Arkadaşlar bu motorla ilgisli bilgisi olan warmı 2008 de yenı bır model cıkartmıs cok guzel ve 50 cc olmasına rağman 120 km düz yolda yapabıldini söledıler Hatta Suzukı AN 125 Hk dan hızlıymış 100 kmde 2 litre yakıt tükettini sölediler Yalnız türkiyeye gelirmi gelmezmi bunlar dğrumudur bilemiorum ferco bu motoru getirirmi acaba ?????
Google da bir arama yapsan.
Ferco nun Tel: (0212) 323 69 64-65-66 olduğunu öğrensen
arkasından Ferco yu arasan bu motoru getirecekler mi diye daha kesin bir cevap olmaz mı _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tarih: 19.06.2008 - 11:56 Mesaj konusu:
googlede kesin bi bilgi Yok Teknık özellıklerı Yazıyor yanıl bu motorun 1999 2000 modelınden turkıyede kullananlar warmıs eger bu otordan kullanan warsa yorumlarını yazrsa sevınırım
2 zamanlı motor 100 km de 2 litre yakmaz
ayrıca ben 2 yılaprilia kullandım atlantic
hiç te öyle az yakan bi motor değil
aprilia alana kadar git honda al
yedek parca sıkıntın olmaz servis sıkıntın olmaz satarken hiç bi sıkıntın olmaz
dostum bende alternatif olarak sr 50 aradım temiz bulamadım ama en az 90 civarı gibi hızı var bide egzosta(tr ye girerken hesapta avrupa diye bişi var...beygiri kısıtlıyo 70 i falan geçmiyo ama iptal ettir motor 6.250 hp den 8.5 hp ye ulaşıyo ve 110 kesin görüyo avrupaya satışı var ama yeni model tr ye gelmicekmiş ferco öyle demişti satıoyolarsa bizede bi parıltı yap bilelim....kardeş _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
Tarih: 20.06.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
Arkadaslar Hayırlı uğurlu olsun Dün ortaköyde sr 50 gordum kullanan baya ıı gittini ve 100 duz yolda gordunu söledi baya temız bi motordu Yeni Çıkanını Bende gördüm ama geticelerini snamıorum dedi yalnız bu motorda V-tec teknolojısi oldunu söledi Sizce dorumudur :S
Arkadaslar Hayırlı uğurlu olsun Dün ortaköyde sr 50 gordum kullanan baya ıı gittini ve 100 duz yolda gordunu söledi baya temız bi motordu Yeni Çıkanını Bende gördüm ama geticelerini snamıorum dedi yalnız bu motorda V-tec teknolojısi oldunu söledi Sizce dorumudur :S
v-tech degil d-tech o 2 zamanlılara uygulanan yakıt ve yag sarfiyatını dusuren ve yüksek basınclı yakıt yag karisiminin silindire püskürten enjeksiyon sistemi aprililanın icadı ve oldukca verimli diyorlar testlerde , 1 litre benzin ile 50 km gittigi de dogru o motorun , klasik karbüratörlü 2 zamanlı bir makine degil yani.. full pover versiyonu 9 hp civari güc üretiyor ve forumlardan okudum kadari ile 95km/h lik son hıza sahip.
Tarih: 22.06.2008 - 20:48 Mesaj konusu:
Bilgin için tesekkur ederım Böylelikle Sonuca Ulaşmış Oldum Eğer Ferco getırırse Kesin Bitane alırım Yalnız koyucam yağ çilek aromalı olur yoksa Yamaha bms deki gibi komıyalım
bende 2002 model d tech 50 var 2 zamanlı ve denildiği gibi motor 2 lt benzinle 100km yol yapıyor ben 2 kişi motor ile 90km yaptım tek kişide bu km yi çok rahat yapıyor ama daha fazlasını 2 zamanlı olduğu için zorlamadım.ama yeni modeli gelirse yani 2008 model aynı motordan gelirse hiç düşünmeden satın alırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız