geçen ay,havanın rüzgarlı olduğu birgün ''Bisan Senatör 150'' ilebenzin almaya giderken hafif bi virajda takla atmaktan zor kurtuldum.
birde düz yolda hafif hız yaptığım zmanlar rüzgarlı havalarda,yolda bi sağ bi sol yapıyorum.
arkadaşlar bu rüzgarda sürüşten korunmam için neler yapmalıyım bana bilgi vereceklere şimdiden teşekkür ederim. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 22.06.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
scooterların genel sorunu sanırım o çünkü benide çok etkiliyor.heleki rüzgarlı bir havada 90 nı geçince yapacak pek bişey yok sanırım _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 571 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 22.06.2008 - 17:56 Mesaj konusu:
O rüzgar benide etkiliyo ama o kadar fazla değil.Sanırım motorun kilosuyla ilgili bişey.150 kg altını rüzgar çok etkiliyo sanırım _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: May 24, 2008 Mesajlar: 228 Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...
Tarih: 22.06.2008 - 19:20 Mesaj konusu:
CheGUEVARA, Bence ''Bisan Senatör 150'' nin sorunu racinglerdede illaki oluyordur fakat takla attırcak kadar degil... o kadar aerodinamik soz konusu makinalarda bırakta savurmasın _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.06.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
rüzgar her motorcunun belası.yapacak pek bir sey yok çok basmayacaksın çözüm bu...yoksa yanlarsın sağdan sola soldan sağa hobaaaaaaaaa _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 22.06.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
ben bu hata sonu gebze ankara gebze yaptım rüzgar çok felaket ama hafif motorda terletiyor ama şimdi bende v strom var yavaşlarsan etkiliyo hızımı hiç düşürmedim hissetmiyosun arada bi tribülans oluyor korkutuyor ama risk edecek bişey omuyo yani _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız