zzzzzz, Sizin ordaki yağlardan olmaz bilader performans seviyesi JASO MA değil..! sizin ordaki yağlar ancak senin makinaya olur AHAHA
Barış teknikten anlarmışsın.! estağfurullah, anlamazsın anlamında demedim sen az bekle az sonra geliyom tekniğini ölçmeye _________________ şaka gibi...
alpiser, bende diyom hava neden bu kadar sıcakladı bu kadar.
tamam yaww kızma bu kadar termometre 50c yi gösteriyo tamam en büyük honda başka büyük yok. hem en hızlı hemde hiç yağ yakmaz
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.06.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
Alıntı:
zx6r olsun çamurdan olsun
bu sefer gercekten çamurdan yapmışlar galiba _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.06.2008 - 16:51 Mesaj konusu:
zzzzzz demiş ki:
ekamba, abi gel biz seninle yağ işine girelim.bu kadar honda sever olduğu sürece paranın ... ... ...
berhan dostum bu yaz aksilik olmazsa izmire gelmeyi düşünüyorum yıllık izinde seninle bi buluşalım.ne dersin!!!. ama bu sefer fazla içmeden yanında olacağım 1 şişe jb ile yanındayım oke
konu gene amacından sapacak ama şu anda aşağıda 600RR'a egzoz takıyos,yanında 2008 1000RR'lı biri geldi,şansa o da beyaz üzerinde arrow egzoz war,konuştuk biraz ettik,dedim
- 'yağına bir bakabilirmiyim?'
demez olaydım
adam bir başladı sövmeye,yok dava açacam ,paramı geri alacam,Allah karetsin bunları,bilmemne,dediğine göre Honda kendisine 0km makine sözü vermiş ağustos ayı için ancak arkadaş parasını geri istiyormuş,eğer parasını vermezlerse mahkemeye vereceğini söyledi.
Bu konuştuğum arkadaşla beraber yağ yakan 4.,toplamda sorunla karşılaşan 6. 1000RR oldu (yüzyüze konuştuğum)
Durum böle arkidişler...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
haa bu arada.. kimsenin günahını almak istemem ama şu anki pozisyonumda değilde bir dergide yazar olsam ve Honda bana bedavaya motor verip,makinenin sorunlarından bahsetmeyip markayı övmemi isteseler öyle bir yazı yazardımki Honda bana 3 tane daha motor hediye ederdi _________________
ryangt yaa eray sen al bu 1000rr cıları götür göster gördükleri halde yine inanmazlar ee honda bu çelikten yapmışlarya insanlarda iftira atıyor hondaya
Alıntı:
haa bu arada.. kimsenin günahını almak istemem ama şu anki pozisyonumda değilde bir dergide yazar olsam ve Honda bana bedavaya motor verip,makinenin sorunlarından bahsetmeyip markayı övmemi isteseler öyle bir yazı yazardımki Honda bana 3 tane daha motor hediye ederdi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.06.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
- 'yağına bir bakabilirmiyim?'demez olaydım
adam bir başladı sövmeye,yok dava açacam ,paramı geri alacam,Allah karetsin bunları,bilmemne,dediğine göre Honda kendisine 0km makine sözü vermiş ağustos ayı için ancak arkadaş parasını geri istiyormuş,eğer parasını vermezlerse mahkemeye vereceğini söyledi.
Bu konuştuğum arkadaşla beraber yağ yakan 4.,toplamda sorunla karşılaşan 6. 1000RR oldu (yüzyüze konuştuğum)
Durum böle arkidişler...
bunun üzerine daha ne denir bilmiyorum....
inşallah honda bu hatasını eğer varsa (ki var bariz belli yaşananlar) hemen düzeltirler.
yoksa test verilerini alıp yedirecekler bu gidişle..........
ben teste değil müşteri memnuniyetine bakarım.....
o bahsettiğin arkadaşı çok yakından biliyorum eray,yazık ama yaaa....çok yazık...
umarım düzeltirler......... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.06.2008 - 18:15 Mesaj konusu:
Alıntı:
haa bu arada.. kimsenin günahını almak istemem ama şu anki pozisyonumda değilde bir dergide yazar olsam ve Honda bana bedavaya motor verip,makinenin sorunlarından bahsetmeyip markayı övmemi isteseler öyle bir yazı yazardımki Honda bana 3 tane daha motor hediye ederdi
kardesim yaptığın kanunen suçtur biliyosun değilmi?? hondanın motor hediye ettiğini bir nevi rüsvet verdiği ispatlaman gerek bunu bir honda yetkilisi okusa sorun yasayabilirsin!! ayrıca dostum buna benzer bir yazında vardı sina abi için honda bayisi tabiki hondayı övecek diyordun! sende suzuki bayisisin bu durumda tabiki rakibini yere vurcaksın!! yanlışmı?? tamam son zamanlarda marka tartışması pek yapmıyosun ama sonuçta bu markalardan birinin bayisisin!! burda cıkıpta honda süper dersen zaten fiyat avantajı tartışılmaz bu senin satışlarını etkiler!! ayrıca bu testleri yıllardır yurt dışında harika ve kusursuz yapan firmalar var mesela GSXR600 bu sene çok basarılı deniyor testlerde,ozman suzuki bu test yapan firmaya para yada kullanan pilotlara 1er makina hediye ettiler ki adamlar övüyor motoru!!! madem sen gunah almadın bende gunahlarını almayımm bence doğru bir yorum değil eray kardesim... _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Berhan kardeşim: ne demek istediğini çok iyi anladım ama dikkat edersen yazımda kimseyi zan altında bırakmamaya özen gösterdim,bir nevi ekleri bile sildim tekrar okuduktan sonra.. Bu arada çok fanatik Suzuki'ci olduğum ve bu işten rant sağladığım tabiki doğru ancak şu ana kadar 'iftira' veya 'inkar' adına hiç bir şey yazdığımı hatırlamıyorum,yoksa kolpa olur çıkarız alimallah Söylediklerimin hepsine tanık olduğum,inkar ettikleriminde kanıtı var. Yoksa klavyeden sıkmak kolaaay
Bu arada senin bana telefonda sorduğun durumda benim teorim doğrumuymuş? _________________
Tarih: 22.06.2008 - 08:59 Mesaj konusu:
Ya bunlarin hepsi hikaye. Ducati hastasiyim, ne zaman gorsem kalbim yerinden firliycakmis gibi oluyor ama 5 kere 848 denemeye gittim, bir kere bile motor uzerinde rahat edemiyorum. Hani motorla butunlesmek sanki sizin icin tasarlanmis hissi almak gerekir, ama ducati bu konuda sadece gorsellikte kaliyor. Ote yandan uzun yillar hic sevemedigim ve son alacagim motordur heralde diye dusundugum motor cbr600rr 2007 kasasiyla o aradigim hissi cok guzel saglatti bana. Sanki motor benim icin dizayn edilmis gibi, cok rahat ve guvenli bir his veriyor bana. Simdi digerleri Hondadan cok daha hizli olsa bile ne olurki? Benim icin motorun rahati ve benimle butunlesmesi butun o pist zamanlarindan daha onemlidir. Ve benim icin sampiyon Hondadir.(simdilik)
Tarih: 22.06.2008 - 09:15 Mesaj konusu:
Daytona 675 özel motoru sayesinde tork avantaji büyük...
Aslinda sevmem ingiliz motolarini ama bu baya zevkli bir makineymis ! _________________ Yılın Videosu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız