım elendiklerinde de yine en çok üzülen o oldu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Helal olsun kardeşlerimize, bize bu mutluluğu, bu sevinci yaşattılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 21.06.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, halil abi onların hocaları sanki biraz şey gibiydi bole bi yumuşak gibi adam yardımcısıyla sarılıyor öpüşüyor koklaşıyor Çok gülüyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal