Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - rüzgarda sürüş...!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

rüzgarda sürüş...!!!

rüzgarda sürüş...!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:25    Mesaj konusu: rüzgarda sürüş...!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta ben rüzgardan şikayetciyim. Üzgünüm

geçen ay,havanın rüzgarlı olduğu birgün ''Bisan Senatör 150'' ilebenzin almaya giderken hafif bi virajda takla atmaktan zor kurtuldum.
birde düz yolda hafif hız yaptığım zmanlar rüzgarlı havalarda,yolda bi sağ bi sol yapıyorum.

arkadaşlar bu rüzgarda sürüşten korunmam için neler yapmalıyım bana bilgi vereceklere şimdiden teşekkür ederim. İyi fikir İyi fikir
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterların genel sorunu sanırım o çünkü benide çok etkiliyor.heleki rüzgarlı bir havada 90 nı geçince Üzgünüm yapacak pek bişey yok sanırım Üzgünüm

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502,

saol.teşekkürler kardeşim. Gülümsüyorum
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O rüzgar benide etkiliyo ama o kadar fazla değil.Sanırım motorun kilosuyla ilgili bişey.150 kg altını rüzgar çok etkiliyo sanırım ?
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın benim motor tam 150 kilo Üzgünüm
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motor 107 kilo ve iki kişi giderken bile genelde tkala atma tehlikesi çok oluyo Beğenmedim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing lerde falan aloyormu acaba??? İyi fikir
Başa dön
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA, Bence ''Bisan Senatör 150'' nin sorunu İyi fikir racinglerdede illaki oluyordur fakat takla attırcak kadar degil... Dil çıkarıyorum o kadar aerodinamik soz konusu makinalarda bırakta savurmasın
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monsteRR,
haklısın kardeşim ne diyeyim Çok gülüyorum
Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motor 110 kg Çok gülüyorum arkadaşla binince 3 ümünüz toplamı 330kg yapıyo ama gene rüzgar sallıyor bazen Üzgünüm

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rüzgar her motorcunun belası.yapacak pek bir sey yok çok basmayacaksın çözüm bu...yoksa yanlarsın sağdan sola soldan sağa hobaaaaaaaaa Bravo Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu hata sonu gebze ankara gebze yaptım rüzgar çok felaket ama hafif motorda terletiyor ama şimdi bende v strom var yavaşlarsan etkiliyo hızımı hiç düşürmedim hissetmiyosun arada bi tribülans oluyor korkutuyor ama risk edecek bişey omuyo yani

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 26.06.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 26.06.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rüzgarın geldigi yöndeki elcigi itersek dengeleniyor diye hatırlıyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal