Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kullanırken Müzik Dinlenir Mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kullanırken Müzik Dinlenir Mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emre_1834
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun yoldan gelirken cocugun teki scooter a kabin yapmıs 2 tanede kolon koymus son ses açmıs gıdıyodu Şok oldum kulaklıga ne hacet Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 09.06.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerenk yok...risk..büüyük risk hemde..
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DINLEMEYIN KULAKLIKLA MUZIK ARKADAKİ TRAFIGIN SESINI DUYMAK SART
600rradem
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eksos sesinden hiç bişi anlaşılmaz
Başa dön
600rradem Çevrimdışı 600rradem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dinlemedim çünkü olurya göremeyip te duyabileceğim tehlikeyi kabullenmiş olurum
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar aman diyeyim dinlemeyin gaza getirir evet.bir de 4 tekerli araç şoförlerine ne kadar güvenebilirsiniz?korna duyulmacak falan İstemiyorum bir de haklyken haksız duruma geçersiniz.ayrıca cezası var benden söylemesi Gülümsüyorum hakan başkanım dikkatli olun aman.

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cataspatas
Üye
Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinlemeyin arkadaşlar,denemeyin bile Sinirlendim ya resmen tehlikeye davet bu.ben müzik delisiyim aynı zamanda.abartmıyorum sabah kalkar kalkmaz önce müzik açılır,çok afedersiniz ama w.c.ye bile giremem müziksiz Çok gülüyorum .uyurken de öyle.ama sürüş anında dinlemek ... İstemiyorum
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cross a çıkarken ya da boş yolda takıyorum kulaklığı motoruda sakin kullanınca tadında yenmiyo.e trafikte tabi dinlenmez..
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 22.06.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kabini olmayan ve altındaki güç organı motordan 90-110 desibel ses gelen etrafında ki araçlar yayalar ile çevre faktörlerine (cami-korna-siren-)
sürekli maruz kalan bir aracın üstüne adam boyu kolon bağlasanız neye yarar,kaldıki siz zevk alamadığınız gibi çevreye egzostunuz hariicinde
bir de gürültü kirliliğine sebep olacağınızı düşününce bunun ne kadar fonksiyonel olduğuna siz karar verin.
Motor konsantrasyon isteyen bir spor ve disiplindir.,müzik ise keyif için dinlenir ...
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bisikletle arazide crosa çıkarken takıorum Yaa çok güzel oluo Göz kırpıyorum Bravo Hele thats my name i dinleince kopuom çoşuom haa Dil çıkarıyorum
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kişiye göre değişir arabada da hep dinleriz fakat gaza gelip 200e çıkmak istisna olur motorda da aynı herkes kendini bilir ona göre davranırsa sorun çıkmaz
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hakan abim bende sago dinliorm yunus yüzünden bikere ufak bi kaza geçirdim şarkıda kötü insanları tanıma senesiydi daha yeni çıkmıs anlamaya calısyorm öle bi dalmısımki anlatamam bi araba geldı arkamdan bı korna caldı tırstm ve dalglıkdan adam benı sollrken arabasnı cızdm dokndrdm cok az tbı haksız benm bı baırısma oldu bende tersldm adamı van arabadan 17 tane erkek ındı denzden gelıolarmıs hemen esprye vurdm dedım yunusa kızın bana degl fln derken özrdledm geçiştrdm öle aman arkdaslar motor kullanırken yunusu Çok gülüyorum yanı sagopa kajmerı dınlemeyn tavsye etmem Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ... Gülümsüyorum gercı ben hala dınlıyorm ama alıstm artık Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, kasap havası olursa dinlerim.. Delirdim
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onelifeliveit
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursaya gidip gelirken dinledim. Rock müzik dinliyorum. Ama tabii dikkat dağıtabileceği doğrudur bence de.
--volkan--
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en son dinledigimde bi taksinin gazabına ugruyordum az kalsın Gülümsüyorum bende tavsiye etmiyorum Gülümsüyorum
Başa dön
--volkan-- Çevrimdışı --volkan-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal