Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dunyanin en uzun "rally-raid" yarışı ve bir Türk

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dunyanin en uzun "rally-raid" yarışı ve bir Türk

Dunyanin en uzun "rally-raid" yarışı ve bir Türk
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DÜNYANIN EN UZUN RALLİSİ TRANSORİENTALE BAŞLADI...

TURK TELEKOM RACING TEAM SPORCUSU KEMAL MERKİT İLK ÖZEL ETABI 9. SIRADA TAMAMLADI...

Motorsporları dünyasının zirve yarışlarında ülkemizi tek Türk olarak yıllarca temsil eden Kemal Merkit 2008 yılında ilk defa düzenlenen Transorientale Rallisi’ne Türk Telekom sponsorluğunda Türk bayrağını götürüyor.

Dakar şampiyonlarından Rene Metge tarafından düzenlenen Transorientale Rallisi Rusya’nın St. Petersburg şehrinden başlayarak Kazakistan topraklarından Pekin’e kadar 10.000 km’lik Dünyanın en uzun ve zorlu rallisi olarak ilk kez gerçekleşiyor.

Batıdan Doğuya insanlık macerası Transorinentale 12 Haziran Perşembe günü St. Petersburg’dan start aldı. 48 otomobil, 31 kamyon ve 57 motosiklet teknik kontrollerin ardından sabahın erken saatlerinde start aldılar. 10.000 km’lik rallinin ilk etabı St. Petersburg – Rogatchevo arasında 71 km’si özel etap olmak üzere toplam 834 km olarak geçildi.

71 km’lik İlk özel etap ormanlık arazide gerçekleşirken, rotada kumluk ve zorlu parkurlar da yer aldı. Özel etabı Kemal Merkit 00:55:56’lık derecesiyle 9. sırada tamamladı. ülkemizi tek sporcu olarak Kemal Merkit motosiklet kategorisinde KTM 450 EXC-R motosikletiyle temsil ediyor. olan Kemal Merkit rallide ülkemizi 23 numara ile temsil ediyor.

Transorientale Rallisi’nde 2. gün Rogatchevo – Petrovsky arasında 92 km’si özel etap olmak üzere toplam 736km olarak gerçekleşecek.

Bu etap Rusya’nın gerçek doğası içinde çam ormanlarıyla kaplı kumlu bir parkurda gerçekleşecek. Etabın sonuna doğru ise unutulmaz zıplama rampaları yer alacak.

Rusya’nın dillere destan batı kapısı St.Petersburg şehrinden 12 Haziran’da başlayacak olan yarış en zorlu ve değişken parkurlarını katederek 17 gün sonra 28 Haziran’da Pekin’de Çin Seddi’nde sona erecek.

Turk Telekom ana sponsorluğunda yarışan Kemal Merkit’in

Co-sponsorları; Castrol, Ford, İntercity Rent A Car, Loctite, KTM Spor Moto, Galata Taşımacılık, Technogym, ATCW, Power FM,

Destek Sponsorları; Adidas, MAC; Num Num.

Kemal Merkit’in Transorinentale yarışıyla ilgili tüm gelişmeler www.dakarturk.com adresinden takip edilebilecek.

Position

Dossard

Driver

Time scratch

1

1

ULLEVALSET... (NOR)

00:47:29

2

2

KATRINAK (SLO)

00:47:30

3

14

MUGNAIOLI (ITA)

00:50:18

4

12

BORSI (ITA)

00:50:37

5

55

RANDYSEK (TCZ)

00:52:47

6

3

KOLOMYTSYN (RUS)

00:53:06

7

27

JOBARD (FR)

00:54:07

8

5

PAVEY (UK)

00:55:30

9

23

MERKIT (TUR)

00:55:56

10

29

COERSE (NDL)

00:56:55
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 13.06.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuruyun bee Alkışlıyorum
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 13.06.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcısı olsun kalbimiz gönlümüz onunla Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayirlisi insallah derece yapariz
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dilerim...
göğsümüzü kabartsın inşallah
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah kazasız ßeLasız iyi ßir derece iLe ßitirir Allah yardımcısı olsun açıLın Türk geLiyoooR Alkışlıyorum Alkışlıyorum
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 14.06.2008 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
helal olsun beee.inş kazanır.

sanırım motoru yamaha tenere Gülümsüyorum

bilemedin KTM 450 EXC-R
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.06.2008 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanılmaz bir tempo olacaktır umarım podyuma cıkarız orada olmak vardı izlemek bile yetecektir basarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.06.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basin bulteninden:

"10.000 km’lik rallinin 2. özel etabından sonra motosikletinde büyük mekanik sorun yaşayan Kemal Merkit yarışa yeni bir motosikletle devam ediyor. 3. özel etabı hava şartları nedeniyle iptal edilen Transorientale yarışında Kemal Merkit yeni motosikletiyle 4. etapda 4. cü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bugün ekipler Avrupa ve Asya arasındaki geçiş noktası Ural dağları eteklerinde mücadele ettiler. Mrakovo – Bogotse arasındaki 294 km’si özel etap toplam 630 km’lik etapda Kemal Merkit 15. sırada yer aldı. Yarışa devam eden 54 motosikletçi arasında Merkit yaşadığı tüm zorluklara rağmen Türk bayrağını Pekin’e götürmek için mücadele ediyor."
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 16.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10.000 km dile kolay allah sabır ve kolaylık versin
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 16.06.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tv de röportajı izlemiştim..hedefımız ılk 10 muş..inşallah kazanırız..
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 16.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2008 - 04:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal den haber alamiyorum, meraktan catliyorum bir taraftan... Soyle bir surf edeyim web alemini derken muthis bir fotograf buldum.

Kemal 9. Etapta. Cin e ulasmis bulunuyor. Harika bir haber ve cok iyi gorunuyor...

Haydi Kemal ... Dayan be... bastııır ! Gülümsüyorum

Son Mesajdan 26 saat 20 dakika sonra eklendi:

asin Bulteninden...

Transorientale yarışını Pazar günü dinlenme günü olarak geçiren ekipler, yeni motivasyonlarıyla 6 gün sonra Pekin’e Çin Seddine varmayı planlıyorlar. Dinlenme gününden önce gerçekleşen 10. etap

KARAMAY – TURFAN arasında 341 km’si özel etap olarak planlanan toplam 782 KM etap idi.

Çin sınırından giriş yapan ekipler hava sıcaklığının gölgede 43 derecelere varması nedeniyle özel etabı 91 km olarak geçtiler. Burada büyük bir başarı gösteren Kemal Merkit ilk defa yarıştığı Çin topraklarında özel etapda 5. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Pazartesi günü koşulacak 12. Etap’da ekipler Çin Topraklarında deniz seviyesinden 154 m aşağıda yarışacaklar. Çöl şartlarının geçerli olduğu bu etapda kum tepeleriyle dolu parkurda navigasyon ön planda olacak. 12. Etap Turfan – Hami arasında 413 km’si özel etap olmak üzere 513 km koşulacak.
Başa dön
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gurur verici, basarilar Kemal Merkit. Boyle bir yarisi kazanmayi boseverin katilimci olmak bile buyuk bir basari. Destegimiz seninle Alkışlıyorum
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal