Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV Motorlar ile bahçe sürmemiz mümkün olurmu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV Motorlar ile bahçe sürmemiz mümkün olurmu

ATV Motorlar ile bahçe sürmemiz mümkün olurmu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
m_S_tekin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:31    Mesaj konusu: ATV Motorlar ile bahçe sürmemiz mümkün olurmu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar ATV merakı sizinde sayenizde benide sardı. Hem yerlesim yerine yakın olan bahcemize gidip gelmek için kullanıcagım, hemde hobi olark.
Arkadaslardan birinin konusunda okumustum ama detay bulamadım. merak ediyorum bir aparat yaptırılıp takılarak ufak bir bahceyi surme konusunda ATV motorlar nekadar yardımcı olabilir, bilginiz varmı. ,nternette arastırdım ama pek birsey bulamadım. Sizinde bilgilerinizle bu konuda bilgilenmek isterim.
Konuyla ilgili bir fotograf yada video cok aradım ama bulamadım. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Başa dön
m_S_tekin Çevrimdışı m_S_tekin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olur Olur arkaya bi pulluk tak tarla bile sürersin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Aramıza hoşgeldin diyeyim ilk konunu keşke tanışma mesajı olarak açsaydın.Sonra ATV ile bahçe veya tarla sürerdin Gülümsüyorum Gülümsüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, doğru demişin çağlarım
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim burda birisi deposunun bahçesini sürüyor. Fırsatım olduğunda gider fotolarını çeker ayrıntılarını yazarım.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv ile bahcemi sürülür kardeş
saka mı yapıosun
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 22.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim boşuna atv aracına azap çektirme bu iş için özel traktörler var hala üretimi ve piyasa durumu nedir bilmiyorum.fakat ismi BAŞAK idi bu küçük traktörlerin internetten araştırırsan görebilirsin.civarı köylere yaptığım gezilerde nadir de olsa görmekteyim.hattamemleketim KONYA ziyaretimde 2.ellerinin satıldığı galeri bile görmüştüm.KONYA lı arkadaşlarla site üzerinden irtibata geçersen yardımcı olacaklarına şimdiden eminim.ARAMIZA HOŞ GELDİN ...

En son speedmania tarafından 22.06.2008 - 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
speedmania Çevrimdışı speedmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalphhirsizi
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaka gibisin sabah sabah yaa Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
kalphhirsizi Çevrimdışı kalphhirsizi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Aramıza hoşgeldin diyeyim ilk konunu keşke tanışma mesajı olarak açsaydın.

Tanışma konusu açsa ne olacak Allah aşkına 50 bin üyeyi tanıyor musun sanki Gülümsüyorum
ATV lerde ağır eşyalar çok güzel tanışınıyor ama bahçe sürme işi biraz zahmetli geldi bana.Tabi istesen mutlaka tarla bile sürersin ama eskitirsin motorunu Üzgünüm
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaç cc lik atv yapacak bu işi İyi fikir

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garıpp Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 22.06.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim,burada atv motorlar özel olarak bu isler icin kiralaniyor...ayni zamanda gidip bu aparatlarida kiralayabiliyorsun..tabi aldigin atv nin kuvvetli olmasi gerekiyor..birda quad alirsan daha zorlanirsin...burada genelde burada quad degil atv bu oslerde kullaniliyor...
hemen burda bizim evin yaninda kiralayan bir yer var...bizde quad var ama hic denemedim Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
kaya76 şimdi Çevrimiçi kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
m_S_tekin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısınız arkadaslar ayıp ettigimin farkına vardırdınız. Kusura bakmayın, tanısma msjı ile acsaydım ii olurdu gercekten. Bu duruma ragmen kabul ettiginiz (ilgilendiginiz için) için tesekkur ederim hepinize.

150cc lik bir motorla unu yapmak istiyorum. aslında istedigimden degil. formda bir arkadastan duyduktan sonra takıldı kafama. bizdeede ufak bir bahce var, fazla buyuk degil, bana neden olmasın dedirtti, mantıklı geldi ve bildiklerinizi paylasmanızı istedim. Belki hemen degil ama bir ara muhakkak denemeyi düsünüyorum.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

kaya76, bulundugun yer neresi kaya76. ayrıca sormak istiyorum quad ve osler ne anlama geliyor. anlamadım acıkcası
Başa dön
m_S_tekin Çevrimdışı m_S_tekin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memleket'te İnsanlar ve teknolojiler çok ilerledi.

Sığırların yerini Atv'ler alır oldu... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok sacma bi konu bu yaaaa Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monsteRR demiş ki:
cok sacma bi konu bu yaaaa Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

saçma ama orjinal bi fikir tebrik ederim. Hayal gücü sınır tanımıyor
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal