Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.06.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
son derece derli toplu olmuş arkayı kısaltmışlar.egsoz yanda..agresif duruyor baya bir tarz olmuş facede olsa çakmada... yamahaaaaaaaaaa _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 22.06.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
caglar23, rüyalarımı süslüyor ama feyk olduğunu sanıyorum.
eğer buna yakın bişii olursa çok fena bomba patlatır yeni sezonda..
şurda 2 ay a kadar gerçek resimler ortaya çıkar.
fakat duyumlarıma göre boyut olarak daha kısa ve 200+ beygir olacağını duydum.
benim kadar merakla bekleyen olduğunu da sanmıyorum
bakalım,bekleyip görelim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
so we don’t yet have official pictures of such a machine, but we’ve come up with some images that suggest what the ground-up redo of the new R1 might look like.
*Henüz 2009 R1 in neye benzediğine dair gerçek resimlere sahip değiliz , ama yeni R1 in neye benziyebileceğine dair bir kaç resim sunuyoruz*
Bence tasarım olarak güzel bir çizim yapmışlar kuyruk R6 dan araklama egzosda biraz Taylormade kokuyor fantastik bir çizim olmuş ama 2009 da egzosun alt yandan olucağına şüphem yok herkez kuyruk altı egzosun dezavantajlarına vakıf olmuş durumda yandan egzosa geri dönüyor ağırlık dengesini aşşağıya çekmek , egzos gazını daha kısa yoldan dışarı atmak ve sürücünün poposunu pişirmemek için.
Ne olursa olsun en yakışıklı motosikletleti Yamaha yapıyor teknik olarak ne kadar iddalı olur bilinmez ama gene tasarım olarak 2009 da öne çıkacağına şüphe yok yaptığı her makine gerçekten tasarımda öncü _________________
En son Jam tarafından 22.06.2008 - 11:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız