ben dinlemedim çünkü olurya göremeyip te duyabileceğim tehlikeyi kabullenmiş olurum _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Tarih: 22.06.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
arkadaşlar aman diyeyim dinlemeyin gaza getirir evet.bir de 4 tekerli araç şoförlerine ne kadar güvenebilirsiniz?korna duyulmacak falan bir de haklyken haksız duruma geçersiniz.ayrıca cezası var benden söylemesi hakan başkanım dikkatli olun aman. _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
dinlemeyin arkadaşlar,denemeyin bile ya resmen tehlikeye davet bu.ben müzik delisiyim aynı zamanda.abartmıyorum sabah kalkar kalkmaz önce müzik açılır,çok afedersiniz ama w.c.ye bile giremem müziksiz .uyurken de öyle.ama sürüş anında dinlemek ... _________________ aşiret çocuğu değil,efe torunuyuz.türküz,izmir doğumluyuz..
Tarih: 22.06.2008 - 19:52 Mesaj konusu:
ben cross a çıkarken ya da boş yolda takıyorum kulaklığı motoruda sakin kullanınca tadında yenmiyo.e trafikte tabi dinlenmez.. _________________ drive like a devil, feel like a god...
Kabini olmayan ve altındaki güç organı motordan 90-110 desibel ses gelen etrafında ki araçlar yayalar ile çevre faktörlerine (cami-korna-siren-)
sürekli maruz kalan bir aracın üstüne adam boyu kolon bağlasanız neye yarar,kaldıki siz zevk alamadığınız gibi çevreye egzostunuz hariicinde
bir de gürültü kirliliğine sebep olacağınızı düşününce bunun ne kadar fonksiyonel olduğuna siz karar verin.
Motor konsantrasyon isteyen bir spor ve disiplindir.,müzik ise keyif için dinlenir ... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 22.06.2008 - 21:46 Mesaj konusu:
kişiye göre değişir arabada da hep dinleriz fakat gaza gelip 200e çıkmak istisna olur motorda da aynı herkes kendini bilir ona göre davranırsa sorun çıkmaz _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
HakanDincer, hakan abim bende sago dinliorm yunus yüzünden bikere ufak bi kaza geçirdim şarkıda kötü insanları tanıma senesiydi daha yeni çıkmıs anlamaya calısyorm öle bi dalmısımki anlatamam bi araba geldı arkamdan bı korna caldı tırstm ve dalglıkdan adam benı sollrken arabasnı cızdm dokndrdm cok az tbı haksız benm bı baırısma oldu bende tersldm adamı van arabadan 17 tane erkek ındı denzden gelıolarmıs hemen esprye vurdm dedım yunusa kızın bana degl fln derken özrdledm geçiştrdm öle aman arkdaslar motor kullanırken yunusu yanı sagopa kajmerı dınlemeyn tavsye etmem ... gercı ben hala dınlıyorm ama alıstm artık _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
Bursaya gidip gelirken dinledim. Rock müzik dinliyorum. Ama tabii dikkat dağıtabileceği doğrudur bence de. _________________ Only dead fish go with the flow.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız