Tarih: 21.06.2008 - 22:59 Mesaj konusu: modıfıye ıcın yardım
http://www.motorium.com/jpeg/Kawasaki-EN-500-Vulcan-2004.jpg
bu benzın zamlarından sonra motoruma pedal takmak istıyorum . motor en 500 arkadaşlar ılk aldıgımda ki 3 ay önce 41 lıraya doluyordu . şimdi 51 lıraya doluyor . bende şimano bır vıtes grubuna sahıp pedal takmaya karar verdım yardım edın varmı bunu yapabılecek usta türkiyede _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
pedalla o motoru yürüteceğinimi sanıyorsun sen o kadar masraf yapacağına bisiklet al daha iyi,motora pedal takılmaz.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ya arkadaşlar kızmayın elbette bu motora pedal takılmaz ben baştakilere kızdım sureklı zam zam şimdi benzının ötv sıne zam var . 198 kilo motora elbette bılıyorum pedal olmayacagını öyle olsa mobilet alırdım yada bisikletimi kullanırdım . bu kadar cıddıye alacagınızı düşünmemiştim ama yelken meselesı kafama yattı . ben bu yelkenı işini pilanör kanatı olarak dusunebılırım . fikir için teşekkurler _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
sızi sanırım benzım zamları etkilemiyor . satmam bunu ben asla evde durur haftada 2 gun bınerım ama ölsem satmam . _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız