Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 Yamaha R1 Preview

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 Yamaha R1 Preview
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:12    Mesaj konusu: 2009 Yamaha R1 Preview Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık Fake'mi yoksa Çakma'mı bunu anlamak çok zor ancak 2009'da anlarız ne kadar doğru olduğunu.
Ama biraz daha bilgili bi kaynak buldum sanki...

Eğer bu şekilde ise bence güzel tasarım olarak...

Sizin görüşleriniz nedir ? ? ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son derece derli toplu olmuş arkayı kısaltmışlar.egsoz yanda..agresif duruyor baya bir tarz olmuş facede olsa çakmada... Alkışlıyorum Alkışlıyorum yamahaaaaaaaaaa
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş ya benim hoşuma gitti Alkışlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tasarım süper çok tok duruyo ama egsozu öyle yaparlar mı bilemem Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buysa güzel olmuş ama teknik özellikleri nası olacak bakalım
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş tarz makina Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oha Şok oldum cadedede düşünemiyorum ben bunu Çoook seviyorum Çoook seviyorum bence aynısını çıkartmalılar Motordelisi Çok gülüyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2009 sezonu allak bullak olacak..... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Erbil abi ?

Sence nasıl abi bu ?
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi guzel olmus ya Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, rüyalarımı süslüyor ama feyk olduğunu sanıyorum.
eğer buna yakın bişii olursa çok fena bomba patlatır yeni sezonda..
şurda 2 ay a kadar gerçek resimler ortaya çıkar.
fakat duyumlarıma göre boyut olarak daha kısa ve 200+ beygir olacağını duydum.
benim kadar merakla bekleyen olduğunu da sanmıyorum Gülümsüyorum
bakalım,bekleyip görelim... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fakeeeeeeee.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

so we don’t yet have official pictures of such a machine, but we’ve come up with some images that suggest what the ground-up redo of the new R1 might look like.

*Henüz 2009 R1 in neye benzediğine dair gerçek resimlere sahip değiliz , ama yeni R1 in neye benziyebileceğine dair bir kaç resim sunuyoruz*

Bence tasarım olarak güzel bir çizim yapmışlar kuyruk R6 dan araklama egzosda biraz Taylormade kokuyor fantastik bir çizim olmuş ama 2009 da egzosun alt yandan olucağına şüphem yok herkez kuyruk altı egzosun dezavantajlarına vakıf olmuş durumda yandan egzosa geri dönüyor ağırlık dengesini aşşağıya çekmek , egzos gazını daha kısa yoldan dışarı atmak ve sürücünün poposunu pişirmemek için.
Ne olursa olsun en yakışıklı motosikletleti Yamaha yapıyor teknik olarak ne kadar iddalı olur bilinmez ama gene tasarım olarak 2009 da öne çıkacağına şüphe yok yaptığı her makine gerçekten tasarımda öncü

En son Jam tarafından 22.06.2008 - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Jam Çevrimdışı Jam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina güzel ama bu olmaz Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal