Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Chopper nedir - Cruiser nedir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Chopper nedir - Cruiser nedir

Chopper nedir - Cruiser nedir
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
metan
Üye
Üye

Nereden: İst.

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birşey daha öğrenmiş olduk, sağolasın, ama şişlideki o custom shop'ın ismi yanlış sanırım çünkü ordakiler chopper oluyor bu açıklamada, adamları uyaralım Gülümsüyorum
evet bütün motorlara tek silindirlilerde dahil cruiser modellerine chopper demekteymişin hatamı öğrendim.
Başa dön
metan Çevrimdışı metan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MKEPEZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EEee o zaman; bir tv reklamında ....YTLye chopper diyor.
yani bunun mümkün olması için sadece 1 tane satmaları ve benzerini bir daha üretmemiş olmaları mı gerekiyor?

2. sorum bir chopper motosikletin aynısını yine aynı firma yaparsa artık o chopper olmuyor öyleyse. peki ilk alanın suçu ne?
Başa dön
MKEPEZ Çevrimdışı MKEPEZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 21.03.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlıs topıc acmıssın dırek srad-han na sorsaydın ne yaptın ustam ya nede olsa bu ıslerın ustasıymıs onun ustune sofor yokus puhahaha

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorzu_07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum GÜZEL BİR BİLGİ ÇOK TEŞEKKÜRLER
Başa dön
motorzu_07 Çevrimdışı motorzu_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 21.04.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu zamana kadar chooper ile cruıser i karıştırmışım.faydalı bilgier teşekkür ederim Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yanlıs biliyormusum gercekten, neyse bilmemek değil ögrenmemek ayıp..faydalı bilgi için tesekkurler
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yes yes yes Alkışlıyorum
jazzyilker
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlatılan bilgiye bakılrsa EVET..Çünkü senin de söylediğin gibi Dragstar SERİSİ... Chopper seri olamaz Göz kırpıyorum
Başa dön
jazzyilker Çevrimdışı jazzyilker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol çok faydalı bir bilgi
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delux
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öle olması lazım Bravo
Başa dön
delux Çevrimdışı delux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eness
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: IsTaNBuL

MesajTarih: 21.06.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faydalı bilgiler için teşekkür ederim.. Bravo
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi için teşekkürler Donald_Duck Bravo
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 26.07.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim Göz kırpıyorum
waMpiros
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.08.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yanlış biliyormuşum. Bilgi için teşekkürler.. OK
Başa dön
waMpiros Çevrimdışı waMpiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 30.08.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi de bobber var, bobber ne?

Ayrıca chopper kişiye özelse, custom chopper noluyo?

Bu anlatımdan anca custom cruiser tanımının kullanılabileceğini anlıyorum ben, custom chopper yanlış o zaman, çünkü chopper zaten custom. No?
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.58 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal