evt arkadaslar çarsamba göruşmek üzere geçen hafta maçdan dolayı kımse yoktu inş bu hafta herkez gelırde tatıle gıtmeden herkezı görurum sevdıgım öptüm hepınızı delıler _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 19.06.2008 - 23:00 Mesaj konusu:
nympha bak şimdi geçen toplantıda türkiyenin maçı vardı..... sayı ondan azdı.. ben de maç olduğu için gelmedim mesela.... ayrıc yaz geldi. millet biryerlere gidiyor sürekli.. sayı az olacaktır tabiki eskiye nazaran.. başkanın olduğu toplantıdaki kalabalık inanılmaz güzeli ama o kalabalığı başka zaman yaşamamız zor.... 5 kişi elbette az ama şu euro 2008 geçsin bi hele dert etme o kadar. çayır çimen çok güzel bir organizasyon... sohbet yemek temiz hava motorlar arabalar.... herşey var... merak eden gelir. bi kere gelen hep gelir müsait oldukça....
ben istanbuldaki işlerimi bitirdim bundan sonra yalovada olacağım... iantiye orada... ama çarşambaları gelmeye çalışacağım.....
evt arkadaslar çarsamba göruşmek üzere geçen hafta maçdan dolayı kımse yoktu inş bu hafta herkez gelırde tatıle gıtmeden herkezı görurum sevdıgım öptüm hepınızı delıler
Tarih: 22.06.2008 - 15:03 Mesaj konusu:
evet yaaaa dev ekran olmasada olur bence hep beraber maçı seyredelim...nasıl olur bilmem ama organizatörlerimiz bir şeyler ayarlar belki....bizde üzerimize düşen maddi manevi her türlü desteği elimizden geldiğince seve seve sağlarız...ama aklıma bir çözüm gelmiyor..fakat dev ekran biraz zor gibi.....
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 22.06.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
dev ekranı araştırdım hem masraflı hemde belediyeden sorun falan çıkar diye daha ufak çaplı bir çözüm getiryim dedim. Tamero arkadaşımızla konuştum jenaratör getirecek bende ufak bir bütçeli televizyon alıcam ve hem maç seyredip hemde mangalımızı yakıp keyfimize bakacağız. _________________ A Rh(+)
Tarih: 23.06.2008 - 01:16 Mesaj konusu:
evet tv geliyor dev yada cüce , jenaratörde geliyor maçı izleyip mangalımızıda yapacağız maçı bahane yapanlar bakalım bu sefer ne bahane uyduracaklar kaçış yok ona göre çünkü her şey olacak dimi toyum riderim toys roys ,
oyuncak mağazası gibi oldu yaw bu toys roysda gerçi araba markasınada benzedi rolls royss:D
dev ekranı araştırdım hem masraflı hemde belediyeden sorun falan çıkar diye daha ufak çaplı bir çözüm getiryim dedim. Tamero arkadaşımızla konuştum jenaratör getirecek bende ufak bir bütçeli televizyon alıcam ve hem maç seyredip hemde mangalımızı yakıp keyfimize bakacağız.
armyy, dev ekran getirsek çayır çimene kursak nasıl olur diyorum
dev olmasada olur tv olsunda ızlerız antenıde adalara cevırdık mı tamamdır _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız