Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Nasıl Bir Duygu!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Nasıl Bir Duygu!

Bu Nasıl Bir Duygu!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Bu Nasıl Bir Duygu! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 Dk öncesine kadar hayatında hiç motorsikletin üzerine oturmamış biriydim.10Dk önce bize misafir geldi ve onu arkadaşı bıraktı.Ama neyle??Suzuki Srad ile.Onu görünce resmen eridim.Ve gel seni biraz gezdireyim dedi.Önüme birdaha hayatta böyle bir fırsat çıkmazdı.Arkasına oturdum ve oturduğum anda bunun anlatılamayacak sadece yaşanabilecek bir duygu olduğunu anladım.O çıkan ses dehşet birşeydi.Hala olayın şokundayım.Ne yazacağımıda bilemiyorum.Hala motorsiklete binmemiş olan birileri varsa bence bi kere üstüne oturmaları gerek.Ben belkide çok şanslıyım çünkü daha Scooter da bile artçı olmadan bir SS de artçı oldum.Olayı şokunu galiba atlatamayacağım son sözüm şu olacak.Bu olay anlatılmaz yaşanır.Tabiki sürmek çok daha zevklidir.
Başa dön
mertowski Çevrimdışı mertowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora bile oturmadım diyosun sitede bayağ aktifsin
128 mesajın var
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitede aktifim çünkü Motordelisiyim ama motorsiklete binme imkanı olmamış birisiyim.Ama artık binmiş birisiyim Bravo Galiba ailem motorsikletten inince gözümdeki ışığı gördü annemler şakalaşmaya bile başladılar sana pazartesi bi scooter bakmaya gidelim die
Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Göz kırpıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum inşallah en yakın zamanda istediğin motora kavuşursun emin olki kullanmanın yeride bambaşka artçılığın yeride bambaşka.Ben ilk artçı olduğumda motordan indikten sonra dizlerim titriyodu.İlk arkadaşımın motorunu kullanmıştım.Kullandıktan sonra mutluluktan yere oturup kendime gelememiştim.İlk kendi motorumu kullandığım zaman ise dünyalar benim olmuştu ve heyecandan ayaklığı açmayı unutarak motoru yere yatırmıştım ilk günden Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya galiba Motordeliliği tam olarak bana aşılandı.Kanıma girdi.riko abi çok saol Çok gülüyorum Lagorda inşallah bende motosiklet alabilirim kendime.1950 Model zar zor çalışan Vespa olsa yine motor olsa.Keşkeeeeee.Motordan indiğimde resmen böyle yürüyüşüm değişti zor yürüyordum.
Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahaha....anlatılmaz yaşanır.hele birde kask yoksa basınç yapar rüzgar kaçacak arka ararsın önündeki yapılıysa iyi sıskaysa yat yatabildiğin kadar sırtına...depoya el atsanda nafile sarıl beline Çok gülüyorum terler elin kayar zaten yusuflardasındır hepten döner dünya... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum endro değilki mubarek...uçar giderrrrrrrrrrrr.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Haklısın DRAGON_10 tam benim aklımı okudun.
Başa dön
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ılk honda 600rr da artı olarak bındım motora arkadasım izmir bornovadan karabaglardakı evıme 14 dk da getırdı yolu ben goremıyordum cunku gözlerımı acınca ruzgar yuzunden tekrar kapatmak zorunda kalıyordum ama o hız ve o andaki adranalin duygusu beni aşık etmişti kendine . eve geldıgımde sordum kanka kac yaptın en fazla ya dedıgımde senın kaskın yok dıye 275 ın usune cıkmadım dedı onu duyunca bendekı tek kelıme su oldu allah tependen baksın ulen dussem beyın kalmazdı bende dedım guldu ve bastı gaza gıttı . o gunden sonra para bırıktırıp kendıme kucuk bır motor aldım ama ılerde bu baya buyuk bı makına olacak . sende umarım en kısa surede kendı motoruna kavusursun Delirdim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zehiri yemiş..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vah vah,b...u sende yedin ha,popoyu bir defa ss ye koyan bir daha iflah olmaz.neyse hoş geldin diyelim.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adaşım gecmiş olsun Bravo vazgecemeyecegin alıskanlık yapacak bi heyecana atılmıs bulunuyorsun Delirdim bende de aynen oyle olmustu ilk bindigim de hatta yasım biraz küçüktü eve cıktım gözlerim dolu dolu sanki sewgilimden ayrılmıs gibi darma dagındım offfffff .... güzel konu anılar depresti birden Alkışlıyorum Alkışlıyorum insallah heyecanın hiç bitmez böyle dewam eder Bravo
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Re: Bu Nasıl Bir Duygu! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski demiş ki:
.Arkasına oturdum ve oturduğum anda bunun anlatılamayacak sadece yaşanabilecek bir duygu olduğunu anladım.
Hala olayın şokundayım.
Hala motorsiklete binmemiş olan birileri varsa bence bi kere üstüne oturmaları gerek..
bu iş böyle işte, Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
bir deyim vardır bilirmisin;
''motorculuk i....lik gibidir,bi bindinmi tadınıda aldınmı birdaha inemessin''..derler... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
demekki doğru derlermiş... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya inanılmaz bir duygu bu halaa olayın şokundayım.Bu arada ben ne zaman ehliyet alabileceğim 1993 doğumluyum.Herkes farklı birşey söylüyor.Bir an önce motosiklet almak istiyorum.Paramda var biraz ama sadece ehliyet sorun lütfen ne zaman ehliyet alabileceğimi söyleyin.
Başa dön
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 22.06.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Re: Bu Nasıl Bir Duygu! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''motorculuk i....lik gibidir,bi bindinmi birdaha inemessin''..derler... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum[/quote] veeeeee bombaa patladıııı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum abi cok güldüm yaaaa Delirdim
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal