Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aprilia sr 50 factory 2 zamanlı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aprilia sr 50 factory 2 zamanlı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ahmet1989
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.06.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Aprilia sr 50 factory 2 zamanlı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu motorla ilgisli bilgisi olan warmı 2008 de yenı bır model cıkartmıs cok guzel ve 50 cc olmasına rağman 120 km düz yolda yapabıldini söledıler Hatta Suzukı AN 125 Hk dan hızlıymış 100 kmde 2 litre yakıt tükettini sölediler Yalnız türkiyeye gelirmi gelmezmi bunlar dğrumudur bilemiorum ferco bu motoru getirirmi acaba ?????
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 04:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Google da bir arama yapsan.
Ferco nun Tel: (0212) 323 69 64-65-66 olduğunu öğrensen
arkasından Ferco yu arasan bu motoru getirecekler mi diye daha kesin bir cevap olmaz mı Göz kırpıyorum
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

googlede kesin bi bilgi Yok Teknık özellıklerı Yazıyor yanıl bu motorun 1999 2000 modelınden turkıyede kullananlar warmıs eger bu otordan kullanan warsa yorumlarını yazrsa sevınırım Göz kırpıyorum
Başa dön
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 zamanlı motor 100 km de 2 litre yakmaz
ayrıca ben 2 yılaprilia kullandım atlantic
hiç te öyle az yakan bi motor değil
aprilia alana kadar git honda al
yedek parca sıkıntın olmaz servis sıkıntın olmaz satarken hiç bi sıkıntın olmaz
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Atlantiki söledim motorcuya bana sr 50 ile anlatıkı karıstıma dedı :S
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç sanmıyom 50cc 1 motor 120 görsün İstemiyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, valla ben de hiç sanmıyorum.

benim mobilette 50 cc70 zor geliyo.

120 tek ihtimal var oda kabriyatörü büyüktür,o zaman da 100 km de 2 litre yakması imkansız

fazla yakar Şok oldum
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.06.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bende alternatif olarak sr 50 aradım temiz bulamadım ama en az 90 civarı gibi hızı var bide egzosta(tr ye girerken hesapta avrupa diye bişi var...beygiri kısıtlıyo 70 i falan geçmiyo ama iptal ettir motor 6.250 hp den 8.5 hp ye ulaşıyo ve 110 kesin görüyo avrupaya satışı var ama yeni model tr ye gelmicekmiş ferco öyle demişti satıoyolarsa bizede bi parıltı yap bilelim....kardeş
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.06.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
benim mobilette 50 cc70 zor geliyo.

120 tek ihtimal var oda kabriyatörü büyüktür

aprilia ile senin mobilet aynı şey mi yav Gülümsüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Hayırlı uğurlu olsun Dün ortaköyde sr 50 gordum kullanan baya ıı gittini ve 100 duz yolda gordunu söledi baya temız bi motordu Yeni Çıkanını Bende gördüm ama geticelerini snamıorum dedi yalnız bu motorda V-tec teknolojısi oldunu söledi Sizce dorumudur :S Gülümsüyorum
Başa dön
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet1989 demiş ki:
Arkadaslar Hayırlı uğurlu olsun Dün ortaköyde sr 50 gordum kullanan baya ıı gittini ve 100 duz yolda gordunu söledi baya temız bi motordu Yeni Çıkanını Bende gördüm ama geticelerini snamıorum dedi yalnız bu motorda V-tec teknolojısi oldunu söledi Sizce dorumudur :S Gülümsüyorum

Gülümsüyorum v-tech degil d-tech o 2 zamanlılara uygulanan yakıt ve yag sarfiyatını dusuren ve yüksek basınclı yakıt yag karisiminin silindire püskürten enjeksiyon sistemi aprililanın icadı ve oldukca verimli diyorlar testlerde , 1 litre benzin ile 50 km gittigi de dogru o motorun , klasik karbüratörlü 2 zamanlı bir makine degil yani.. full pover versiyonu 9 hp civari güc üretiyor ve forumlardan okudum kadari ile 95km/h lik son hıza sahip.
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.06.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger, aynı değil ama cc leri aynı

hem 50 cc nin 120 yapması imkansız

tabi oynama yok sa
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgin için tesekkur ederım Gülümsüyorum Böylelikle Sonuca Ulaşmış Oldum Eğer Ferco getırırse Kesin Bitane alırım Yalnız koyucam yağ çilek aromalı olur Çok gülüyorum yoksa Yamaha bms deki gibi komıyalım Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

kokmıyalım Çok gülüyorum
Başa dön
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2002 model d tech 50 var 2 zamanlı ve denildiği gibi motor 2 lt benzinle 100km yol yapıyor ben 2 kişi motor ile 90km yaptım tek kişide bu km yi çok rahat yapıyor ama daha fazlasını 2 zamanlı olduğu için zorlamadım.ama yeni modeli gelirse yani 2008 model aynı motordan gelirse hiç düşünmeden satın alırım
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Motor İnş. Gelir
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal