Tarih: 22.06.2008 - 12:31 Mesaj konusu: ATV Motorlar ile bahçe sürmemiz mümkün olurmu
Arkadaslar ATV merakı sizinde sayenizde benide sardı. Hem yerlesim yerine yakın olan bahcemize gidip gelmek için kullanıcagım, hemde hobi olark.
Arkadaslardan birinin konusunda okumustum ama detay bulamadım. merak ediyorum bir aparat yaptırılıp takılarak ufak bir bahceyi surme konusunda ATV motorlar nekadar yardımcı olabilir, bilginiz varmı. ,nternette arastırdım ama pek birsey bulamadım. Sizinde bilgilerinizle bu konuda bilgilenmek isterim.
Konuyla ilgili bir fotograf yada video cok aradım ama bulamadım. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Tarih: 22.06.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
Olur Olur arkaya bi pulluk tak tarla bile sürersin
Aramıza hoşgeldin diyeyim ilk konunu keşke tanışma mesajı olarak açsaydın.Sonra ATV ile bahçe veya tarla sürerdin _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 22.06.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
kardeşim boşuna atv aracına azap çektirme bu iş için özel traktörler var hala üretimi ve piyasa durumu nedir bilmiyorum.fakat ismi BAŞAK idi bu küçük traktörlerin internetten araştırırsan görebilirsin.civarı köylere yaptığım gezilerde nadir de olsa görmekteyim.hattamemleketim KONYA ziyaretimde 2.ellerinin satıldığı galeri bile görmüştüm.KONYA lı arkadaşlarla site üzerinden irtibata geçersen yardımcı olacaklarına şimdiden eminim.ARAMIZA HOŞ GELDİN ... _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
En son speedmania tarafından 22.06.2008 - 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Aramıza hoşgeldin diyeyim ilk konunu keşke tanışma mesajı olarak açsaydın.
Tanışma konusu açsa ne olacak Allah aşkına 50 bin üyeyi tanıyor musun sanki
ATV lerde ağır eşyalar çok güzel tanışınıyor ama bahçe sürme işi biraz zahmetli geldi bana.Tabi istesen mutlaka tarla bile sürersin ama eskitirsin motorunu
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1094 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 22.06.2008 - 14:46 Mesaj konusu:
arkadasim,burada atv motorlar özel olarak bu isler icin kiralaniyor...ayni zamanda gidip bu aparatlarida kiralayabiliyorsun..tabi aldigin atv nin kuvvetli olmasi gerekiyor..birda quad alirsan daha zorlanirsin...burada genelde burada quad degil atv bu oslerde kullaniliyor...
hemen burda bizim evin yaninda kiralayan bir yer var...bizde quad var ama hic denemedim _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Haklısınız arkadaslar ayıp ettigimin farkına vardırdınız. Kusura bakmayın, tanısma msjı ile acsaydım ii olurdu gercekten. Bu duruma ragmen kabul ettiginiz (ilgilendiginiz için) için tesekkur ederim hepinize.
150cc lik bir motorla unu yapmak istiyorum. aslında istedigimden degil. formda bir arkadastan duyduktan sonra takıldı kafama. bizdeede ufak bir bahce var, fazla buyuk degil, bana neden olmasın dedirtti, mantıklı geldi ve bildiklerinizi paylasmanızı istedim. Belki hemen degil ama bir ara muhakkak denemeyi düsünüyorum.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
kaya76, bulundugun yer neresi kaya76. ayrıca sormak istiyorum quad ve osler ne anlama geliyor. anlamadım acıkcası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız